Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۸ اتاق شیشه ای شماره5: sepide1990 خوب باز هم نوبت به یکی از داوطلبای دیگه میرسه. این دفعه فاصله زیادی افتاد. چون اتاق شیشه ای ابوذر این سری بیشتر طول کشید. چهار نفر قبلی که تو اتاق شیشه ای بودن الان همه مدیرن. میگم الان چون آرماندیس بعد از اتاق شیشه ایش مدیر شد. و الان نوبت به یکی از کاربرا رسیده. اولین کاربری که به صورت داوطلب حاضر شده بیاد تو اتاق شیشه ای ک نیست جز sepide1990 بیاین هرچی سوال دارین از سپیده، یکی دیگه از شهرسازای نواندیش بپرسین. 10 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ مثل اینکه کسی نمی خواد شروع کنه 1- خودتونو کامل معرفی کنید اسم - سن - کجا زندگی می کنین- چند تا خواهر بردار دارین-و ... 2- هدفتون از نشستن بر روی صندلی داغ چیه ؟ حالا بعد دوباره برمیگردم 6 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ Quote=ali*;57535]مثل اینکه کسی نمی خواد شروع کنه 1- خودتونو کامل معرفی کنید اسم - سن - کجا زندگی می کنین- چند تا خواهر بردار دارین-و ... سپیده-19-تهران-از دار دنیا یه برادر بزرگتر دارم ولی زن داداشمو از خواهر بیشتر دوستدارم 2- هدفتون از نشستن بر روی صندلی داغ چیه ؟ دیدم کسی داوطلب نمیشه میدونستم کس زیادی نمیاد سوال بپرسه چون بچه ها منو نمیشناسن داوطلب شدم تازه نزدیک عیدم هست مراجعه کننده ها کمتر میشه حالا بعد دوباره برمیگردم ممنون که اومدید بازم برگردیدخوشحال میشم 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام گفتم تا اشتراکم نتمومیده بیام نذارم خیلی به این سپیده خانوم گل خوش بگذره 1.نظرت در مورد نواندیشان 2. نظرت درمورد رشته ت/دوسش داری یا به زور اومدی 3. اهل درس خوندن هستی یا نه 4. بدترین خصوصیتی که داری 5. بهترین خصوصیت 6.اهل دروخ و خالی بندی و این چیزا که نیستی:167: 7. چندتا دوست صمیمی داری 8. چندتا دشمن داری 9. اگه دشمن داری فکر میکنی چرا دشمنت شدن 10. گواهینامه داری ایا 11. منو چجوری دیدی توی همین مدت کم در انجمن 12. دوست صمیمیت اینجا کیه/اصلا داری 13. عید مسافرت میرین/اگه آره کجا 14. چه رنگی رو دوست داری 15. از چه رنگی بدت میاد 16. چه غذایی رو دوست داری 17. از کدوم غذا متنفری 18. چاخی یا لاغر 19. قد + وزن 20. رنگ مو + رنگ چشم فعلا همینا فک کنم دیگه نتونم بیام خسته شدی آیا؟؟خوب خسته نباشی:rose: 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بر سپیده خانم گل (این خدمت شما) الان خودم صندلیتو داغش می کنم ! برو بریم ! فقط به سوال 13 با تمرکز کافی جواب بده ! 1- معتبرترین حکیم سوفسطایی که بود ؟ 2- فرق معماری و عمران شهرسازی در چیه ! 3- به سینما علاقه داری ! وضعیت سینمای ایران ؟ 4- نظرت درباره سبک موسیقی Rock ؟ 5- بزرگترین هنرپیشه زن و مرد سینمای ایران ؟ 6- رانی یا شربت آبلیمو ! 7- چه ورزش می کنی ! 8- تیم باشگاهی مورد علاقه غیر از رئال مادرید ؟ 9- به تقدیر اعتقاد داری ؟ چند درصد؟ (27، 48، 83 درصد) 10- آخرین سوتی ! 11- اصالتا کجایی هستی (منظورم جد 12 پدری !) 12- نظرت درباره شخصیت زن فیلم Kill Bill چیه ؟ 13- چرا وقتی یه آقا سن خانمی رو می پرسه، مرتکب جرم بزرگی شده ! 14- نظرت درباره نژاد پرستی ؟ 15- یه بیت شعر بگو ! 16- آخرین کتابی که خوندی ؟ 17- چرا غذای رستوران های کثیف، همیشه خوشمزه تره ؟ 18- چه کارتونی دوست داری ؟ 19- تیکه کلام خاصی داری ؟ 20- موفق باشی ! به سوالها با دقت جواب بده، زیرا من دقتم زیاده ! 7 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به سپيده جون منم سئوالاتم و شروع مي كنم 1-به نظرت در دين اجباري هست؟ 2-دينت رو خودت انتخاب كردي يا به صورت موروثي پذيرفتي؟ 3-چرا ما به خدا نيازمنديم؟ 4-به نظرت توسل يعني چه؟ 5-اگر آزادي بود بازم حجاب رو انخاب مي كردي؟ 6-احساساتي هستي؟ 7-تا حالا عاشق شدي؟ 8-به نظرت عشق يك بار پيش مي اد يا كه نه؟ممكنه چند بار عاشق بشي؟ 9-باران يا افتاب؟كدوم رو بيشتر دوست داري؟ 10-از خانوادت راضي هستي؟تعريفت از خانواده ي خوب چيه؟ فعلا اينا رو جواب ده تا بعد بيام بيشتر داغت كنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام. این دفعه منم اومدم :gnugghender: می بینم اتاقت شلوغ شده و خودت که صاحبخونه ای در رفتی بیرون :ws2: 1- چرا نمیای سوالا رو جواب بدی که هنوز کلی سوال دیگه مونده فکر کردی اگه نزدیک عید بندازی بچه ها نیستن و زیاد شلوغ نمیشه اتاق. 2- با کدوم بخش انجمن بیشتر حال میکنی؟ با کدوم تاپیک بیشتر حال میکنی؟ 3- از کی تو انجمن بیشتر از همه خوشت میاد؟ از کی تو انجمن بدت میاد؟ 4- دوستای همکلاسیت یا هم دانشگاهیت تو انجمن هستن؟ اصلاً کدوم دانشگاه هستی؟ 5- نظرتو درباره اینا بگو: خودت: خودم: ابوذر: مونا: امین: محمدحسین: علی (Ali): زهرا (zahra.k): علی (پسر مشهدی): یه نفر به دلخواه خودت: 6- دوست داری با کی تو انجمن بیشتر آشنا بشی؟ 7- کدوم شهرهای ایرانو دیدی؟ از کدوم شهر خوشت میاد؟ حالا فعلاً همین 7تا باشه. 6 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام سپیده جون.........امیداورم حالتون خوب باشه 1-کدوم شهر زندگی میکنی؟ 2-بچه چندمه خونوادیی؟ 3-غذای مورده علاقت؟ ** غذای که ببینیش حالت بد میشه ازش؟! 4-اون بچه تو آواتارت نمی خواد درست بخوابه خون تو مغزش جم شده؟!!! 5-چند تا از دوستاتو نام ببر؟! 6-اسمه پدر پسر شجاع قبل از تولده پسر شجاع چی بودش! میدونی؟!! 7-این پشه روزا کجا میرن؟!! 8-اخلاقت جلو جم چطوریه؟ :w00: 9-دوست داری سریع ازدواج کنی؟ 10-تو خواب خر و پف میکنی ؟!!! فعلا سوالی تو ذهن نیست.موفق باشی 7 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ سلام من بازم اومدم نمي دونم اصلا اين سئوالا رو جواب مي دي يا نه اما خب مي پرسم ازت 1-اين اسامي رو كه نام مي برم خودت به دلخواه يه شكل براشون بزار قاصدك ادمين پيمان سپيده مموشك خودم 6 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۸ من هی میام سوال بپرسم می بینم اصلاً سپیده نیست . حالا فعلاً بگو کجایی ؟تا بعد 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ من هی میام سوال بپرسم می بینم اصلاً سپیده نیست .حالا فعلاً بگو کجایی ؟تا بعد موافقم دختر معلوم هست کجایی؟ 6 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ سلام 1. نواندیشانو دوست داری؟ 2. رنگ پوستت چه رنگیه؟ 3. مدل گوشی تمام اعضای خانواده 4. مدل و اجزای سیتم خانه و سیستم شخصی 5. جدید ترین آهنگی که گوش دادی؟ 6. یاس رو میشناسی؟ آهنگ جدیدشو گوش دادی؟ با آمین خونده؟ 7.همشهری می خونی؟ مجله همشهری جوان رو این هفته خوندی؟ 8. چند تا دوست پسر داشتی؟ 9. شوور داری یا نامزد؟ اگه داری اسمش چنه(ب زبان لری)؟ 10. بهترین بازیگر مرد، زن و خاننده مرد، زن رو بگو مرسی 4 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان شرمنده تو عید اصلا نتونستم به اینترنت وصل بشم بید همگی ببخشید به خاطر تاخیرم 5 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام علیک سیلام یو حنای عزیز گفتم تا اشتراکم نتمومیده بیام نذارم خیلی به این سپیده خانوم گل خوش بگذره خوش اومدی 1.نظرت در مورد نواندیشان سایت خیلی جالبیه برام 2. نظرت درمورد رشته ت/دوسش داری یا به زور اومدی فوق العاده است عاشقشم ،از اول دوست داشتم ولی نه اینقدری که الان دوسش دارم 3. اهل درس خوندن هستی یا نه نه خیلی یعنی میشه گفت خیلی کم 4. بدترین خصوصیتی که داری فکر میکنم اینه که خیلی زود جوش میارم 5. بهترین خصوصیت اینم فکر میکنم اینه که رک وصادقم همه سعیمو میکنم که دروغ نگم 6.اهل دروخ و خالی بندی و این چیزا که نیستی همه سعیمو میکنم که نباشم تا حدی هم موفق شدم 7. چندتا دوست صمیمی داری خیلی زیاد یه موقع میمونم چجوری بهشون برسم 8. چندتا دشمن داری نمیدونم 9. اگه دشمن داری فکر میکنی چرا دشمنت شدن فکر کنم چون خیلی اخلاقام بده 10. گواهینامه داری ایا نه متاسفانه 11. منو چجوری دیدی توی همین مدت کم در انجمن دختره خیلی دوست داشتنی 12. دوست صمیمیت اینجا کیه/اصلا داری ندارم اینجا کسی زیاد باهام دم خور نشده 13. عید مسافرت میرین/اگه آره کجا فکر نمیکردم برم ولی همه عید رو مسافرت بودم .قم اصفهان یاسوج و یه روستایی به اسم تول مویزی 14. چه رنگی رو دوست داری ابی سفید مشکی یاسی 15. از چه رنگی بدت میاد از رنگ خاصی بدم نمیاد به نظرم رنگ نسبیه 16. چه غذایی رو دوست داری کشک بادمجون اش ابگوشت 17. از کدوم غذا متنفری کله پاچه و خیلی غذاهای دیگه اخه خیلی بد غذام 18. چاخی یا لاغر هیچ کدوم اندازه ام 19. قد + وزن 165+54 20. رنگ مو + رنگ چشم خرمایی روشن +قهوه ای فعلا همینا فک کنم دیگه نتونم بیام خسته شدی آیا؟؟نه خوب خسته نباشی ممنون که اومدی 6 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام بر سپیده خانم گل (این خدمت شما) علیک سلام اقا پیمان الان خودم صندلیتو داغش می کنم ! ممنون برو بریم ! فقط به سوال 13 با تمرکز کافی جواب بده ! چشم 1- معتبرترین حکیم سوفسطایی که بود ؟ بعدی 2- فرق معماری و عمران شهرسازی در چیه ! زمین تا اسمون فرق دارن 3- به سینما علاقه داری ! وضعیت سینمای ایران ؟ شدید علاقمندم :icon_pf (34): 4- نظرت درباره سبک موسیقی rock ؟ چیز خوبیه یکم وقتشو بیشتر کنید 5- بزرگترین هنرپیشه زن و مرد سینمای ایران ؟ بزرگترینشونو نمیدونم ولی من به پرویز پرستویی علاقه دارم زنم از لیلا حاتمی خیلی خوشم میاد 6- رانی یا شربت آبلیمو ! بستگی به نوع رانیش داره ترجیحا رانی با طعم هلو 7- چه ورزش می کنی ! تکواندو 8- تیم باشگاهی مورد علاقه غیر از رئال مادرید ؟ از فوتبال متنفرم 9- به تقدیر اعتقاد داری ؟بله چند درصد؟ (27، 48، 83 درصد) 100 در صد چون به نظرم با تقدیر ازدواج کردم 10- آخرین سوتی ! یادم نمیاد 11- اصالتا کجایی هستی (منظورم جد 12 پدری !) :jawdrop:اونو نمیدونم ولی پدر بزرگم بچه ماسوله است یعنی گیلان 12- نظرت درباره شخصیت زن فیلم kill bill چیه ؟ ندیدم 13- چرا وقتی یه آقا سن خانمی رو می پرسه، مرتکب جرم بزرگی شده ! :ws52:اینو باید از اونایی بپرسی که بعدشون میاد برا من فرقی نداره بپرسن یا نه 14- نظرت درباره نژاد پرستی ؟ خوب معلومه متنفرم از نژاد پرستی:w00: 15- یه بیت شعر بگو ! عشق ایینه بلند نور است شهوت ز حساب عشق دور است 16- آخرین کتابی که خوندی ؟ نمیتونم بگم 17- چرا غذای رستوران های کثیف، همیشه خوشمزه تره ؟ چون ویتامین چ(چرک) بیشتری داره 18- چه کارتونی دوست داری ؟ انشرلی،زنان کوچک 19- تیکه کلام خاصی داری ؟ زیاد ولی عوض میشه 20- موفق باشی ! ممنون به همچنین به سوالها با دقت جواب بده، زیرا من دقتم زیاده ! با دقت کامل جواب دادم چون خودمم همینطورم ممنون که اومدید و شرمنده دیر شد 6 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام به سپيده جونسلام عزیزم منم سئوالاتم و شروع مي كنم 1-به نظرت در دين اجباري هست؟ گاهی اوقات بله 2-دينت رو خودت انتخاب كردي يا به صورت موروثي پذيرفتي؟ موروثی 3-چرا ما به خدا نيازمنديم؟ هر مخلوقی به خالقش نیاز داره 4-به نظرت توسل يعني چه نظرمو نمیتونم بگم 5-اگر آزادي بود بازم حجاب رو انخاب مي كردي؟ اره چون الانم حجاب برام اجباری نیست ولی من حجاب رو انتخاب کردم 6-احساساتي هستي؟ شدید 7-تا حالا عاشق شدي؟ یه بار عاشق همسرم 8-به نظرت عشق يك بار پيش مي اد يا كه نه؟ممكنه چند بار عاشق بشي؟ نمیدونم ولی من که الان نمیتونم فکر کنم عاشق کسه دیگه ای بشم چون سخت عاشق شدم 9-باران يا افتاب؟كدوم رو بيشتر دوست داري؟ بارون چون بعدش احساس ارامش میکنم و از گرمای افتاب هم خوشم نمیاد 10-از خانوادت راضي هستي؟تعريفت از خانواده ي خوب چيه؟ اره که راضیم بستگی داره ولی به نظرم یعنی اینکه فرزندشونو لوس و ننر بار نیارن فعلا اينا رو جواب ده تا بعد بيام بيشتر داغت كنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ممنون که اومدی ببخشید که دیر شد 5 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سلام. این دفعه منم اومدم :gnugghender:می بینم اتاقت شلوغ شده و خودت که صاحبخونه ای در رفتی بیرون :ws2: 1- چرا نمیای سوالا رو جواب بدی که هنوز کلی سوال دیگه مونده فکر کردی اگه نزدیک عید بندازی بچه ها نیستن و زیاد شلوغ نمیشه اتاق. شرمنده تو عید تهران نبودم نتونستم بیام جواب بدم ولی به نسبت بقیه اتاقا دیدید خلوت بود 2- با کدوم بخش انجمن بیشتر حال میکنی؟ با کدوم تاپیک بیشتر حال میکنی؟ شهر سازی،مسابقه دخترا و پسرا 3- از کی تو انجمن بیشتر از همه خوشت میاد؟ از کی تو انجمن بدت میاد؟ همه بچه ها رو دوست دارم از کسی هم بدم نیاد 4- دوستای همکلاسیت یا هم دانشگاهیت تو انجمن هستن؟ اصلاً کدوم دانشگاه هستی؟ به چند نفری معرفی کردم ولی هنوز نیومدن، دانشگاه غیر انتفاعی ارادان 5- نظرتو درباره اینا بگو: خودت:زیاد ازش خوشم نمیاد خودم:مدیر خوب ابوذر:خیلی جالب مونا:شلوغ امین:جالب محمدحسین:فکر میکنه زرنگه علی (Ali): زهرا (zahra.k):دوست داشتنی علی (پسر مشهدی):مهربون یه نفر به دلخواه خودت: یوحنا خیلی دوست داشتنی 6- دوست داری با کی تو انجمن بیشتر آشنا بشی؟ دوست دارم با همه بچه ها بیشتر گرم بشم 7- کدوم شهرهای ایرانو دیدی؟ از کدوم شهر خوشت میاد؟ جدیدا خیلی از شهر ها رو دیدم ولی عاشق شیرام که هنوز ندیدمش حالا فعلاً همین 7تا باشه. بازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سپیده جون.........امیداورم حالتون خوب باشه سلام ممنون امیدوارم حال شما هم خوب باشه 1-کدوم شهر زندگی میکنی؟ تهران 2-بچه چندمه خونوادیی؟ از دو تادومیام 3-غذای مورده علاقت؟ ** غذای که ببینیش حالت بد میشه ازش؟! کشک بادمجون میمیرم براش با اش و ابگوشت با پیتزا،کله پاچه سیرابی ماهی و غذاهایی از این قبیل 4-اون بچه تو آواتارت نمی خواد درست بخوابه خون تو مغزش جم شده؟!!! نه دوست داره با بقیه متفاوت باشه بعدشم ورزش کاره 5-چند تا از دوستاتو نام ببر؟! همسرم،مادرم پدرم برادرم زن داداشم دوستای مدرسه کتابخونه دانشگاه باشگاه تو خیابون (اخه هر جا برم امکان نداره بدون دوست بمونم جز اینجا) 6-اسمه پدر پسر شجاع قبل از تولده پسر شجاع چی بودش! میدونی؟!! میدونم ولی گفته به کسی نگو 7-این پشه روزا کجا میرن؟!! میرن دنبال یه لقمه غذا برا بچه هاشون 8-اخلاقت جلو جم چطوریه؟ :w00:بستگی داره به جمعش کاملا متفاوته 9-دوست داری سریع ازدواج کنی؟ دوست نداشتم اینقدر زود ازدواج کنم ولی شد دیگه 10-تو خواب خر و پف میکنی ؟!!! نه یه شب بیدار موندم تا صبح بیدار موندم دیدم نمیکنم فعلا سوالی تو ذهن نیست.موفق باشی ممنون اگه خواستید بازم بیاید خوشحال میشم 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من بازم اومدم نمي دونم اصلا اين سئوالا رو جواب مي دي يا نهجواب میدم عزیزم اما خب مي پرسم ازت بفرما 1-اين اسامي رو كه نام مي برم خودت به دلخواه يه شكل براشون بزار قاصدك نمیشناسم ادمين ایشونم نمیشناسم پيمان سپيده:w73: مموشك خودم:w73::w72: ازت ممنونم گلم ببخشید نتونستم زود جوابتو بدم 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ من هی میام سوال بپرسم می بینم اصلاً سپیده نیست .حالا فعلاً بگو کجایی ؟تا بعد مسافرت بودم شرمنده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده