m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ تاپیک خیلی خوب ..هیچ وقت قوانین خط تو کَتـــَم نرفت بقیه شم میگه .. ابرو نمود و جلوه گری کرد و رو ببست خوب در نمیومد ننوشتم با کسب اجازه از محضر اساتید سلام با اینکه میگید قوانین خط تو کتتون نمیرفته و نمیره ولی بیشتر جاهارو رعایت کردید مثل: هم اندازه بودن الف ها در کلمات شیدا، از، آن نوشتن حرف م " چو ماه نو" رو ک خیلی خوب نوشتید البته "و" در کلمات چو و نو از خط پایین اومده ک نباید بیاد و انتهای "و" باید روی خط بیاد همچنین "الف" در کلمات نگار و ماه و همینطور طول حرف "ک" در کلمه "که" باید هم اندازه با با الف های اول ک خیلی خوب نوشتید باشه در کلمه " آن" حرف "ن" رو تقریبا بالای خط نوشتید ک در واقع باید پایین خط باشه و فقط ابتدای اون کمی بالاتر از خط هست و انتهای اون دقیقا روی خود خط افق تموم میشه کلمه" شدم" حرف "ش" باید با شیب بیشتری نوشته بشه و فاصله دندونه سوم تا حرف د یکم بیشتر از فاصله دو تا دندونه ی اولی بشه و روی خط بیاد در کل خطتون خیلی خوبه، تبریک میگم ببخشید پرحرفی کردم 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ با کسب اجازه از محضر اساتید سلام با اینکه میگید قوانین خط تو کتتون نمیرفته و نمیره ولی بیشتر جاهارو رعایت کردید مثل: هم اندازه بودن الف ها در کلمات شیدا، از، آن نوشتن حرف م " چو ماه نو" رو ک خیلی خوب نوشتید البته "و" در کلمات چو و نو از خط پایین اومده ک نباید بیاد و انتهای "و" باید روی خط بیاد همچنین "الف" در کلمات نگار و ماه و همینطور طول حرف "ک" در کلمه "که" باید هم اندازه با با الف های اول ک خیلی خوب نوشتید باشه در کلمه " آن" حرف "ن" رو تقریبا بالای خط نوشتید ک در واقع باید پایین خط باشه و فقط ابتدای اون کمی بالاتر از خط هست و انتهای اون دقیقا روی خود خط افق تموم میشه کلمه" شدم" حرف "ش" باید با شیب بیشتری نوشته بشه و فاصله دندونه سوم تا حرف د یکم بیشتر از فاصله دو تا دندونه ی اولی بشه و روی خط بیاد در کل خطتون خیلی خوبه، تبریک میگم ببخشید پرحرفی کردم خیلی ممنونم کلی انرژی بهم دادی البته همینم مدیونم بابام هستم . امشب از پدر خواستم که واسم یه خط بنویسند .. هیچ کلاس خطاطی ای نرفتن یه جورایی نسل اندر نسل خطهاشون خوبه 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ خیلی ممنونم کلی انرژی بهم دادی البته همینم مدیونم بابام هستم . امشب از پدر خواستم که واسم یه خط بنویسند .. هیچ کلاس خطاطی ای نرفتن یه جورایی نسل اندر نسل خطهاشون خوبه خواهش میکنم.. جدی گفتم خیلی خوبه..بسیار زیبا.. پدر و پدربزرگ منم خیلی خوش خط هستند و بودند.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده