Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا امروز باور داشتم که سر بی گناه تا پای دار میره اما بالای دار نمیره. امروز فهمیدم تا بالای دار هم میره. تا امروز باور داشتم که مهم انجام دادن کار درسته. نه برداشتی که دیگران از اون کار دارن. امروز فهمیدم مهم نیست چه کاری انجام میدی. مهم اینه که دیگران برداشت خوبی از کارت بکنن. تا امروز باور داشتم قوانین طبیعت بر پایه اصولی بنا شده که نیوتون کشفش کرده. اما امروز فهمیدم بدشانسی و بد اقبالی نقش پررنگ تری در تعیین مسیر زندگیمون داره. حوصله ندارم بگم من چه چیزهایی رو امروز فهمیدم. من فقط باورهامو امروز از دست دادم. باورهای مذهبی مقصود این تاپیک نیست و حرف من صرفا راجع به باورهائیست که مربوط به اصول انسانی و انسانیت میشوند. با اینحال اگر کاربری احساس میکنه این تاپیک اعتقادی محسوب میشه یا با استارت این تاپیک حقوقی از کسی زایل میشه من این حق رو برای اون کاربر محترم میشمارم و خودم اقدام به حذف تاپیک خواهم کرد. شما هم باورهاتون رو از دست دادید؟ اتفاقی افتاده که احساس کنید یه عمر باورهاتون اشتباه بوده؟؟؟ بنده در حال حاضر احساس میکنم در اثر از دست دادن باورهای انسانی که زمانی به آن معتقد بودم، با شتاب افزاینده ای در حال دور شدن از انسانیت هستم و بعد خشن و غیر انسانی وجود من در حال رشد و بزرگ شدنه. 18 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حال خوبی نیست رسیدن به این حس باور داشتم که به همون اندازه که برای دیگران ارزش و احترام قائلم ، دیگران هم برام قائلن ! ولی اینطور نبود و دیدم برعکس ارزش های من اونا براحتی میتونن منو خورد کنن نه اصلا حال خوبی نیست 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باور داشتم که خووب بودن برای همه چیز کافی هست اما امروز به این نتیجه رسیدم که خووب بودنِ مطلق یعنی مرگ!! 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من باور داشتم که به هر کسی خوبی کنی خوبی میبینی ! باور داشتم عشق عشق میاره ! باور داشتم آدمها بنده محبتند ! باور داشتم که میشه در هر کسی خوبی کشف کرد و با خوبی هاش شاد بود ! باور داشتم آدمهای روراست و صادق و ساده تو قلب ها جا دارند !اما افسوس به هرکی خوبی کردم بدی بود ! عشق دادم خنجر گرفتم ! آدمها هم بنده پول هستند ! تو کسی هم خوبی کشف کردم فهمیدم به نفع خودش خوب بوده ! آدمهای ساده هم امل محسوب میشند صادق ها احمق ! منم دارم سعی میکنم بد که اما لااقل کاری نکنم که به این باورها برسم ! نمیخوام دیگه کاری کنم که باورهام خراب بشه ! همین ! 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باور داشتم خواستن توانستن است حال فهمیدم خواست فقط! سگ دو زدن و رفتن و رفتن و نرسیدن است 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ابوالفضل عزیز بدترین حس دنیاست! من چند ماه بعد از سرکار رفتن دیوار باورهام فرو ریخت! همیشه فکر میکردم آدما خوبند مگه اینکه خلافشون ثابت بشه!البته تا چند مدت ریختم بهم ولی باز هم خودم بودم! فقط نزدیک نقابدارها نمیشدم. صبح ها میدیدم همکارم از تو کیفشون یه نقاب در میارند و تا بعدازظهر چندتا چندتا عوض میکنند. تا حالا نمی دونستم زیراب زدن چیه؟حسادت چیه؟مدیر چیه؟مدیریت چیه؟ هر چند نشد خودمو تغییر بدم اما دیدم عوض شد!محتاط تر شدم. کلا تجربه بدیه! 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چیزی به نام باور وجود نداره همه چیز رو باید براش درصد قرار داد هیچ چیز صد رد صد نیست ابوالفضل جان حتی خود قانون توی قانون هم راه هایی هست که بشه خود قانون رو پیچوند 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادتون سر كلاس تخته پاك كن رو خیس میكردیم میكشیدیم رو تخته فكر میكردیم خیلى تمیز شد....! بعد كه تخته خشك میشد میدیدم چه گندى زدیم الان همین حس رو نسبت به زندگى دارم 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ..... با اینحال اگر کاربری احساس میکنه این تاپیک اعتقادی محسوب میشه یا با استارت این تاپیک حقوقی از کسی زایل میشه من این حق رو برای اون کاربر محترم میشمارم و خودم اقدام به حذف تاپیک خواهم کرد. داداششششش! همین تیکه از حرفت ینی هنوز عوض ی نشدی. تو سربازی که بودم این چیزی که میگی بسیار زیاده، اگه کسی رفته باشه حرفمو کامل درک میکنه. یعنی 90 به 10 باید ظاهرو حفظ کرد. انجام کار زیاد مهم نبود. اینجور همکارا اصلاً ارزش فکر کردن هم ندارن. خلاصه میخوام بگم جامعه پره اینجور آدماست شما نباید وا بدی. البته این رو هم بگم که علاوه بر باطن کار به نظر من ظاهر کار روهم باید حفظ کرد، یعنی در هر دو جبهه کار رو باید پیش برد. یعنی بهتره بگم هردو مهمه. باطن رو به خاطر خودت و ظاهر رو به خاطر دیگران انجام بده. ظاهر سازی و فریب منظور نیستا اینا با هم قاطی نشه. 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ هنوز باور دارم،که باید خوب بود،حتی اگر به خوش خیالی و نادان بودن متهمت کنند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده