mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 پست 13، من همون مقاله قبلی رو پیشنهاد دادم به پیشنهادی که در این زمینه دادم، فکر کردین؟ بله بزارین ببینیم نظر بقیه چیه 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام دوستان ایشالا که تعطیلات عید بهتون خوش گذشته لطف کنین تا سه شنبه شب به صورت خصوصی فقط 1 مقاله پیشنهادیتونو برای من ارسال کنین(همراه با abstract) تا بهش رای بدیم *گفتم خصوصی بفرستین تا بدون توجه به ارائه دهنده مقاله، انتخاب صورت بگیره مرسی 5
JU JU 7193 ارسال شده در 13 تیر، 2013 اینم از مقاله این هفته بقیه کارا با خانم مدیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
H.Amini 21 ارسال شده در 30 مهر، 2013 سلام به ترجمه بخشی از کتاب خور دگی نیاز داشتم، این قسمت را پیوست کردم البته اگر هزینه ای هم نیاز بود میپردازم ممنون 4
H.Amini 21 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلامتو زمان محدودیت دارین؟ برای کی میخواین؟ سلام بر شما این قسمت را تقریبا تا دوشنبه آینده نیاز دارم 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 2 آبان، 2013 سلام بر شمااین قسمت را تقریبا تا دوشنبه آینده نیاز دارم ایشالا میرسونیم دستتون تا اون موقع 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 5 آبان، 2013 سلامبه ترجمه بخشی از کتاب خور دگی نیاز داشتم، این قسمت را پیوست کردم البته اگر هزینه ای هم نیاز بود میپردازم ممنون عذر میخوام چند ساعتی با تاخیر همراه بود آماده بود، من متاسفانه به نت دسترسی نداشتم بفرمایین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از Amir Sadeghipour a.namdar amirof 6
H.Amini 21 ارسال شده در 6 آبان، 2013 عذر میخوام چند ساعتی با تاخیر همراه بودآماده بود، من متاسفانه به نت دسترسی نداشتم بفرمایین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از Amir Sadeghipour a.namdar amirof ممنون از لطف همگی کارتون واقعا عالی بود، :icon_gol: 3
kourosh a 59 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام من یه مقاله داشتم می خواستم تا یک هفته یا نهایت 10روز دیگه ترجمه بشه کسی میتونه کمکم کنه من تازه عضو شدم در جریان نیستم خیلی که چکار باید بکنم خود مقاله رو دارم باید چجوری بفرستم براتون؟؟ خیلی ضروریه لطفا راهنماییییییییییییی کنید با تشکر 3
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام من یه مقاله داشتم می خواستم تا یک هفته یا نهایت 10روز دیگه ترجمه بشه کسی میتونه کمکم کنه من تازه عضو شدم در جریان نیستم خیلی که چکار باید بکنم خود مقاله رو دارم باید چجوری بفرستم براتون؟؟ خیلی ضروریه لطفا راهنماییییییییییییی کنیدبا تشکر سلام اقا کورش، خوش اومدید به نواندیشان سعیمون رو میکنیم،اما بستگی به تعداد صفحات و سختی مقاله هم داره. فایل مقالتون رو به پیوست پستتون بذارین، برای پیوست کردن به "تنظیمات اضافه" ارسال پاسخ برین و توی قسمت پایین "مدیریت فایل های پیوست" فایلتون رو اضافه کنین 3
kourosh a 59 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام با تشکر از راهنماییتون. ممنون من الان آپلودش کردم خیلی صفحاتش زیاد نیست. کمکم کنید خبر می دین که ترجمه می کنین یا نه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
kourosh a 59 ارسال شده در 20 آبان، 2013 اگر مقاله ای درباره "روش های جذب گاز "CO2 در دماهای بالاتر از 80 درجه سانتیگراد یا حتی دماهای پایین تر از قبل اینجا ترجمه کردید میشه لینکش بذارید بازم ممنون :icon_gol::icon_gol: 3
kourosh a 59 ارسال شده در 20 آبان، 2013 سلام اگه مقاله که فرستادم و ترجمه می کنید، بهم خبر بدین ممنون 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلامبا تشکر از راهنماییتون. ممنون من الان آپلودش کردم خیلی صفحاتش زیاد نیست. کمکم کنید خبر می دین که ترجمه می کنین یا نه؟ سلام دوست عزیز ایشالا میرسونیم دستتون اگر مقاله ای درباره "روش های جذب گاز "CO2 در دماهای بالاتر از 80 درجه سانتیگراد یا حتی دماهای پایین تر از قبل اینجا ترجمه کردید میشه لینکش بذاریدبازم ممنون :icon_gol::icon_gol: چشم هرمقاله ای که ترجمه کرده باشیم رو میذاریم تو همین بخش 3
kourosh a 59 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام اگه امکان داره یه مقاله دارم میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه لینک مقاله رو در زیر نوشتم ممنون اصلا گزینه دانلودش و پیدا نکردم. Investigation of Perflourinated Compounds as Physical Solvents for Selective CO2 Capture at Elevated Pressures and Temperatures نویسندگان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله : Publisher - in 22nd Annual International Pittsburgh Coal Conference, CD-ROM Proceedings, 2005, ISBN 1-890977-22-5, paper 34-5, 40 pp. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 آبان، 2013 سلام اگه امکان داره یه مقاله دارم میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه لینک مقاله رو در زیر نوشتم ممنون اصلا گزینه دانلودش و پیدا نکردم. Investigation of Perflourinated Compounds as Physical Solvents for Selective CO2 Capture at Elevated Pressures and Temperatures نویسندگان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله : Publisher - in 22nd Annual International Pittsburgh Coal Conference, CD-ROM Proceedings, 2005, ISBN 1-890977-22-5, paper 34-5, 40 pp. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان مشکل دانلوده یا ترجمش؟ 3
ارسال های توصیه شده