mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ پست 13، من همون مقاله قبلی رو پیشنهاد دادم به پیشنهادی که در این زمینه دادم، فکر کردین؟ بله بزارین ببینیم نظر بقیه چیه 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان ایشالا که تعطیلات عید بهتون خوش گذشته لطف کنین تا سه شنبه شب به صورت خصوصی فقط 1 مقاله پیشنهادیتونو برای من ارسال کنین(همراه با abstract) تا بهش رای بدیم *گفتم خصوصی بفرستین تا بدون توجه به ارائه دهنده مقاله، انتخاب صورت بگیره مرسی 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ اینم از مقاله این هفته بقیه کارا با خانم مدیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
H.Amini 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به ترجمه بخشی از کتاب خور دگی نیاز داشتم، این قسمت را پیوست کردم البته اگر هزینه ای هم نیاز بود میپردازم ممنون 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام تو زمان محدودیت دارین؟ برای کی میخواین؟ 4 لینک به دیدگاه
H.Amini 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلامتو زمان محدودیت دارین؟ برای کی میخواین؟ سلام بر شما این قسمت را تقریبا تا دوشنبه آینده نیاز دارم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر شمااین قسمت را تقریبا تا دوشنبه آینده نیاز دارم ایشالا میرسونیم دستتون تا اون موقع 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۲ اگه کمک خواستید منم می تونم باشم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلامبه ترجمه بخشی از کتاب خور دگی نیاز داشتم، این قسمت را پیوست کردم البته اگر هزینه ای هم نیاز بود میپردازم ممنون عذر میخوام چند ساعتی با تاخیر همراه بود آماده بود، من متاسفانه به نت دسترسی نداشتم بفرمایین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از Amir Sadeghipour a.namdar amirof 6 لینک به دیدگاه
H.Amini 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ عذر میخوام چند ساعتی با تاخیر همراه بودآماده بود، من متاسفانه به نت دسترسی نداشتم بفرمایین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از Amir Sadeghipour a.namdar amirof ممنون از لطف همگی کارتون واقعا عالی بود، :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من یه مقاله داشتم می خواستم تا یک هفته یا نهایت 10روز دیگه ترجمه بشه کسی میتونه کمکم کنه من تازه عضو شدم در جریان نیستم خیلی که چکار باید بکنم خود مقاله رو دارم باید چجوری بفرستم براتون؟؟ خیلی ضروریه لطفا راهنماییییییییییییی کنید با تشکر 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من یه مقاله داشتم می خواستم تا یک هفته یا نهایت 10روز دیگه ترجمه بشه کسی میتونه کمکم کنه من تازه عضو شدم در جریان نیستم خیلی که چکار باید بکنم خود مقاله رو دارم باید چجوری بفرستم براتون؟؟ خیلی ضروریه لطفا راهنماییییییییییییی کنیدبا تشکر سلام اقا کورش، خوش اومدید به نواندیشان سعیمون رو میکنیم،اما بستگی به تعداد صفحات و سختی مقاله هم داره. فایل مقالتون رو به پیوست پستتون بذارین، برای پیوست کردن به "تنظیمات اضافه" ارسال پاسخ برین و توی قسمت پایین "مدیریت فایل های پیوست" فایلتون رو اضافه کنین 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از راهنماییتون. ممنون من الان آپلودش کردم خیلی صفحاتش زیاد نیست. کمکم کنید خبر می دین که ترجمه می کنین یا نه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ اگر مقاله ای درباره "روش های جذب گاز "CO2 در دماهای بالاتر از 80 درجه سانتیگراد یا حتی دماهای پایین تر از قبل اینجا ترجمه کردید میشه لینکش بذارید بازم ممنون :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه مقاله که فرستادم و ترجمه می کنید، بهم خبر بدین ممنون 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلامبا تشکر از راهنماییتون. ممنون من الان آپلودش کردم خیلی صفحاتش زیاد نیست. کمکم کنید خبر می دین که ترجمه می کنین یا نه؟ سلام دوست عزیز ایشالا میرسونیم دستتون اگر مقاله ای درباره "روش های جذب گاز "CO2 در دماهای بالاتر از 80 درجه سانتیگراد یا حتی دماهای پایین تر از قبل اینجا ترجمه کردید میشه لینکش بذاریدبازم ممنون :icon_gol::icon_gol: چشم هرمقاله ای که ترجمه کرده باشیم رو میذاریم تو همین بخش 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون خیلی لطف می کنین دمتون گرم. 3 لینک به دیدگاه
kourosh a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه امکان داره یه مقاله دارم میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه لینک مقاله رو در زیر نوشتم ممنون اصلا گزینه دانلودش و پیدا نکردم. Investigation of Perflourinated Compounds as Physical Solvents for Selective CO2 Capture at Elevated Pressures and Temperatures نویسندگان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله : Publisher - in 22nd Annual International Pittsburgh Coal Conference, CD-ROM Proceedings, 2005, ISBN 1-890977-22-5, paper 34-5, 40 pp. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه امکان داره یه مقاله دارم میخواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه لینک مقاله رو در زیر نوشتم ممنون اصلا گزینه دانلودش و پیدا نکردم. Investigation of Perflourinated Compounds as Physical Solvents for Selective CO2 Capture at Elevated Pressures and Temperatures نویسندگان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجله : Publisher - in 22nd Annual International Pittsburgh Coal Conference, CD-ROM Proceedings, 2005, ISBN 1-890977-22-5, paper 34-5, 40 pp. لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان مشکل دانلوده یا ترجمش؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده