رفتن به مطلب

ماهی لوچ پاکستانی يا کماندو


پسری از بابلسر

ارسال های توصیه شده

[h=2][/h]

24770127132186100809.jpg

خانواده: Cobitidae

 

منشاء ( زادگاه ) : این ماهی از هند و پاکستان معرفی شده است. به نظر می رسد گونه های موجود در هند یا زیر گونه لوچ های پاکستانی هستند و یا اینکه گونه هایی جداگانه به حساب می آیند.

 

دمای مطلوب: 23 تا 30 درجه سانتیگراد

 

سختی: آب نرم بیش از 10̊ dH

 

اسیدیته: 6.5 تا 7.5

 

خلق و خو: ماهی اجتماعی خوبی است ، ممکن است اینطور به نظر برسد که این ماهی نسبت به همنوعان خود و یا سایر گونه های دیگر لوچ ها مهاجم دیده شوند. ولی به یکدیگر آسیبی نمی رسانند. بهتر است از چند لوچ در کنار یکدیگر نگهداری نمایید. کماندو ماهی آرامی است اما می توانیم آن را با ماهی های نیمه مهاجم هم نگهداری نماییم. در طول روز بیشتر مخفی می شوند و شب هنگام به فعالیت می پردازند.

 

محل جایگیری در آکواریوم:

 

معمولا در کف دیده می شوند ولی می توان آن را در میانه و قسمت های بالایی آکواریوم هم دید.

 

تولید مثل:

 

در مورد تولید مثل این ماهی اطلاعات چندانی در دسترس نیست و هنوز به طور تجاری تکثیر نشده اند. اندازه ماهی:

 

در آکواریوم در حدود 6.5 سانتی متر رشد می کنند. در طبیعت هم می توانند به 15.2 سانتی متر برسند ولی معمولا در آکواریوم کوچکتر است. تغذیه و مراقبت:

 

از آنجایی که این گونه از ماهی ها همه چیز خوار هستند انواعی از غذا ها را می خورند. غذاهای منجمد و همچنین غذاهایی را که به صورت قرص ساخته شده اند دوست دارد اما تمایل چندانی برای خوردن پولکی از خود نشان نمی دهد. میگوی آب شور ( منجمد و یا زنده ) لارو پشه ، کرم توبیفکس ، دافنی و برخی از خوراکی های گیاهی مانند قرص جلبک را هم می خورد.

 

اگر لوچ یویو شما به خوبی تغذیه نمی کند توصیه می کنم که غذا دادن با کرم توبیفکس و کرم خونی را امتحان کنید.

 

آکواریوم هایی با سایز متوسط ( بیست گالن یا بیشتر ) همراه با پوشش گیاهی انبوه و مکان هایی برای پنهان شدن مانند صخره ها ، غار ها و ریشه ها برای این ماهی مناسب است. این آکواریوم ها می بایست به اندازه کافی از نور برخوردار باشند. بهتر است آب آنها نرم و اندکی اسیدی باشد و هرهفته 10% از آن سیفون شود.

 

از آنجایی که این ماهی ها برای یافتن غذا در میان سنگ ها به جستجو می پردازند ، لایه ی زیرین می بایست از یک نوع شن یا سنگریزه ای باشد که فاقد لبه های تیز است. از گیاهان مقاوم و سخت استفاده کنید و ریشه های آنها را آزاد نگذارید. دکورهای موجود در آکواریومتان را محکم کنید تا از افتادن آن ها بر روی ماهی جلوگیری شود.

 

تیوپ های پلاستیکی می توانند مکانی مناسب برای مخفی شدن لوچ پاکستانی باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...