spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واژه اسکای لاین تقریبا معادل واژه دور نمای شهری میباشد که دیدی کلی به شهر دارد و چهره شهر را از ارتفاع نشان میدهد .اسکای لاینها نشانگر معماری شهرها در بعد کلی هستند و زیبائی های جزئی شهر دست در دست هم میدهند و معماری کلی شهرها را ترسیم میکنند . کلانشهر تبریز بدلیل معماری زیباو ساختمانها و برجهای متعدد و کوهستانی بودن منطقه یکی از زیباترین اسکای لاینها را در ایران دارا میباشد . تصاویر اسکای لاین تبریز نشان از شهری با ابهت و در عین حال زیبا میدهند و هر فردی با دیدن این تصاویر مجذوب زیبایی آن میشود و اولین نکته ای که به ذهنش خطور میکند معماری جالب شهر تبریز هست که موجب زیباتر شدن دور نمای شهر میشود این در حالی است که در کشورمان ایران اکثرا شهرها فاقد یک تصویر اسکای لاین زیبا از شهرشان هستند . در عین حال شهرهایی هستند که دم از کهکشانی بودن میزنند و خود را با ابر شهرهای جهان مقایسه میکنند ولی در مقایسه با شهرهای هم تراز خود حرفی برای گفتن ندارند و حتی یک نمونه تصویر اسکای لاین از شهرشان در دست ندارند در بین شهرهای ایران تهران و تبریز حرف اول را در تصاویر اسکای لاین میزنند که نشان از معماری زیبای شهری آن دو شهر دارد مرجع خبر: tabrizemodern.persiangig.com 21 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی قشنگه! اولین عکس همون شهرک قشنگست؟اسمش یادم رفته! اکثر عکسارو یادمه!یادش بخیر عید 89! 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی قشنگه!اولین عکس همون شهرک قشنگست؟اسمش یادم رفته! اکثر عکسارو یادمه!یادش بخیر عید 89! اره شهرک باغمیشه هستش خونه ما 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اره شهرک باغمیشه هستشخونه ما پز خونشونو میده!خودم دیدمش کچل دازالاخ! و خونه دایی اینا؟ 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پز خونشونو میده!خودم دیدمش کچل دازالاخ! و خونه دایی اینا؟ بله وخونه دایی اینا 7 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جمع کنیم بریم تبریییییییز...چقددددر قشنگههه تازه یه بستنی هایی داره که نگو 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به شهر ما چه زیباست من شبشو خیلی دوس دارم 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این تاپیکو منتقل کنید به تالار شهرسازی پلیز... عاشق باقلباها و شیرنیا و اجیل و( هر نوع خوراک دیگه ا)ی تبریزم. 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این تاپیکو منتقل کنید به تالار شهرسازی پلیز...عاشق باقلباها و شیرنیا و اجیل و( هر نوع خوراک دیگه ا)ی تبریزم. نوچ نمی شه همین جا می مونه صاحبش می دونه کجا تاپیک بزنه 6 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اره شهرک باغمیشه هستشخونه ما بچه محل سوباسایی؟انگار بیشتر فوتبالیستای آذری از محل شما اومدن 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه سوال:واقعا کم ترافیکه یا عکاس یه جوری برنامه ریخته تا کم ترافیک عکس بگیره 5 لینک به دیدگاه
Control 1576 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبریز شهر آسفالت های جریخ جریخ ( این قسمت آخرش رمزه ) 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جمع کنیم بریم تبریییییییز...چقددددر قشنگهههتازه یه بستنی هایی داره که نگو ملیحه جونی بیا با ما بریم.یه شیرینی هایی داره.اونقده خوشمزست.:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به به شهر ما چه زیباست من شبشو خیلی دوس دارم بله که زیباست فاطمه جونی!یکی از بهترین سفرهایی بود که داشتم!همش بخوربخور بود! شهرهای اطرافش هم معرکست. یه چیز جالب برای من پله های اضطراری(فرار) بود!رنگ و وارنگ! 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم اصليتم آذريه-البته اطراف تبريز داخل تبريز فقط بازار و ايل گلي و يكي دوجاي ديدنيش رفته بودم ولي تو بافت شهريش گشت و گذار نكرده بودم تا اينكه همين دي ماه 3 روز اونجا درگير بودم اين 3 روز= شب تا صبح برف-صبح مه - بعد آفتاب ميزد نفس ميكشيدمو قدم ميزدمو لذت ميبردم عجب هواي خوبي داشت 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عمارت شهرداری تبریز (اولین شهرداری کشور) بازار زیبای تبریز تبريز فيروزه جهان اسلام (گؤي مچيد-مسجد كبود) (پل كابلي تبريز) تبريز بهشت عدن (كندوان اولين سكونت گاه انسان) قاری کورپوسی(پل قاری) تبریز شهر اولین ها دانشگاه ربع رشیدی اولین دانشگاه بین المللی (شهرک رشديه مدرن ترين شهرك كشور) تفرجگاه کوه عینالی (عون بن علی) تبریز 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تبريز شهر كهن تاريخ (سايت عصر آهن مسجد كبود تبريز) ارک استوار پارک شاه گلی(ائل گلی) تلکه کابین کوه عینالی تبریز 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاشق شهرم هستم از هر لحاظ همه چی تمومه زیبایی قدمت تاریخ پرافتخار فرهنگ غنی سر سبزی و هوای کوهستانیش آب وهوای خوبش که به لطف خشکی دریاچه و طوفان وباد نمکش کم کم داره واسمون ارزو میشه اما مثل خیلی از شهرهای زیبای ایران دست گرگا افتاده 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه سوال:واقعا کم ترافیکه یا عکاس یه جوری برنامه ریخته تا کم ترافیک عکس بگیره درمقایسه با تهران و شیراز آره کم ترافیکه و خیلی ظاهر باسلیقه و تمیز تری از این دوشهر داره البته بیشترین ترافیک مثل خیلی از شهرها تو مناطق پایینی شهر هس این عکس ها بیشتر مربوط به مناطق بالا شهری هس بالاتر از آبرسان و راهنمایی و مناطق رشدیه و ایل گلی و زعفرانیه و باغمیشه و نزدیک به بخش کوهستانیش هس 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو این سه چار سال اخیر خیلی خوب به تبریز رسیدن اکثر خیابوناشو هر روز میشورن فضای سبز خیلی زیادی داره اطراف خونه ما 6 تا پارک هست هوای بی نظیری داره الان داره باد سرد میخوره تو صورتم...هم بارونه هم آفتاب منتهی هنر عکاسی هم تو این عکسا دخیل بوده چون خودم الان لذت بردم این عکسا رو دیدم که تو واقعیت شاید به این زیبایی دیده نشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده