.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ زکی یا همون ذکی یا شایدم ظکینری داش ما به کمک تو احتیاج داریم به دو دلیل چون اولا رشتت برقه و ما میخوایم جرقه بزنیم و دوما اسمت شبیه چگواراست و چون حرکت ما انقلابیه و دیگه باقیه ماجرا داداش من درجا زدن کارشه همیششه ولش کن:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ واووو؛ چرا اینقد از این تاپیکااا میزنین 4 دیوار معمارا و غیر معمارا کل کل معمارا و شهرسازا و عمرانا و.... آخرش هم همش یه چند نفری ناراحت شدن، بابا بیخیال کل کل ببین ونوس خانوم هنوز دیر نشده میتونی بیای توی تیم شهرسازا میدونم یه عمره معماری بیا توی تیم ما به عنوان ستون پنجم ما عمل کن میخوام زیر آب هم رشته ای هاتو بزنی لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ الان باس مشخص کنی که با تیم مایی یا با اونااگه با مایی دیگه خیالت راحت باشه که ما همه جوره چاکریم اگه با ما نیستی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ چیه روت نمیشه بگی با اونایی:vahidrk: بی مرام بی معرفت کو اون همه ادعای مرام و لوتی گری الان از کوتاهترین ارتفاع ممکن که صندلیمه خودم رو پرت میکنم پایین تا شاهد این همه بدبختی نباشم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ زکی یا همون ذکی یا شایدم ظکینری داش ما به کمک تو احتیاج داریم به دو دلیل چون اولا رشتت برقه و ما میخوایم جرقه بزنیم و دوما اسمت شبیه چگواراست و چون حرکت ما انقلابیه و دیگه باقیه ماجرا داداش یه برقی هیچ وقت نمیره تو گروه کسی... اگه دوس داری بیا تو گروه ما تا هواتو داشته باشیم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ چیه روت نمیشه بگی با اونایی:vahidrk:بی مرام بی معرفت کو اون همه ادعای مرام و لوتی گری الان از کوتاهترین ارتفاع ممکن که صندلیمه خودم رو پرت میکنم پایین تا شاهد این همه بدبختی نباشم من طرف شهرسازام 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ من طرف شهرسازام مرحبا و احثنتمو آفرین و باریکلا حمه دستو هورااااااا بالاخره تسمیم درصت رو گرفتی ما که صوات درثت حسابی نداریم لااقل تو بیای عسای دصت ما بشی 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ مرحبا و احثنتمو آفرین و باریکلا حمه دستو هورااااااابالاخره تسمیم درصت رو گرفتی ما که صوات درثت حسابی نداریم لااقل تو بیای عسای دصت ما بشی خیلییییییییییییییییییی غلط املایی داریا:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ داداش یه برقی هیچ وقت نمیره تو گروه کسی... اگه دوس داری بیا تو گروه ما تا هواتو داشته باشیم... من کلی رفیق برقی دارم که تو گروهمن هااا نمیدونم هرجور صلاح میدونی دوست داشتیم در خدمت شما باشیم حالا که اصرار داری هرجور صلاح میدونی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ خیلییییییییییییییییییی غلط املایی داریا:icon_pf (34): دیگه باص از پایه شرو کنیم که جلو این معماریا زایه نشیم اول الفبا رو بده بیاد 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ :vahidrk::icon_razz: لابد صلاح دیگه...ولی من همچنان موندم چرا... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دیگه باص از پایه شرو کنیم که جلو این معماریا زایه نشیماول الفبا رو بده بیاد ردیفت میکنم نگران نباش 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ لابد صلاح دیگه...ولی من همچنان موندم چرا... خوب گفتم دیگه درجا زدی از این تاپیک رفتی دیگه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ خوب گفتم دیگه درجا زدی از این تاپیک رفتی دیگه آخه خودت گفتی اینجا گروه بندی شده جای ما نیست... منم گفتم بزار پشت آبجیم در بیام،از این تاپیک بزنیم بیرون... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ آخه خودت گفتی اینجا گروه بندی شده جای ما نیست... منم گفتم بزار پشت آبجیم در بیام،از این تاپیک بزنیم بیرون... بیجا کردن اصلا اسم مارو نذاشتن بیاین مارو هم اضافه کنید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اگه موافقید این تاپیک رو به تالار شهرسازی منتقل کنم ؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ بیجا کردن اصلا اسم مارو نذاشتنبیاین مارو هم اضافه کنید حالا آجی شما خودشو ناراحت نکن... اسم مارو هم اضافه نکنن ما میایم... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ حالا آجی شما خودشو ناراحت نکن... اسم مارو هم اضافه نکنن ما میایم... اینو شک نکن جای من و تو وشاروک همه جا هست 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اینو شک نکن جای من و تو وشاروک همه جا هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده