piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون اول: اینجا خونه ی ماست، پس دسته اصلی مالِ منه !!!!! =)) 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدایــــــــــــا یه بُر به این زندگیمون بزن شاید دو تا حکم افتاد دستمون که هر نامردی آسش رو به رخ ما نکشه 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قدیما یکی چشم میخورد واسش تخممرغ میشکستن، الان یکی تخممرغ میخوره چشمش می زنن!!!! 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فیلمِ ایرانی نشون میده ، بُمباران میشه، خانومه از زیره آوار و خاکُ سنگُ اینا بیرون میاد ، این روسریش اصن تکون نمیخوره :| دوست دارم راز موفقیتش رو بدونم!!!! انگار روسریو جوش دادن به کَلَش.. بِسملا... 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ طرف زنگ زده به موبایلم میگه ببخشید منزل آقای کریمی !؟ گفتم نه اینجا اداره ست 1 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضیها آنقدر فقیرند، که تنها دارایی شان پول است! 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قت کردین: وقتی حوصله ات سر میره اولین جایی که میری سر یخچاله!!!!!!؟؟؟ من که شخصا اینجوریم. 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اول شلوارتو در میارم، بعد می کشمت جلو، بعد بوست می کنم، بعد پوشکتو عوض می کنم 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از معضلات زندگیم اینه که همیشه تو سر برگ امتحان جلوي نام, اسم و فاميلو كامل مينویسم بعد تازه ميبینم پايينش نوشته نام خانوادگي :| 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یعنی مزخرف ترین لحظه توی زندگی اون وقتیه که ... با پسر داییت دعوات میشه .. و نمیتونی بهش فحش عمه بدی.... !!! 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من خیلی وقته کارت قرمزمو گرفتم.. فقط دارم آروم آروم زمین و ترک میکنم, واسه وقت کُشی.. 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از خواب بیدار شدم رفتم تو آشپزخونه ، مامانم داشت بالای قابلمه ی نذر دعا می کرد یهو من که اومدم گفت : خدایا اینو می گما......... (نمی دونم چی داشت پشت سرم می گفت به خدا) 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از فیسبوک استفاده میکنم که با آشناها بیشتر در ارتباط باشم اما نمیدونم چرا وقتی که آشناها میان خونمون من هنوز توفیسبوکم 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رو مانیتورم مگس نشسته ، میخوام با موس بگیرم بندازمش تو ریسایکل بین ! سطح توهم رو داشته باشین .. 3 لینک به دیدگاه
elahe_openmind 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ آقا تا دیروز فک میکردم فقط منم که میرم توالت ۳۰ نفر به گوشیم زنگ میزنن دیروز رفتم یه توالت عمومی یه لحظه فکر کردم اومدم مخابرات یکیشون که فکر کنم تو توالت چند تا معامله با گوشی انجام داد ! لینک به دیدگاه
elahe_openmind 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ یکی از بهترین احساس های دنیا : از خواب بیدار بشی و نگران این باشی که الان وقت بیدار شدنت بوده ولی ببینی که هنوز ۲ ساعت مونده و میتونی بازم بخوابی … خداییش بد میگم !؟ لینک به دیدگاه
elahe_openmind 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ رفیقم رفته دسشویی -یهو داد زد “واااااایییی” گفتم چی شد؟ گفت :”مسواکم افتاد تو اون سوراخه! بهش گفتم خونسرد باش بابا -فک کردم چی شده! دیدم خیلی خونسرد اومد مسواکشو شست -گزاشت دهنش! –نمیدونستم اینقد حرفام تاثیر گذار میتونه باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده