piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقت کردین از تفریحات ایرانی ها اینه که میرن یک جنس می خرن بعد تو تک تک مغازه ها میرن همونو قیمت می کنن? 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلامتی خانم هایی که میخوان پارک دوبل کنن ، روسری لیز میخوره ، شال میافته از سرشون ، زبونشون یکمی در میارن ، دستشون میخوره به برف پاک کن، اشتباهی میزنن تو ۴ به جا دنده عقب ، آخر سر هم خاموش میکنن 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگر از بچگی به جای سیگار بهمون می گفتن مسواک ضرر داره ، الان هیچ کس دندون درد نداشت ، همه دور هم جمع می شدیم یواشکی مسواک می زدیم 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتي " جيش " داري، هم سرعت اينترنت بالاتر ميره؛ هم مطالبش جالب تر ميشه...! : 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا وقتی داری با با بابات راجع به گرفتن ماشین حرف میزنی، تلویزیون یه برنامه پخش می کنه درمورد تاسف بارترین تصادف های تاریخ بشر با ماشین 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه پیرزنا مث برف پاک کن میرقصن ؟؟؟ یا مادر بزرگ من اینجوریه فقط ؟ 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینایی که پست رو میخونن، حال میکنن، میخندن، ولی لایک نمی کنن همونایی هستن كه توي مجلس ختم با کفگیر حلوا میخورن و فاتحه نمیخونن!!! 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی ها هم اول لایک میکنن بعد میخونن اونها همونایی هستند که روبروت میشنن یه لبخندی رو لباشونه تا که باهاشون حرف بزنی اونا هم دمشون گرم 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا وقتی اس ام اس خالی میفرستیم ، انگلیسی حساب می کنن ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ غصه مــــرا خورد… وقتی دیدم دست به سینه ایستادی…! تمام راه را برای اغوشــــــت دویـــــــــده بودم 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوس دارم یه روز انقد پولدار بشم که وقتی رانی میخورم؛ اون تیکه آخر آناناس که ته قوطی گیر میکنه, واسم مهم نباشه..... 1 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این پدر مادرایی که کل روز دخترشونو ول می کنن به امان خدا ، بعد شب کلید می کنن شب باید خونه باشی !!! همیشه برام سواله چرا فکر می کنن شب فقط اتفاق می افته ؟ مگه روز ملت عقیمن ؟ 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قهوه خونه که بخوای بری، با دختر بری میگیرنت بدون دختر بری میگن مجرد راه نمیدیم! این چه بساطیه 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا گاوداری و مرغداری و پرورش اسب و این چیز ها رو خارج شهر میسازن قابل درکه برام ! اما نمی فهمم دیگه چرا دانشگاه ها رو خارج شهر می سازن؟ :)))))) 2 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ *****ینگ و کم بودن سرعت اینترنت یه طرف این جمله که "مشاهده این لینک تنها برای افراد ثب تنام کرده امکان پذیر است ، برای ثبتنام اینجا کلیک کنید" یه طرف 1 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه کاری کردن که آدم روش نمیشه تو صف عابر بانک وایسته 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منطق پدر و مادرم از 11 سال ورزش کردنم اینه که وقت و بی وقت هر چی باره سنگینه میدن به من و میگن تو ورزشکاری 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کتاب های امانتی ، به شدت چای را به سمت خود جذب میکنند ! 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشبختی حراج روزانه ی دنیاست ... اینکه ما قدمی بر نمی داریم و قیمتی پیشنهاد نمی کنیم داستان دیگریست .. 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به سلامتیه آقای همساده که میگفت : ما رفتیم محضر ماشینو به نام خودمون بزنیم یهو نفیمیدیم چی شد اون وسط از یکی طلاق گرفتیم ما که اصلا زن نداشتیم الان پنج ساله دارم مهریه میدم نمیدونم به کی؟ :)) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده