piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیشگفتار سلام روزتون به خیر از اینکه مطالب این پیج جالب نیست ببخشید اما خو یه اتفاقات روز مره میوفته که ادم بعضی وقتها اصلا بهشون فکر نمیکنه و شاید بعدها میبینه چه جال بوده یادش به خیر همیشه اولین ها بهترین نیستند پس صفحات اخر را هم بخوانید با تشکر piton زیاد اسپم نکنید و خوشحال میشم همکار داشته باشه مغزم 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]دیگه از ترس Pitbull تو حموم نمیتونیم دو دهن بخونیم مرتیکه کچل هر آن ممکنه بیاد تو باهام فیـــــــــــت بده [/h] 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ناشناس : سلام خوشگله ،دوست پسر داری ؟ -بله ،شما؟ -من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم . ------- ... ... شماره ناشناس بعدی : -دوست پسر داری؟ -نه نه اصلا -من دوست پسرتم ......واقعا که ... -عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!! - خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من میدونم و تو... 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر عکس دو نفره داریم...من و تنهایی.... 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نمي فهمم ، نوح اينجا ، موسي اينجا ، عيسي اينجا ، محمد اينجا ، يوسف و يونس و لوط و اسحاق و ابراهيم و . . . هم اينجا! يه نفر نبود که تو کانادا يا بلژيک يا مثلا نيوزيلند نياز به هدايت داشته باشه ؟ همه ش بايد ماهارو هدايت ميکردن مثلا ؟! 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی وقتا یکی بهت میگه "دیوونه"دوست داری چنان ببوسی طرفو از جاش پا نشه بعضی وقتام یکی بهت میگه "خیلی دوست دارم" دلت میخواد جفت پا بیای تو صورتش بگی خر خودتی.... 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دوستامو هیچوقت نفروختم و نمیفروشم ... چون اکثرشون دو زار نمیارزن !!! 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز دیدم یکی از هم کلاسی هام یواشکی صدام میکنه، برگشتم بهش میگم چیه ، بگوو ؟! میگه 8 دفعه بگو یا ابوالفضل ، واسم اس ام اس اومده میگه به 8 نفر بفرست اما شارژ ندارم! به جز من به 7 نفر دیگه هم گفت :)))) 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط یک نسل سوخته ای هست که میتونه رابطه بین خودکار بیک و نوار کاست را درک کنه !!!! 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رفته بودم نمایشگاه بعد یه دیوان شعر رو باز کردم نوشته بود سرو چمان من چرا میل چمن نمیکند برام سوال شده بود شاعر طرفشو چی فرض کرده که میل چمن نمیکنه والا 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه سوالی ذهن منو ... ماهی دودی که میگن یعنی ماهیه سیگار می کشیده؟ اگر آیا اینجوری بوده اونوخ سیگارشو زیر آب چجوری روشن می کرده؟ با کدوم دستش نگه می داشت و پوک میزد؟ دیگه رسما ذهن من 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه بز هم نداریم بهش ثابت کنیم چه علف شیرینی هستیم.. 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدامس ها بزرگترين اساتيد معنويت هستند... از كودكيمان تلاش ميكنند به ما بفهمانند ، هيچ "شيريني" ماندگار نيست.!!! 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قانون پایستگی واحد : واحد ها نه از بین میروند و نه پاس میشوند بلکه از ترمی به ترم دیگر انتقال میابند ! 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قدیما مراسم خواستگاری برای این بود خونواده ها دختر پسر رو بهم نشون بدن الان برای اینه که دختر و پسر خونواده هاشونو بهم نشون بدن. ,والا 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ می گن زنها ونوسی اند و مردها مریخی، امّا بعضي ها معلوم نیست از کدوم جهنّم درّه ای اومدن 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از بدیهای هدفن اینه که همش فکر میکنی دور و ورت داره یه اتفاقی میفته که تو ازش خبر نداری 5 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پدر بزرگ رو به نوه: بدو برو قایم شو امروز مدرسه رو پیچوندی معلمت اومده دنبالت نوه: نـــــــه، شما باید قایم شی، من بش گفتم نمیام چون شما مُردی :)) 4 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخرین خبر از جهنم : دستشویی هر جفت شیرش آب گرمه ! 3 لینک به دیدگاه
piton 429 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میازار موری که دانه کش است... در مورد مورچه ای که دانه همراه اش نیست, فتوایی صادر نشده می توانید بیازارید ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده