manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ نظرات جالبی بود منم عاشق شدم زمستون 1387 :icon_gol: بعد از 5 سال به عشقم رسیدم توی این 5 سال و خرده ای تقریبا همه ی دوستانم مارو دیدن و انقدر عشقمون رو پاک و واقعی دیدند که اونا بیشتر آرزوی رسیدنمون رو داشتند، چون ما خیلی سختیها کشیدیم مخصوصا همسرم من و عشقم هر دو بعد از آشناییمون کلی ذوق داشتیم و همدیگر رو تشویق کردیم و خداروشکر به پیشرفتهای خیلی خوبی هم رسیدیم که بدون وجود طرف مقابل غیر ممکن بود خدارو شکر:ws21: از ته دل آرزو میکنم خدا عشق پاک رو نصیب همه بکنه مخصوصا دخترها 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ به نظرم عشق باید اینجوری باشه.عشقی که باعث کنار گذاشتن دنیا و دوری کردن از خدا و آدما و عقب موندن تو زندگی میشه درست نیست. حرفه دوستی که این جمله رو زده بود.... آره... من قبلا انقدر از خدا دور بووووووووووودم که غیر قابل تعریفه...کارای بدی نمیکردمااااا... ولی با وجود اون...اون باعث شد...اون یادم داد که نمازای صبحم هرروز بخونم... حالا ام نبودش بیشتر نزدیکم کرد به خدا...چون تنها کسیه که میتونه آرام بخشم باشه... خدارو هم خیلییییی شکر میکنم همچین بنده ایی رو سره راهم قرار داد که هم عاشقش بشم هم به خدا نزدیک بشم... بخدا شعار نیست حرفام...برام دعا کنید... 8 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ اولین عشقم رهام کرد! خیلی گریه کردم که برگرده ولی با وجود اون اشک های ملتمسانه بازم برنگشت یه فرشته بود.. آره فرشته ای که منو به آغوش مادرم داد روی از اشکهای کودکانه ام گردوند و رفت و به انتظار نشست... عاشقش هستم و عاشقم بود که دستان مادرم رو بمن هدیه داد تا آرامشی در نبودش باشه مهر الهی و مهر مادر و عشق اینها با آرزوی سلامتی برای همه مادرها 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بچه بازی های امروزی رو اسمش رو عشق نمیذارم معمولا دو بخشه یا هوسه و وابستگی یا دوست داشتن و دلبستگی گاهی هم این دوتا رو ما اشتباهی به جای همدیگه به کار میبریم مهم نیست تو چهسنی به کسی علاقه مند میشیم یا تهش بهش میرسیم یا نه فقط یه چیز مهمه دوتا آدم به هم علاقه مند بشن هم خودت آدم باشی هم طرفت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ من یه بار عاشق شدم قبلن (قبل ازدواج) الان عاشق سینه چاکم مخلص حاج خانومم اون موقع هوس نبود ولی وابستگی بود ولی زنجیر نشدم براش گفت برم گفتم بورو با وجدان اسوده رفت این مهمه ها من موندم و.......... ولش کن کلن فراموشش کردم 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ عاشق هستم عشقم حقیقیه ولی... پ ن: خوش به حال اونایی که به عشقشون رسیدن 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ 1سالی گذشته از اون دوران... فکر کنم الان نامزد داره ای تف بهت روزگار... واقعا که چقدر کثیفی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده