ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ افرادی که از لحاظ ظاهری زیبایی دارن در اجتماع موفقترن..!!موافقید یا مخالف؟؟ خیلی وقت ها همه ما شاهد این بودیم یا حتی این جمله رو از خیلی ها شنیدیم که زیبایی یک نفرتاثیر به سزایی روی اعتماد به نفس و حتی پیشترفتش داره... نظر شما چیه؟ چقدر موافق یا مخالف هستید؟ 40 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو اعتماد به نفس تاثیر گذاره اما موفیتو فک نمیکنم خیلی ربطی به ظاهر داشته باشه بیشتر به اراده بستگی داره 20 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تاثیر داره ولی نه زیاد اراده یه چیز دیگه ست خیلیارو دیدم که قیافه ای ندارن اما یه اعتماد به نفسی دارن که باعث میشه همیشه موفق بشن لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر منم خیلی کم تاثیر داره بستگی به پشتکار و اراده طرف داره نه قیاقه 14 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرکی موفقه یه جورایی زیبا هست ولی زیبایی حتما اعتماد به نفس رو تقویت میکنه در مقابل آدمهای زشت و کوتاه قد با اندام ناموزون اما مدیر و رئیس زیاد دیدیم در کل اینم بگم که منشی زیبا زودتر استخدام میشه حتی اگه کاری بلد نباشه آخه آقای دکتر/رئیس/ مدیر دلش برای این خانم بی کار میسووووووووووووووووووووووزه:vahidrk: 14 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درمورد آقایون نمیتونم تأیید کنم مگر اینکه آقا شغلش با زیبایی ظاهریش در ارتباط باشه مثل مدیران روابط عمومی یا بازاریابی یا مدل و مانکن شدن در سایر موارد تنهاچیزی که به درد آقایون نمیخوره و شاید براشون دردسر ساز هم بشه زیباییشونه اما در مورد خانومها کاملا موافقم که در هرجای این دنیا که باشند زیبایی شون باعث رشد و پیشرفت شون میشه چون برای گزینش اونا اولین ملاک زیبایی ظاهری هست نه کارایی و راندمانشون درمورد اعتماد به نفس بستگی داره به شخصش که چه ظرفیتی داشته باشه 16 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که ایمان آوردم به این موضوع. متاسفانه زیبایی یکی از فاکتورهای اصلی پیشرفت زنان در همه جوامع محسوب میشه. البته من فکر میکنم آراستگی هم یه موضوع مهمه. خوش لباس بودن و شیک پوش بودن هم عامل مهمیه. 16 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بنظر من نمیتونه کاملا بی تاثیر باشه تاثیر کم رنگی داره ولی این ارااده و پشتکاره که بیشتر ادمو موفق میکنه 12 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این موضوع کاملا درسته و برای هر دو جنس موفقیت بهمراه داره و البته برای خانوما بیشتر خب یکی باهوشه یکی خوش قیافه جفتش عامل پیشرفته البته به شرطی که طرف هم بلد باشه ازش استفاده کنه 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم موافقم که تاثیره زیادی در کوتاه مدت داره در واقع اگه جوری باشی که در نگاه اول جذب کننده باشی شانست زدهو هالی به هولی!! ولی در دراز مدت دیگه این زیبایی هیچ تاثیری نداره و باید تواناییاتو نشون بدی!! 12 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه همیشه اینطور نیست..من خیلی هارو دیدم که ظاهر زیبایی دارن اما به دلیل عدم اعتماد به نفس نمی تونن تو جمع حاضر شن و برعکس خیلی ها که از اعتماد به نفس فوق العاده ای برخوردارن در حالی که ظاهر خوبی ندارن..پس پیشرفت آدمها به ظاهرشون بر نمی گرده فقط فقط به هوش اجتماعیشون بستگی داره+ اعتماد به نفسشون 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من بدون تأثیر نیست ولی آدمایی که عقلشون به چشمشونه احمق تشریف دارند...... ذات آدما مهمه.... برا من که اصلا چهره مهم نیست:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیشه گفت که همیشه اینجوریه ولی من شخصا به رفتار اجتماعی و طرز برخورد افراد اهمیت میدم و معتقدم که هر چه آدم اجتماعی تر باشه ممکنه موفق تر باشه 10 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تاثیر زیادی داره تو ارتباطات اجتماعی،شغل و... ولی همیشه تاثیرش مثبت نیست یه جاهایی باعث دردسره و به نظرمن روی اعتماد به نفس هم تاثیر داره ولی نه خیلی 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زیبایی تاثیر چندانی نداره به اراده ربط داره البته ممکنه یه شخص زیبا رو توی گام های اول به خاطر ظاهرش اعتماد به نفس بیشتری داشته باشه اما اگه عرضه نداشته باشه کم کم از دور خارج میشه و بلعکس شخصی که ظاهر خوبی نداشته باشه ممکنه توی ایتدای راه ترسون و لرزون گام برداره اما اگه توانایی و اراده کافی رو داشته باشه موفق میشه توی ایران زیبایی ظاهر برای آقایون فکر نمی کنم چندان به کار بیاد اما برای خانم ها ضرر یه ضرر بزرگ خیلی اذیت می شن 12 لینک به دیدگاه
jeny02 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاملا مخالفم...همه چی بستگی به اراده و اعتماد به نفس وعزت نفس داره....................... خوشگلای زیادی رو دیدم که تو زندگیشون موفق نبودن.. 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درسته که زیبایی تاثیر زیادی روی اعتماد به نفس آدما داره به خصوص خانوما و این اعتماد به نفس میتونه عاملی برای موفقیت باشه ولی عامل اصلی نیست و اراده ی اون فرد مهمتره. تو زندگی شخصیم که زیبایی ظاهری برای همسر و اطرافیان مدت کوتاهی تاثیر داره و بعد اخلاقه که مهم میشه. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درمورد آقایون نمیتونم تأیید کنم مگر اینکه آقا شغلش با زیبایی ظاهریش در ارتباط باشه مثل مدیران روابط عمومی یا بازاریابی یا مدل و مانکن شدن در سایر موارد تنهاچیزی که به درد آقایون نمیخوره و شاید براشون دردسر ساز هم بشه زیباییشونه:icon_pf (34): اما در مورد خانومها کاملا موافقم که در هرجای این دنیا که باشند زیبایی شون باعث رشد و پیشرفت شون میشه چون برای گزینش اونا اولین ملاک زیبایی ظاهری هست نه کارایی و راندمانشون درمورد اعتماد به نفس بستگی داره به شخصش که چه ظرفیتی داشته باشه ممکن دردرجه اول ملاک زیبایی برای خانم ها مطرح باشه اما اگر کارایی پایین باشه رئیس هم که در آمد میخواد میره سراغ مورد بعدی !!!! متاسفانه جامعه ما دید کالا به زن داره و این نفرت انگیز هست !!!! اما در مجموع جامعه ما به خاطر حضور بعضی زن های عشوه گر که کل زندگیشون در عشوه و جلب نظر طی شده به زن دید کالا پیدا کرده و از نظر یک مرد ایرانی زن کسی که آرایش کند برود بیرون عشوه بیاید مخ بزند و تر جیحا هز چقدر جلفتر و آرایش کرده تر ( گریم هم باشد بهتر تر است ) بهتر میباشد . از ماست که بر ماست !!!! این جور زنها بیمارند ! بیماری جلب توجه ! البته منم دوست دارم بهم توجه بشه اما نه لزوما با فاکتورهای زنانه ! بیشتر دوست دارم شخصیتم دیده بشه که بدبحتانه اول چهره و استیل دیده میشه و این زجر آوره ! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ افرادی که از لحاظ ظاهری زیبایی دارن در اجتماع موفقترن..!!موافقید یا مخالف؟؟ خیلی وقت ها همه ما شاهد این بودیم یا حتی این جمله رو از خیلی ها شنیدیم که زیبایی یک نفرتاثیر به سزایی روی اعتماد به نفس و حتی پیشترفتش داره... نظر شما چیه؟ چقدر موافق یا مخالف هستید؟ دقیقا همین طوری هست مخصوصا اگر این زیبایی شامل کودکی اون فرد هم بشه 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سوالی دارم از همه اگر زیبایی مهم هست پس افراد معلول جسمی یا افرادی که نقصی دارند که شاید اونهارو زیاد زیبا نشون نده ... و الان بسیار موفقند چی ؟ بله برای بعضی کارها زیبایی شاید ملاک باشه اما همت شخص چیزه دیگه ای هست ! اینکه زیبایی تا این حد مهم باشه به نظرم نوعی سطحی نگری رو در جامعه ما ایجاد کرده ! و کم کم داره از ماها آدمهایی ظاهر بین میسازه ! با با به خودمون بیایم همینه که کشور ما پیشرفت نمیکنه دیگه چون هنوز گیر اینیم که کی خوشکله کی زشت نمیگیم کی مغزش پره کی نیست ! بابا ول کنید این ظاهر بینی هارو به خدا زشته به خدا نوعی حماقته ماها از خارجیا فقط جراحی زیباییشونو و مدل های لباس رو خوب یاد گرفتیم و از عربا آرایش خلیجی ! صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای برادر سیرت زیبا بیار زیبایی که به قیمت بوتاکس و جراحی بینی و گونه گذاری و پروتز لب به دست بیاد به اندازه یه ارزن هم ارزش نداره ! آدم زیبایی که پر از صفات رذیل باشه دو قرون هم نمی ارزه ! سیرت مهمه ! من که مرده سیرت زیبا هستم ! سیرت زیبا ناخودآگاه چهره رو هم زیبا نشون میده ! دم هر چی آدم با مرامو خوش سیرته گرممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده