Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این طرح تفصیلی رو امیدوکیلی قبلاً تو تاپیک طرح شهرسازی 2 گذاشته بود، ولی خب چون زیاد مشخص نبود و توجه نمیشد، گفتم یه تاپیک مجزا واسش بزنم و فایل های مربوط به طرح رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
mehdizad 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سلام حال شما خوبین" دانشجو ارشدم گرفتارم به طرح جامع |شهرسنندج نیازمندم (طرح تدبیر1385) ممنونم میشم جواب بدین" لینک دانلودش که نمیشه میگه کاربره وِیژهگ ما که وقتشو نداریم متاسفانه :( میتونید کمک کنید؟ ایمیل بدم بفرستین؟ 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ سلام حال شما خوبین" دانشجو ارشدم گرفتارم به طرح جامع |شهرسنندج نیازمندم (طرح تدبیر1385) ممنونم میشم جواب بدین" لینک دانلودش که نمیشه میگه کاربره وِیژهگ ما که وقتشو نداریم متاسفانه ? میتونید کمک کنید؟ ایمیل بدم بفرستین؟ سلام وقتتون بخیر فایل طرح جامع شهر سنندج به صورت پاورپوینت در بخش طلایی موجود هست که برای دریافت باید عضو طلایی باشین. برای عضویت طلایی هم سخت نیست. م یتونین اینجارو بخونین: http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 2 لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ یه سوال توی همین فایل ها که اینجاست مثلا گفته در نقشه شماره 1-6 شکل معابر نشان داده شده بعد همچین نقشع ای توش نیست چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ یه سوال توی همین فایل ها که اینجاست مثلا گفته در نقشه شماره 1-6 شکل معابر نشان داده شده بعد همچین نقشع ای توش نیست چرا؟ نقشه ها نیست. گزارش رو داره فقط 1 لینک به دیدگاه
rozhano_88 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام خوب هستین؟میشه این فایل رو به صورت world بزارین من به قسمت هاییش احتیاج دارم وقتم کمه برای تایپ کردن خودمم خواستم تبدیلش کنم همه چیش بهم میریزه لطفاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۵ سلام خوب هستین؟میشه این فایل رو به صورت world بزارین من به قسمت هاییش احتیاج دارم وقتم کمه برای تایپ کردن خودمم خواستم تبدیلش کنم همه چیش بهم میریزه لطفاااااااااا فایل وردش در اختیار نیست متأسفانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده