Mohammad Aref 120588 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 این طرح تفصیلی رو امیدوکیلی قبلاً تو تاپیک طرح شهرسازی 2 گذاشته بود، ولی خب چون زیاد مشخص نبود و توجه نمیشد، گفتم یه تاپیک مجزا واسش بزنم و فایل های مربوط به طرح رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
mehdizad 11 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 سلام حال شما خوبین" دانشجو ارشدم گرفتارم به طرح جامع |شهرسنندج نیازمندم (طرح تدبیر1385) ممنونم میشم جواب بدین" لینک دانلودش که نمیشه میگه کاربره وِیژهگ ما که وقتشو نداریم متاسفانه :( میتونید کمک کنید؟ ایمیل بدم بفرستین؟ 1
pari.v 10306 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2015 سلام حال شما خوبین" دانشجو ارشدم گرفتارم به طرح جامع |شهرسنندج نیازمندم (طرح تدبیر1385) ممنونم میشم جواب بدین" لینک دانلودش که نمیشه میگه کاربره وِیژهگ ما که وقتشو نداریم متاسفانه ? میتونید کمک کنید؟ ایمیل بدم بفرستین؟ سلام وقتتون بخیر فایل طرح جامع شهر سنندج به صورت پاورپوینت در بخش طلایی موجود هست که برای دریافت باید عضو طلایی باشین. برای عضویت طلایی هم سخت نیست. م یتونین اینجارو بخونین: http://www.noandishaan.com/forums/thread80577.html 2
rozhano_88 47 ارسال شده در 22 دی، 2016 یه سوال توی همین فایل ها که اینجاست مثلا گفته در نقشه شماره 1-6 شکل معابر نشان داده شده بعد همچین نقشع ای توش نیست چرا؟ 1
Mohammad Aref 120588 سازنده ارسال شده در 22 دی، 2016 یه سوال توی همین فایل ها که اینجاست مثلا گفته در نقشه شماره 1-6 شکل معابر نشان داده شده بعد همچین نقشع ای توش نیست چرا؟ نقشه ها نیست. گزارش رو داره فقط 1
rozhano_88 47 ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلام خوب هستین؟میشه این فایل رو به صورت world بزارین من به قسمت هاییش احتیاج دارم وقتم کمه برای تایپ کردن خودمم خواستم تبدیلش کنم همه چیش بهم میریزه لطفاااااااااا 1
Mohammad Aref 120588 سازنده ارسال شده در 9 اسفند، 2016 سلام خوب هستین؟میشه این فایل رو به صورت world بزارین من به قسمت هاییش احتیاج دارم وقتم کمه برای تایپ کردن خودمم خواستم تبدیلش کنم همه چیش بهم میریزه لطفاااااااااا فایل وردش در اختیار نیست متأسفانه 1
ارسالهای توصیه شده