NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هيممم.... ديدی اطرافيان يه کارايی ميکنن,يه حرفآيی ميزنن, ميرن رو نروت؟...:/ از اطرافيان نزديک بگير تا اون غريبه تو مترو! از مامان, بابا, اعضای خانواده, فاميل, دوستت, هم کلاسی, استاد, همسايه, دوس دخترت, دوس پسرت, همسرت و... يه کاری, يه حرفی, حتی کوچيک باعث ميشه مخت ويبره بره! چيا اومد تو ذهنت..؟ اووممم... يه چيز ديگم هست! يه کارايی ک هيچوقت انجام نميدن!!!يه حرفايی ک هيچوقت نميزنن!! ک تو شديداً دوس داری انجام بدن! ک از تصورش هم لبخند ميزنی, هم لبخندت تلخ ميشه... ک کاش انجام ميدادن..ک کاش ميگفتن... ولی انجام نميدن, نميگن ک.. کارايی ک اگه انجام ميدادن شايد باعث ميشد تو از ذوق و خوشحالی ده برابر براشون تلافی کنی! چه کارايی الان مياد تو ذهنت ک وقتی اطرافيان انجام ميدن ميره رو نروت؟ کاش انجام نميدادن؟ اگه انجام ندن حس بهتری داری؟ک لامصب بسههههه کلافم کردیه؟!!!.. چه کارايی هست دوس داری انجام ميدادن؟ ک اگه انجام ميدادن دنيا حتی قشنگ تر ميشد برات؟!...کاشکی اينکارو انجام ميدادی... کاشکی اينجوری بودی...(اگه جای اون طرف بودی اينکارو براش ميکردی..) کاشکی هاتو اينجا بگو... 31 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از مامان, بابا, اعزآی خانواده, فاميل, دوستت, هم کلاسی, استاد, همسايه, دوس دخترت, دوس پسرت, همسرت و. اولا اعضا............... کاشکی مامانم اینا تو 8 سالگی میفرستادنم کلاس زبان کاشکی تو دبستان بابام اجازه میداد جهشی بخونم فعلا همینا 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اولا اعضا............... کاشکی مامانم اینا تو 8 سالگی میفرستادنم کلاس زبان کاشکی تو دبستان بابام اجازه میداد جهشی بخونم فعلا همینا شرمنده تو بهنويس فينگيليش تايپ کردم حواسم به ويرايشش نبود... مرسی ک گفتی. فعلاً:) 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاشکی خدا هم خونه ایم اهل دلش کنه یا زیر گلش کنه... باباش یک طرف خودش هم یک طرف... بدجور رو نروه این متحجر خاله زنک...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش همون موقع که گفتم منو میفرستادن کلاس موسیقی 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش دارم! زیاد هم ای کاش دارم! اما چه کنم... با ای کاش ها هیچ چیز درست نمی شود... هویتمان را میتوانیم از همین ای کاش ها تدقیق کنیم! ما در کشوری زندگی میکنیم که هویت دلخواه بقیه (!) همه چیزمان شده است. هویت خط قرمز است. هویت سنگ راه است. از هر طرف که بروی سرت به سنگ هویتت میخورد. نهادهای سنتی مثل خانواده و حکومت دائم مراقباند که شما پایت را از سر قبر پدرت آن ورتر نگذاری. حتا لباس پوشیدن را باید ساماندهی کرد. همه چیز را باید ساماندهی کرد. کتابها، فیلمها، امواج و و و. هویت ارزشمند است اما نه با این قلمرویی که در حال حاضر دارد و نه با این حد از پاسداری که بیش از آنکه گریه آور باشد خنده دار است. آدم دلش میخواهد فرار کند برود به جایی که این هویتها را نداشته باشد تا جانش قدری نفس بکشد. اینگونه است که برای فرد هویت بیارزش میشود ؛ مثل آدمهایی که هویت شناسنامهایشان به هر دلیل موجب ناراحتیشان است. در این موارد هویت بیارزش است و فرار بر قرار مرجح. چه کنم که هویتم را همین ای کاش ها تشکیل میدهند... ای کاشهایی که شاید زمانی داشتمشان، شاید هم در آرزوی داشتنشان سوختم... شاید هم زندگی مجموعه ای از حاصل اجتماع "ای کاش" هاست! 18 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش من میتونستم مکانیک ماشین شم 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه کسی میتونه بگه " ای کاش " نداره ؟ ای کاشهای ما پشت نقابمون پنهانند ... ای کاشهایی که مجالی برای جبرانشان نیست ... ای کاش ... ای کاش با دوست عزیز دوران لیسانسم " مرحوم مهندس یار احمدی " رابطمو به هم نمیزدم که امروز حسرت از دست دادنشو بخورم ای کاش شب تولد دوستم اون تصمیم احساسی رو نمیگرفتم که امروز به خاطرش در برزخ زندگی میکنم ... ای کاش سال 84 بجای انتخاب مهندسی جامدات کاشان همون مهندسی ساخت تولید اصفهان رو میرفتم ای کاش ... 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ببخش نگاری اما بازم ای کاش دارم.... کاش هیچ وقت دانشجوی تهران نمیشدم کاش هیچ وقت اون اردو رو نمیپیچوندم تا اون اتفاق لعنتی بیفته کاش 18 شهریور 90 پا رو غرورم میزاشتم تا حالا حسرت نخورم کاش ................................. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کنم منظور نگار بیشتر عادتهای روزانه کارهای روزمره یا چیزی تو همین مایه ها باشه تا حسرتهای بزرگ زندگی... نمیشه گفت افسوس ولی ای کاش میشد همه حرفارو زد ای کاش هیچ کاشی وجود نداشت.ینی میشه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای کاش اون موقع ها که بابام صبا به زور لیوان شیر رو تو دهنم خالی می کرد یواشکی برش نمی گردوندم تا حالا که کنار هیکل های 180ی می ایستم احساس کوتولگی نمی کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای کاش اون موقع که تو رشته سینما قبول شده بودم تو روی بابا مامانم می ایستادم و می گفتم من میخوام برم دانشکده هنر و سینما تا امروز ................ (این ای کاش رو زیاد مطمئن نیستم ای کاش هس یا نه ) ای کاش اون خودکشی نمی کرد تا من امروز هر ازگاهی احساس ندامت نکنم و تو لحظات خاص نگم آهش مثل سایه دنبالمه 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کاش هیچوقت اون اتفاقا نمیفتاد عذاب وجدان دارم شاید من مقصر بودم بابت اون همه پشتیبانی و دخالت 3 لینک به دیدگاه
حسینی بای 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ کاشکی تو ایران به دنیا نیومده بودم تا سطح خواسته هام یک کمی بالاتر بود. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ اینقدر ازین کاش ها دارم که یک کتاب چند جلدی ازش درمیاد ، مجموعش اینه که کاش کودکیم در شرایط بهتری می گذشت 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ ای کاش این وضع تموم بشه و من از این خلصه بیام بیرون ... ای کاش این دو به شک بودنا بین رفتن و موندن تموم بشه بین خواستن و نخواستن ، بین بودن و نبودن ، بین شک و تردید ، بین دعا و نفرین .... خدایا تا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
onia1423 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ ای کاش سال 84 اون سرنوشت برام رقم نمی خورد و یه رشته بهتر انتخاب میکردم تا الان ازادانه دل و میزدم بدریا و میرفتم از این سرای رو به ویرانی 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ اینقدر از این ای کاش ها دارم که خودش یه کتابه ، ممنونم از پدر و مادرم که بهم به موقع و نون اب دادن بزرگ بشم و اینکه گذاشتن برم مدرسه هرچند سطح پایین و داغون 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ ای کاش کاربردیترین کلمه است.. کی نیست که نگه ای کاش.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده