vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این مسائله جبر و اختیار دقدقه ذهنی اکثر اوقاتیه که من شک میکنم به وجود دیناین سوال این جوری مطرح شه به نظر جالب تر میاد بحث اختیار و اجبار که چرا خدا انسان رو خلق کرد در این مسئله اختیاری داشتیم ما؟؟؟؟؟؟ جواب :خیر چرا خدا عذاب میده مگه ستم گره کسی رو خلق کنه بعد بندازتش تو آتیش اینجاست یکم خل میشم بعد میرسم به این سوال که خدا عاقبت همه چی رو میدونه میدونه من چه غلطی میخوام بکنم پس چرا این همه مارو الاف میکنه بوق رو بزنه آخرت شه همه رو بفرسته سر بهشت و جهنمشون بعد یه سری میان میگن این میشه اختیار؟؟؟ نه چه اختیاری اینکه خدا بیاد از بچگی ذات من رو به شیوه پیامبران درست کنه و منو بکنه محمد امین دست منه؟؟؟؟ نه نیست اون لطف الهی که میگن شامل پیامبرانه چرا شامل حال من نشد پس عدل خدا کو؟؟؟؟ به اینجا که میرسم دیگه نتیجه میگیرم دین کشکه پس چه منطقی پشت این خلقت هست؟ خدا می خواد چی رو ثابت کنه؟قدرتش رو؟خدایی که می دونه چیزی که آفریده آرمش خودش رو ازش می گیره چرا دست به خلقت انسان زده؟ 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزرگترین مشکل اینه که ما خدامونو دست کم میگیریماز لطفش نا امیدیم تو شاید محمد امین نشی ولی میتونی خودتو شبیهش بکنی یا نه؟!! اونا فقط الگو هستن واسه امثال ما یه معیار واسه خوب وبد یه نمونه..... من میام میبینم اونایی که شبیهش شدن دارن همه چیمو غارت میکنن دارن ظالم ترین قوم روی زمین میشن مگه دیوانه ام میرم شبیه خودم میشم که دنبال بهشت و جهنم نباشم نرم 30 جز کتابی رو حفظ کنم که یک کلمه اش رو هم نمیفهمم فقط واسه اینکه ثواب داره من داستان این ثواب رو بفهمم خیلی خوبه بیام به یکی کمک کنم که فردا تو بهشت بهم قصر میدن؟؟؟ نه میام کمک میکنم که فردا اون نفر از گشمگی نمیره این به نظر من خیلی دلچسب تره 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس چه منطقی پشت این خلقت هست؟ خدا می خواد چی رو ثابت کنه؟قدرتش رو؟خدایی که می دونه چیزی که آفریده آرمش خودش رو ازش می گیره چرا دست به خلقت انسان زده؟ چرا اینجوری میگین؟!! خدا مارو خلیقه خودش یعنی جانشین خودش روی زمین قرار داده پس اول باید ممنونش باشیم از اینکه هستیم خدا مارو با همه اذیت ها و سلب آسایش و آرامش هامون دوست داره برا همینم ما رو خلق کرده و همچنان امید داره که ما آدم بشیم..... 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من میام میبینم اونایی که شبیهش شدن دارن همه چیمو غارت میکنن دارن ظالم ترین قوم روی زمین میشن مگه دیوانه اممیرم شبیه خودم میشم که دنبال بهشت و جهنم نباشم نرم 30 جز کتابی رو حفظ کنم که یک کلمه اش رو هم نمیفهمم فقط واسه اینکه ثواب داره من داستان این ثواب رو بفهمم خیلی خوبه بیام به یکی کمک کنم که فردا تو بهشت بهم قصر میدن؟؟؟ نه میام کمک میکنم که فردا اون نفر از گشمگی نمیره این به نظر من خیلی دلچسب تره حق با توئه ولی بی انصافیه همرو با یه چوب بزنی من با کمک به بقیه بیشتر موافقم تا سفر حج و..... اون کتابی هم که میگین اسمش قرآنه کی گفته باید اونو حفظ کنین؟!! ولی یه بار بدون تعصب بخونینش با بی طرفی کامل ،به زیبایی کلامش پی میبرید.... 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من اطلاعاتم اینقدر نیست که حکمت صدای بلند و آروم رو بدونم ولی میدونم اون نماز منو به یه چیزی وصل میکنه که احساس قدرت میکنم و البته مهمتر از همه آرامش ولی اینو میدونم که آدما به خاطر اهدافشون زنده هستن وتلاش میکنن خدا هم که خالق ماست و بهتر از خودمون ما رو میشناسه پس واسمون هدف گذاشته که تلاش کنیم در مورد نماز من از علماء دین پرسیدم و جوابی نگرفتم،حتی به اینهم متهم شدم که به منطق خدا اهانت کردم هدف؟ کلمه پر معنایی که همه ما هرروز که از خواب بیدار میشیم بهش فکر میکنیم. ولی به نظر شما هدفی که برای آدم از قبل تعیین بشه و راه های رسیدن بهش هم مشخص شده باشه و اجباری باشه ارزشی واسه زنده بودن براش داره؟ ببینید دوست عزیزم همه بحث های ما به یک کلمه ثابت ختم میشه اونهم "بهشت" هست پس ما در انتخاب هدف مختار نیستیم بلکه در انتخاب مسیر مختاریم که اونهم یه جورایی باز یه مسیر اجباری هست که باید طی کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس چه منطقی پشت این خلقت هست؟ خدا می خواد چی رو ثابت کنه؟قدرتش رو؟خدایی که می دونه چیزی که آفریده آرمش خودش رو ازش می گیره چرا دست به خلقت انسان زده؟ فهمیدی به منم بگو وقتی تو میدونی صد در صد این گوجه سبز بدی به این بچه میخوره و ممکنه خفه بشه نمیای بدی ببینی چی میشه اگه بدی باید همش هواشو داشته باشی که یه وقت قورت نده خب چه کاریه؟ اینکه توبه کنیم داستانش چیه یعنی من اگه توبه کنم خدا غاقل گیر میشه این همه دنیا و آسمون و قرنها گذشتن که آخرش همه ما بریم بهشت یا تو حلقمون آتیش بریزن؟؟ انسان رو زوری انسان کردن اشتباهی بود که من گولش رو نخوردم خدایی که من دارم منو واسه خودم میخواد نه کارهام اینه فرق من و یکی که دنبال بهشته نه رضایت خداش :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من فقط میدونم تو کتاب روانشناسی ما نوشته بود انسان تحت تاثیر محیطه... گفتم یعنی اختیار انسان مطرح نیست دیگه؟؟! استاد گفت خارج از بحث کلاس سوال نکن... ما مسلمانیم!! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در مورد نماز من از علماء دین پرسیدم و جوابی نگرفتم،حتی به اینهم متهم شدم که به منطق خدا اهانت کردم هدف؟ کلمه پر معنایی که همه ما هرروز که از خواب بیدار میشیم بهش فکر میکنیم. ولی به نظر شما هدفی که برای آدم از قبل تعیین بشه و راه های رسیدن بهش هم مشخص شده باشه و اجباری باشه ارزشی واسه زنده بودن براش داره؟ ببینید دوست عزیزم همه بحث های ما به یک کلمه ثابت ختم میشه اونهم "بهشت" هست پس ما در انتخاب هدف مختار نیستیم بلکه در انتخاب مسیر مختاریم که اونهم یه جورایی باز یه مسیر اجباری هست که باید طی کنیم. تو میتونی جهنم رو انتخاب کنی مگه نه؟!! راه های رسیدن به خدا و بهشتش خیلی هست راحت میشه نماز نخوند ولی انسان بود اگه خدا فقط به خاطر نماز شما رو برد جهنم.... خدا میگه:من از حق خودم میگذرم یعنی همون نماز و روزه و..... ولی از حق الناس نمیگذرم این یعنی چی؟!! یعنی اول انسانیت ، اول گذشت و.... همه اینام در صورتی به دست میاد که ما به خدامون نزدیکتر باشیم و بیشتر بشناسیمش و نماز تنها راه واسه خلوت کردن بین خالق و مخلوقه.... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حق با توئه ولی بی انصافیه همرو با یه چوب بزنی من با کمک به بقیه بیشتر موافقم تا سفر حج و..... اون کتابی هم که میگین اسمش قرآنه کی گفته باید اونو حفظ کنین؟!! ولی یه بار بدون تعصب بخونینش با بی طرفی کامل ،به زیبایی کلامش پی میبرید.... ببخشید شما اگه واقعا بهشتی بخوای بشی نباید آهنگ گوش کنی ؟؟؟ اختیار داری که گوش بدی؟؟؟ میگی آره اون آهنگی که قرم میاد رو انتخاب میکنم....تو انتخاب میکنی ممکنه واسه من قر نیاد پس نمیتونی منو مجبور کنی اگه قبول داری منم اختیار دارم دین هم همین میشه یه سری چیزها واسه کسانی که اعتفاد دارن با اونها همه میرن بهشت من اسم اون کتابی رو که گفتم بلد بودم بحث سر توهین نبود بحث آزاده و شما دوست من با هر عقیده ای احترام میزارم بهتون وتا وقتی که توهین نشده خواهشا این جوری عنوان نکنید چون متنفرم از بحثی که یه طرف توش احساس کنه دارم به عقایدش توهین میکنم من در این تاپیک دیگه از شما نقل قول نمیگیرم ممنون 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا اینجوری میگین؟!! خدا مارو خلیقه خودش یعنی جانشین خودش روی زمین قرار داده پس اول باید ممنونش باشیم از اینکه هستیم خدا مارو با همه اذیت ها و سلب آسایش و آرامش هامون دوست داره برا همینم ما رو خلق کرده و همچنان امید داره که ما آدم بشیم..... اگه خدا مارو خلیفه خودش می دونه چرا به بعضی ها امکان گناه و خطا نمیده ولی برای بقیه این بر عکس همواره فراهم میکنه؟ مگه ماها همه از یه جنس و خاک نیستیم ؟ چرا باید یکی از ما بر دیگری برتری داشته باشه بعد بیاد از برابری انسانها سخن بگه؟ اصلا چرا نباید ما به زبان خودمان با خودش حرف بزنیم؟؟ فرض کن این امکان برات فراه بشه و خدا بهت اجازه بذه باهاش رودر رو حرف بزنی؟! اون موقع عربی حرف می زنی یا شروع می کنی به خوندن حمد و سوره و ....؟؟ یا اینکه واسه خودت مترجم می گیری؟؟؟؟؟ این که خدا مارو آفریده و باید خوشحال باشیم! از چی باید خوشحال باشیم؟ مگه از ما خودمون خواستیم بیاییم که الان هم باید خوشحال بشیم و ازش تشکر کنیم؟ خدا مارو آفریده تا بگه من هم هستم برای اینکه اثباتی بر وجود خودش داشته باشه . برای اینکه موجودیت خودش بیهوده و بی ارزش نباشه. اینرو بخاطر این میگم که یه لحظه به این فکر کنی که اگه ماها نبودیم خدا می خواست برای چی یا کی خدایی کنه؟ پس مارو آفرید نه اینکه عبادتش کنیم بلکه به وجودیتش معنا ببخشیم و ستایشش بکنیم. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فهمیدی به منم بگو وقتی تو میدونی صد در صد این گوجه سبز بدی به این بچه میخوره و ممکنه خفه بشه نمیای بدی ببینی چی میشه اگه بدی باید همش هواشو داشته باشی که یه وقت قورت نده خب چه کاریه؟ اینکه توبه کنیم داستانش چیه یعنی من اگه توبه کنم خدا غاقل گیر میشه این همه دنیا و آسمون و قرنها گذشتن که آخرش همه ما بریم بهشت یا تو حلقمون آتیش بریزن؟؟ انسان رو زوری انسان کردن اشتباهی بود که من گولش رو نخوردم خدایی که من دارم منو واسه خودم میخواد نه کارهام اینه فرق من و یکی که دنبال بهشته نه رضایت خداش :icon_pf (34): دقیقا" من خدام رو اونجوری که دوست دارم می خوام نه اونجوری که بقیه میگن. خدای من خدایی هست که نماز،روزه،حج و ..... براش مهم و در اولویت نیست بلکه برای خدای من مهم انسان دوستی،محبت،نیکی دست گیری از دیگران و ......... هست و خدام من رو برای انجام اینها دوست داره نه برای اینکه تلاش کنم به بهشتی که همه قراره روزی توش جمع بشن برم. خدا جایی نیست جز در دل ما انسانها کافیه بهش توجه کنیم اگر از دیدن اتفاقی،صحنه ای کسی یا چیزی دل آزرده و ناراحت میشی اون موقع هست که خدا هم از اون اتفاق ناراحت هست نه وقتی که نماز نمی خونی و به بهشتش فکر نمی کنی. 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه خدا مارو خلیفه خودش می دونه چرا به بعضی ها امکان گناه و خطا نمیده ولی برای بقیه این بر عکس همواره فراهم میکنه؟ مگه ماها همه از یه جنس و خاک نیستیم ؟ چرا باید یکی از ما بر دیگری برتری داشته باشه بعد بیاد از برابری انسانها سخن بگه؟ اصلا چرا نباید ما به زبان خودمان با خودش حرف بزنیم؟؟ فرض کن این امکان برات فراه بشه و خدا بهت اجازه بذه باهاش رودر رو حرف بزنی؟! اون موقع عربی حرف می زنی یا شروع می کنی به خوندن حمد و سوره و ....؟؟ یا اینکه واسه خودت مترجم می گیری؟؟؟؟؟ این که خدا مارو آفریده و باید خوشحال باشیم! از چی باید خوشحال باشیم؟ مگه از ما خودمون خواستیم بیاییم که الان هم باید خوشحال بشیم و ازش تشکر کنیم؟ خدا مارو آفریده تا بگه من هم هستم برای اینکه اثباتی بر وجود خودش داشته باشه . برای اینکه موجودیت خودش بیهوده و بی ارزش نباشه. اینرو بخاطر این میگم که یه لحظه به این فکر کنی که اگه ماها نبودیم خدا می خواست برای چی یا کی خدایی کنه؟ پس مارو آفرید نه اینکه عبادتش کنیم بلکه به وجودیتش معنا ببخشیم و ستایشش بکنیم. نه اشتباه نکن خدا قبل ما چندین هزار فرشته واسه عبادتش آفریده احتیاج به عبادت ما نداشته این خدایی که من از سر کلاس قرآن فهمیدم دارن بهم القا میکنن تنها مارو برای سرگرمی خودش آفریده اینجوری یه چند هزار سالی سرگرمه بعدش نمیدونم چی میشه؟؟ تا آخر میریم بهشت تا آخر چی ما تو بهشت ممونیم زمان نداریم بازم چ جالب اسباب بازی هایی که نو بهشت تا آخر؟؟؟میچرخیم بی هدف؟؟؟ یعنی مارو آفرید با یه هدف که انسان باشیم که بریم بهشت بیهدف بمونیم تا آخرش 7 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سالهاست که با این جنگ روانی جبر و اختیار دست و پنجه نرم می کنم و در نهایت هم هیچ چیز حاصلم نشده به نظر من که اصل زندگی جبره و شاید ما تنها توی فرعیاتش بتونیم از خودمون اختیاری داریم زندگی من بدون خواست خودم شروع می شه و آخر خطم رو هم همونی که اسم خودش رو گذاشته آفریدگار مشخص می کنه ! هدف و مقصود کلی این مسیر از آغاز(تولد) تا پایان (مرگ) رو هم خودش مشخص کرده که اسمش رو گذاشتن تقدیر و سرنوشت این هم داستانش حکایت جمهوری اسلامیه؟! که هم جمهوریه! و هم اسلامی! (چه طور می شه اسلامی که خودش سرتاسر محدودیته در کنار جمهوری قرار بگیره ؟! ) یه زمانی می گفتم تقدیر و سرنوشت همش چرنده اما از روزگار یه تو دهنی خوردم که فهمیدم اول و آخر همونیه که اون می خواد ما فقط یه مشت مترسکیم که نمی دونم برای چی آفریده شدیم! (برای ارضای خودش که بگه دمم گرم من می تونم همه کاری رو بکنم یا این که خودش رو به یه مشت ناقص العقل که جز مخلوقات خودش هستن یا شاید هم حوصله اش سر رفته بود و دنبال یه اسباب بازی می گشت!) مثلا اگه مقدر شده باشه که من خوشبخت زندگی و کنم و موفقیت کسب کنم و مخترع یا مکتشف چیزی باشم حتما از همون روز اول نوشته شده حالا شاید من با میون بر هایی که توی این مسیر زندگی می زنم یه کم توش دخیل باشم اما هدف کلی اینه و خودش هم همه جوره راه رو باز می کنه و من رو هل می ده توی اون مسیر مشخص شده اگر هم طالعم رو از اول سیاه نوشته باشه اگه زمین و آسمون رو هم به هم وصل کنم و نهایت تلاشم رو هم بکنم بیشتر از اون چیزی که برام در نظر گرفته شده بهم نمی ده حالا شاید خودم این وسط بتونم با یه کارایی یه کم خودم رو بکشم بالا اما نه بیشتر از حد مجاز.... در مورد دین هم که اصلا بحثی ندارم چون این قدر رفتم دنبالش و به تناقضات خوردم که بهترین انتخاب به نظرم بی دینیه که اون هم 1001 دلیل و برهان براش دارم که توی این بحث نمی گنجه 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو میتونی جهنم رو انتخاب کنی مگه نه؟!! راه های رسیدن به خدا و بهشتش خیلی هست راحت میشه نماز نخوند ولی انسان بود اگه خدا فقط به خاطر نماز شما رو برد جهنم.... خدا میگه:من از حق خودم میگذرم یعنی همون نماز و روزه و..... ولی از حق الناس نمیگذرم این یعنی چی؟!! یعنی اول انسانیت ، اول گذشت و.... همه اینام در صورتی به دست میاد که ما به خدامون نزدیکتر باشیم و بیشتر بشناسیمش و نماز تنها راه واسه خلوت کردن بین خالق و مخلوقه.... این بهترین جمله ای هست که گفتین واگه بیشتر بهش فکر کنین اون موقع هست که دیگه بهشت و جهنم و... کوچکترین اهمیتی نخواهند داشت پس اخلاق و انسانیت بالاتر از هر چیزی روی این کره ی خاکی هستش. 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا" من خدام رو اونجوری که دوست دارم می خوام نه اونجوری که بقیه میگن. خدای من خدایی هست که نماز،روزه،حج و ..... براش مهم و در اولویت نیست بلکه برای خدای من مهم انسان دوستی،محبت،نیکی دست گیری از دیگران و ......... هست و خدام من رو برای انجام اینها دوست داره نه برای اینکه تلاش کنم به بهشتی که همه قراره روزی توش جمع بشن برم. خدا جایی نیست جز در دل ما انسانها کافیه بهش توجه کنیم اگر از دیدن اتفاقی،صحنه ای کسی یا چیزی دل آزرده و ناراحت میشی اون موقع هست که خدا هم از اون اتفاق ناراحت هست نه وقتی که نماز نمی خونی و به بهشتش فکر نمی کنی. پس خدای من و تو یکیه همون خدای واحد همون خودمون من و تو اگر عذابی و محبتی بهشت و جهنمی بهمون نازل میشه از سمت خودمونه همون که به همه چیز قادره 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه اشتباه نکن خدا قبل ما چندین هزار فرشته واسه عبادتش آفریده احتیاج به عبادت ما نداشته این خدایی که من از سر کلاس قرآن فهمیدم دارن بهم القا میکنن تنها مارو برای سرگرمی خودش آفریده اینجوری یه چند هزار سالی سرگرمه بعدش نمیدونم چی میشه؟؟ تا آخر میریم بهشت تا آخر چی ما تو بهشت ممونیم زمان نداریم بازم چ جالب اسباب بازی هایی که نو بهشت تا آخر؟؟؟میچرخیم بی هدف؟؟؟ یعنی مارو آفرید با یه هدف که انسان باشیم که بریم بهشت بیهدف بمونیم تا آخرش نه اشتباه نمی کنم این کلمه رو بخاطر نقل قولی که گرفتم بکار بردم بهشت هم برای من سئوال هست،آخه تا کی توش بمونیم و اینکه بعدش چی میشه همه چی تکراری پس خدای من و تو یکیه همون خدای واحد همون خودمون من و تو اگر عذابی و محبتی بهشت و جهنمی بهمون نازل میشه از سمت خودمونه همون که به همه چیز قادره :w73: فکر کنم این بهترین خدایی باشه که میشه داشت اگه خدای همه مثل خدای ما بود الان توی بهشت بودیم و این همه بد بختی نداشتیم 4 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس چه منطقی پشت این خلقت هست؟ خدا می خواد چی رو ثابت کنه؟قدرتش رو؟خدایی که می دونه چیزی که آفریده آرمش خودش رو ازش می گیره چرا دست به خلقت انسان زده؟ گشتم نبود نگردین که نیست من بیشتراز 20 تا کتاب در این راستا خوندم (که البته همشون تکرار مکررات بود و به نوعی کپی پیست از حرفای همدیگه) حتی به دنبال قرآنی که می گه حرف اول و آخر من توشه هم رفتم و زیر و روش کردم اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم من هم همین رو می گم ؛ می گم مگه نمی گی انسان ناقص العقله؟ پس به این موجود ناقص العقل چه چیزی رو می خواستی ثابت کنی وجودت رو ؟! این مثل اینه که یه آدم بالغ و عاقل قوی هیکل بره به یه بچه قلدریش رو نشون بده و در مورد چیزایی که اون اصلا معنیش رو نمی فهمه صحبت کنه ! یا این که می خواستی وجودت رو به خودت ثابت کنی که می تونی چه کارایی انجام بدی ؟! که خب این هم خیلی مسخره است! به یه سری موجود حیات بدی و بعد هم مثل ربات برنامه ریزیشون کنی و بندازیشون توی برزخی به اسم دنیا و آخرش هم برای هدفی که تو براش مشخص کردی پاداش بهش بدی یا مجازاتش کنی ! برای من شخصا همین چرا چرا ها باعث شده که منکر خودش هم بشم البته به عنوان آفریدگار قبولش دارم اما به عنوان خدا(با این صفات تعریف شده) به هیچ وجه ! 6 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو میتونی جهنم رو انتخاب کنی مگه نه؟!! راه های رسیدن به خدا و بهشتش خیلی هست راحت میشه نماز نخوند ولی انسان بود اگه خدا فقط به خاطر نماز شما رو برد جهنم.... خدا میگه:من از حق خودم میگذرم یعنی همون نماز و روزه و..... ولی از حق الناس نمیگذرم این یعنی چی؟!! یعنی اول انسانیت ، اول گذشت و.... همه اینام در صورتی به دست میاد که ما به خدامون نزدیکتر باشیم و بیشتر بشناسیمش و نماز تنها راه واسه خلوت کردن بین خالق و مخلوقه.... ما بلاخره نفهمیدیم کدوم رو باور کنیم: این که نماز ستون دینه و کلید در بهشت و اولین چیزی بعد از مرگ بازخواست می شه یا این که حق ال... و خدا ازش می گذره ؟!! این خدا بنده اش رو این قدر درگیر زندگی و بدبختی هاش می کنه که مجبوره تن به دزدی و تن فروشی و دروغ و 1001 خطای دیگه بده ؛ بدون هیچ راه نجاتی حالا اون بنده هم برای خلاص شدن از این برزخ مجبوره تن به خیلی چیزا بده و به حق و حقوق همنوعش که خدا براش پارتی بازی کرده و سنگ تموم گذاشته تجاوز کنه در این شرایط چرا بازخواستش می کنه در حالی که مسبب همه این ها خودشه؟! وقتی بنده اش رو توی بدبختی هاش غرق می کنه چطور توقع داره به سمتش بیاد و عبادتش رو بکنه با اجبار ؟ با تحت فشار قرار دادن مگه همین حضرت علی مسلمونا نمی گه وقتی از یه در فقر بیاد از اون در ایمان می ره پس برای چی این خدا بنده هاش رو این قدر تحت فشار می ذاره ؟ چرا دوست داره آفریده هاش برای هر چیزی که می خوان روزی چندبار جلوش دولا راست بشن و بهش التماس کنن و زجه بزنن تا خواسته اشون رو مستجاب کنه؟ مصیبت و فلاکت رو در حقشون تموم می کنه و بعد هم برای ایمانی که خودش سبب از بین رفتنش بوده مجازاتشون می کنه!!!!!!!! اگه اون واقعا آفریده هاش رو دوست داره چرا درد رو می ذاره که برای درمونش بخواد اون ها رو با اجبار بکشه طرف خودش پس با این حساب این خدا یه عقده ای به تمام معنا می تونه باشه که با التماس بنده هاش خودش رو ارضا می کنه کسی که حتی در شان و حد مادر و پدر هم نیست که بی هیچ بهانه ای به بچه هاشون عشق می دن خواه اون ها خوب باشن یا بد 2 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این بهترین جمله ای هست که گفتین واگه بیشتر بهش فکر کنین اون موقع هست که دیگه بهشت و جهنم و... کوچکترین اهمیتی نخواهند داشت پس اخلاق و انسانیت بالاتر از هر چیزی روی این کره ی خاکی هستش. پس با این حساب بهترین دین همون آیین زرتشته : پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سالهاست که با این جنگ روانی جبر و اختیار دست و پنجه نرم می کنم و در نهایت هم هیچ چیز حاصلم نشده به نظر من که اصل زندگی جبره و شاید ما تنها توی فرعیاتش بتونیم از خودمون اختیاری داریم زندگی من بدون خواست خودم شروع می شه و آخر خطم رو هم همونی که اسم خودش رو گذاشته آفریدگار مشخص می کنه ! هدف و مقصود کلی این مسیر از آغاز(تولد) تا پایان (مرگ) رو هم خودش مشخص کرده که اسمش رو گذاشتن تقدیر و سرنوشت این هم داستانش حکایت جمهوری اسلامیه؟! که هم جمهوریه! و هم اسلامی! (چه طور می شه اسلامی که خودش سرتاسر محدودیته در کنار جمهوری قرار بگیره ؟! ) یه زمانی می گفتم تقدیر و سرنوشت همش چرنده اما از روزگار یه تو دهنی خوردم که فهمیدم اول و آخر همونیه که اون می خواد ما فقط یه مشت مترسکیم که نمی دونم برای چی آفریده شدیم! (برای ارضای خودش که بگه دمم گرم من می تونم همه کاری رو بکنم یا این که خودش رو به یه مشت ناقص العقل که جز مخلوقات خودش هستن یا شاید هم حوصله اش سر رفته بود و دنبال یه اسباب بازی می گشت!) مثلا اگه مقدر شده باشه که من خوشبخت زندگی و کنم و موفقیت کسب کنم و مخترع یا مکتشف چیزی باشم حتما از همون روز اول نوشته شده حالا شاید من با میون بر هایی که توی این مسیر زندگی می زنم یه کم توش دخیل باشم اما هدف کلی اینه و خودش هم همه جوره راه رو باز می کنه و من رو هل می ده توی اون مسیر مشخص شده اگر هم طالعم رو از اول سیاه نوشته باشه اگه زمین و آسمون رو هم به هم وصل کنم و نهایت تلاشم رو هم بکنم بیشتر از اون چیزی که برام در نظر گرفته شده بهم نمی ده حالا شاید خودم این وسط بتونم با یه کارایی یه کم خودم رو بکشم بالا اما نه بیشتر از حد مجاز.... در مورد دین هم که اصلا بحثی ندارم چون این قدر رفتم دنبالش و به تناقضات خوردم که بهترین انتخاب به نظرم بی دینیه که اون هم 1001 دلیل و برهان براش دارم که توی این بحث نمی گنجه عزیزم وقتی همه چیز رو ماورایی نبینی اینقد هم زجر نمیکشی. زندگی ما در نهایت چیزی خواهد بود که ما خودمون خواستیم. یه جا ابوالفضل درباره قانون عمل و عکس العمل گفت. من خیلی بهش فکر کردم و واقعا هم بهش رسیدم. ما هر کاری بکنیم در نهایت نتیجه همون کار رو میبینیم. اگه من برای رسیدن به چیزی که میخوام تلاشمو بکنم در نهایت بهش میرسم و حتی اگه به خاطر موانع بیرونی نرسم بهش هم باز من آرامش و رضایت درونی که به نظر من از هر چیزی مهمتره دارم. ما مجبور نیستیم، حداقل اختیار زندگی خودمون و تعیین سرنوشتمون رو داریم. اگه تو دنیای آزادتر بودیم با احتمال نزدیک به صددرصد میشد گفت که نتیجه تلاشمون رو میدیدیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده