El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من چیزی نمیگم دیگه ... بزرگترین نظرسنجی ثبت شده در این زمینه بین ایرانی ها 11 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ ترین نیست ، پرتعداد ترینه اینم مث همون نظرسنجی های پرطرفدارترین تیمه که تراکتور اول میشه همون جوری که تراکتور سومه ، عمران هم میتونه همون حول و حوش بچرخه 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ ترین نیست ، پرتعداد ترینهاینم مث همون نظرسنجی های پرطرفدارترین تیمه که تراکتور اول میشه همون جوری که تراکتور سومه ، عمران هم میتونه همون حول و حوش بچرخه کلا بهانه دارید همیشه دیگه بلاخره نظرسنجیه و رای مردم محترم، اصلا هم پر تعداد نیست، کامیپوتر پر تعداده یا عمران؟ حالا اینارو بیخیال ، اون 3- 4 تای آخری رو 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلا بهانه دارید همیشه دیگه بلاخره نظرسنجیه و رای مردم محترم، اصلا هم پر تعداد نیست، کامیپوتر پر تعداده یا عمران؟ حالا اینارو بیخیال ، اون 3- 4 تای آخری رو من فک میکنم عمران از کامپیوتر هم پرتعدادتره الان ممد میاد تاپیک رو قفل میکنه 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من فک میکنم عمران از کامپیوتر هم پرتعدادتره الان ممد میاد تاپیک رو قفل میکنه نه بابا کامپیوتر و معماری که پر هستن همه جا نه بابا همین که جزو مهندسیا اومده ممد کلی حال میکنه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عمران زیر مجموعه مکانیکه تو ایران شاخترین مهندسی نفت و برقه به نظرم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عمران زیر مجموعه مکانیکهتو ایران شاخترین مهندسی نفت و برقه به نظرم جمله اولت که خیلی باحال بود ولی جمله دومت باحال بود با نفت خیلی موافقم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ااا منم فک کنم اینو رای دادم اونایی که میگن عمران تعدادش بیشتره کجا بیشتره ؟ اولا که خیلی از دانشگاه ها اصن دختر نمیگیرن برعکس رشته هایی مثه معماری و اینا که هرجایی میگیره، هر چی دوروبرم میبینم معماری هستن ولی همونا همم به شاخ بودن عمران معتقدن 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واقعا هم که تاپ ترین رشتست 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ ترین که مطمئنا نیست ولی شاید بشه گفت پر طرفدارترینه!!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ ترین که مطمئنا نیست ولی شاید بشه گفت پر طرفدارترینه!!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیشته بابا only صنایع الان از همه ی رشته ها جدید تر و پر طرفدار تره 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا نساجی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا رشته من نباشه،یک نفر هم نمیتونه جلو انظار ظاهر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کپسول عمران دیگه خز شد بابا ، هرکی تو خیابون می بینی یا عمران خونده یا معماری مکانیکو قبول دارم خفنه ، ولی عمران و برق و امثالهم نه صنایعم که کلا به گلابی معروفه . در کل تعریف آدما از شاخ و سطحی که براش قائلن خیلی مهمه 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ؟؟نخندونید دیگه بابا! از بس جمعیتشون زیاده..اکثر دانشگاها بالای 60 تا میگیرن هر سال!! شاخ؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما هرچی میخواید بگید شصت و دو هزار نفر رای دادن نساجی هم 75 رای داره 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما هرچی میخواید بگید شصت و دو هزار نفر رای دادننساجی هم 75 رای داره عمران 12 هزار تاست که ...مسخره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاخ؟؟نخندونید دیگه بابا! از بس جمعیتشون زیاده..اکثر دانشگاها بالای 60 تا میگیرن هر سال!! شاخ؟!؟ دقیقا تاپ بودن رشته با تعداد ورودی به دانشگاه رابطه مستقیم داره، وگرنه پرورش شترمرغ با 30 نفر دانشجو الان تاپترین رشته بود کله گنده ها میشینن اون بالا میبینن به چه رشته هایی نیاز دارند در آینده و براساس اون به دانشگاه ها مجوز جذب دانشجو میدن و رشته هایی که مملکت بهشون نیاز داره یعنی تاپ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده