Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 27 تیر، 2012 برنامه CST برگرفته از Computer Simulation Technology یکی از قوی ترین برنامه ها در زمینه های شبیه سازی عددی میدان های الکترومغناطیسی ، طراحی انواع آنتنها و مدارات فرکانس بالا می باشد . اولین نسخه این برنامه در سال 1992 در کشور آلمان ساخته شد . در ابتدا CST در ساخت برنامه هایی تحت عنوان مافیا MAFIA فعالیت داشت و در سال 1998 اولین نسخه CST MICROWAVE STUDIO معرفی شد . این برنامه حاصل تلاش و تحقیق چند ساله در زمینه الکترومغناطیس برای ساخت قوی ترین و کامل ترین نرم افزار در زمینه آنالیز و طراحی الکترومغناطیس می باشد. شما می توانید بوسیله این نرم افزار که شامل 7 قسمت است، به راحتی طراحی، آنالیز، طراحی PCB و مشاهده بصورت 3 بعدی و ..... که مورد نیاز مدارات الکترومغناطیسی بوده را برآورده کرده و در کمترین زمان و کمترین هزینه ممکن نتایج مورد نیاز خود را بدست آورید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
tooraj2010 14 ارسال شده در 30 آبان، 2012 خیلی ببخشید اما پسورد آموزش انگلیسی www.noandishaan.com نیست خواهش میکنم پسورد رو بهم میل کنین turaj.jafari@gmail.com 4
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 30 آبان، 2012 خیلی ببخشید اما پسورد آموزش انگلیسی www.noandishaan.com نیستخواهش میکنم پسورد رو بهم میل کنین turaj.jafari@gmail.com دوست عزیز پسورد توی خود فایل دانلودی نوشته شده پسورد آموزش انگلیسی این هست smr-a.blogsky.com 3
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2015 شرمنده پسورد فایل آموزش فارسی cstچیه تمامی فایلهایی که پسورد آنها ذکر نشده: www.noandishaan.com 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 5 مرداد، 2015 سلام.......بابت فایل های اموزشی cst سپاسگذارم..........:ag2f893eg0ja83qr8q: 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 این آموزش دو فایل به پیوست آمده در آموزش فارسی طراحی آنتن دایپل با این نرم افزار و همچنین درج شرایط مرزی , مشاهده میدان , پترن و میدان های راه دور آموزش داده شده در آموزش انگلیسی معرفی آنتن و شبیه سازی near field همراه با روابط ریاضی مطرح شده است.......همچنین طراحی آنتن ها patch نیز پرداخته شده است..... امیدوارم برای تمامی دوستان مفید بوده باشه...... سپاسگذارم....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 26 شهریور، 2015 پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 آبان، 2015 ب پیوست ارائه شد.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
farzaneh1372 14 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 من هر کاری میکنم دانلود نمیشه میشه کمکم کنین ؟ من باید عضو طلایی باشم تا بتونم دانلود کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 4 اسفند، 2015 من هر کاری میکنم دانلود نمیشه میشه کمکم کنین ؟من باید عضو طلایی باشم تا بتونم دانلود کنم ؟ ممنون میشم کمکم کنید سلام دوست عزیز لینک دانلود مشکلی نداره...من الان خودم هم چک کردم ن این تاپیک جزو بخش طلایی نیست.... بازهم سوالی باشه من در خدمتم 2
13634 14 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 سلام فایلها مشکل دارند باز نمیشوند. لطفا دوباره اپلود شود سپاس 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 25 اسفند، 2015 سلام فایلها مشکل دارند باز نمیشوند. لطفا دوباره اپلود شود سپاس سلام فایلها بدون مشکل هستند 1
saeide_norouzi 10 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 با سلام لطفا اگه کتاب یا فایلی مربوط به شبیه سازی ساختار های فوتونیک کریستال با نرم افزار cst دارین معرفی کنید؟
ارسال های توصیه شده