Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرچه میخواهد دل تنگت بهونه بتراش!!!! :hapydancsmil: ............ من اون فینال رو هرگز نخواهم دید. پیشاپیش قهرمانی بایرن مبارک رئالی ها. 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسم تاپیک رو عوض کنید: سانتیاگو برنابئو غرق در دماغ سوخته 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه زایمانی چه زایمانی...وای خداااااااااااااااااا قیافه اینا اخرش بود....اقای خااااااااااااااص.... هه! زرشک میدونن چیه؟! 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ویوا بایرن، بایرن بعد از بارسا و آرسنال تیم محبوب منه :hapydancsmil: چلسی رو له خواهد کرد، همونطور که "رئال رو کرد" 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فعلا شما برین تیم خودتونو جمع کنین 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به جان بچم بارسا میبرد اینقدر خوشحال نمیشدم که قیافه این دو موجود رو این شکلی دیدم اینقدر شاد شدم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ و بازم بایرن کاش از اون ور بارسا می یومد که کلا پرونده ی اسپانیا رو می دادم دستش 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقای خاص دقایق آخر فکر کنم .... بود که مثل این بچه هایی که کارخرابی کردن نشسته بود کنار زمین 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سه تا بازیکن اصلی تیم پشت هم پنالتی خراب کنن خیلیهههههههه میبازید هم مثل بارسا سربلند ببازید ولی دلم واسه کاسیاس کباب شد 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسم تاپیک رو عوض کنید: سانتیاگو برنابئو غرق در دماغ سوخته البته من میگم فقط دماغشون نسوخته :biggrin: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقای خاص دقایق آخر فکر کنم .... بود که مثل این بچه هایی که کارخرابی کردن نشسته بود کنار زمین شده بود اقای خیص 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخ آخ چه حالی میکنید رئال ناجور خاطره بدی گذاشته تو کف دستتون که واسه یه تیم اجنبی این طوری حال میکنید نوش جون بایرن بازی خوبی بود قدرت رئال همون 14 دقیقه اول بازی چفت دهن همه بارساییی ها رو بست و تو مابقی بازی چوب اشتباهات فردی (مخصوصا کاکا)رو خوردیم الحق بایرن هم پایاپای بود و لیاقت صعود رو داشت چون شدیدا طرفدار تیم آلمان هستم امیدوارم که بایرن قهرمان بشه لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا قوت پهلوون حسین جان یخورده خلاقیت بد نیستا الان معلوم شد چرا دیشب جوش آورده بودی 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کشتن خودشونو بازی به پنالتی بکشه ک کاسیاسو دارننننننن اون مورینیو نمیدونس باید گل هم بزنن؟:biggrin: رونالدو عاشقتمممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رونالدو از اون مسی گهههههههه که بهتره که همیشه داره پنالتی خراب میکنه... خاک بر سر بارسا و رئال که 2 تا تیم اشغال اومدن بالا....فینال منو تو ورزشگاه دعوتم کنن نمیرم... درود بر خوزه مورینیو و رونالدو یه تیم بازیکنی مثه کاکا داشته باشه نیازی به گلزنی تیم حریف نیست:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من هیچوقت نمیگم مرگ بر کسی اما الان میگم.مرگ بر مورینیو و رونالدو.تا وقتی این دو تا نکبت تو تیم هستند همینجوری میشه.من نمیدونم اینا که اینقدر شوت تشریف دارن چطوری به اینجا رسیدن. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخ آخ چه حالی میکنیدرئال ناجور خاطره بدی گذاشته تو کف دستتون که واسه یه تیم اجنبی این طوری حال میکنید نوش جون بایرن بازی خوبی بود قدرت رئال همون 14 دقیقه اول بازی چفت دهن همه بارساییی ها رو بست و تو مابقی بازی چوب اشتباهات فردی (مخصوصا کاکا)رو خوردیم الحق بایرن هم پایاپای بود و لیاقت صعود رو داشت چون شدیدا طرفدار تیم آلمان هستم امیدوارم که بایرن قهرمان بشه اووووووووف اصلا یه وضیییییییی بایکوتت رو شکستم والا من که هر وقت اسم رئال میاد یاد 6 تایی های سانتیگو برنابئو میفتم . اصلا دست خودم نیست جون داداش :دی قدرت رئال!!! :ws28: این دو عبارت زمین تا آسمون فرق دارن سهیل جان . 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فعلا شما بارسایا برین دم داور و بازیکنای بیلبائو ببینین که همین یه جام از دستتون نرهههه...بدبختای بی جامممممم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده