Hossein.T 22596 ارسال شده در 25 تیر، 2012 هرچه میخواهد دل تنگت بهونه بتراش!!!! :hapydancsmil: ............ من اون فینال رو هرگز نخواهم دید. پیشاپیش قهرمانی بایرن مبارک رئالی ها. 13
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 چه زایمانی چه زایمانی...وای خداااااااااااااااااا قیافه اینا اخرش بود....اقای خااااااااااااااص.... هه! زرشک میدونن چیه؟! 7
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 ویوا بایرن، بایرن بعد از بارسا و آرسنال تیم محبوب منه :hapydancsmil: چلسی رو له خواهد کرد، همونطور که "رئال رو کرد" 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 به جان بچم بارسا میبرد اینقدر خوشحال نمیشدم که قیافه این دو موجود رو این شکلی دیدم اینقدر شاد شدم :hapydancsmil: 6
afshin18 11175 ارسال شده در 25 تیر، 2012 و بازم بایرن کاش از اون ور بارسا می یومد که کلا پرونده ی اسپانیا رو می دادم دستش 2
El Roman 31720 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آقای خاص دقایق آخر فکر کنم .... بود که مثل این بچه هایی که کارخرابی کردن نشسته بود کنار زمین 6
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 سه تا بازیکن اصلی تیم پشت هم پنالتی خراب کنن خیلیهههههههه میبازید هم مثل بارسا سربلند ببازید ولی دلم واسه کاسیاس کباب شد 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 تیر، 2012 اسم تاپیک رو عوض کنید: سانتیاگو برنابئو غرق در دماغ سوخته البته من میگم فقط دماغشون نسوخته :biggrin: :hapydancsmil: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آقای خاص دقایق آخر فکر کنم .... بود که مثل این بچه هایی که کارخرابی کردن نشسته بود کنار زمین شده بود اقای خیص 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 25 تیر، 2012 آخ آخ چه حالی میکنید رئال ناجور خاطره بدی گذاشته تو کف دستتون که واسه یه تیم اجنبی این طوری حال میکنید نوش جون بایرن بازی خوبی بود قدرت رئال همون 14 دقیقه اول بازی چفت دهن همه بارساییی ها رو بست و تو مابقی بازی چوب اشتباهات فردی (مخصوصا کاکا)رو خوردیم الحق بایرن هم پایاپای بود و لیاقت صعود رو داشت چون شدیدا طرفدار تیم آلمان هستم امیدوارم که بایرن قهرمان بشه
soheiiil 24251 ارسال شده در 25 تیر، 2012 خدا قوت پهلوون حسین جان یخورده خلاقیت بد نیستا الان معلوم شد چرا دیشب جوش آورده بودی 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 تیر، 2012 کشتن خودشونو بازی به پنالتی بکشه ک کاسیاسو دارننننننن اون مورینیو نمیدونس باید گل هم بزنن؟:biggrin: رونالدو عاشقتمممممممممم 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 رونالدو از اون مسی گهههههههه که بهتره که همیشه داره پنالتی خراب میکنه... خاک بر سر بارسا و رئال که 2 تا تیم اشغال اومدن بالا....فینال منو تو ورزشگاه دعوتم کنن نمیرم... درود بر خوزه مورینیو و رونالدو یه تیم بازیکنی مثه کاکا داشته باشه نیازی به گلزنی تیم حریف نیست:vahidrk: 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 25 تیر، 2012 من هیچوقت نمیگم مرگ بر کسی اما الان میگم.مرگ بر مورینیو و رونالدو.تا وقتی این دو تا نکبت تو تیم هستند همینجوری میشه.من نمیدونم اینا که اینقدر شوت تشریف دارن چطوری به اینجا رسیدن. 1
Hossein.T 22596 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2012 آخ آخ چه حالی میکنیدرئال ناجور خاطره بدی گذاشته تو کف دستتون که واسه یه تیم اجنبی این طوری حال میکنید نوش جون بایرن بازی خوبی بود قدرت رئال همون 14 دقیقه اول بازی چفت دهن همه بارساییی ها رو بست و تو مابقی بازی چوب اشتباهات فردی (مخصوصا کاکا)رو خوردیم الحق بایرن هم پایاپای بود و لیاقت صعود رو داشت چون شدیدا طرفدار تیم آلمان هستم امیدوارم که بایرن قهرمان بشه اووووووووف اصلا یه وضیییییییی بایکوتت رو شکستم والا من که هر وقت اسم رئال میاد یاد 6 تایی های سانتیگو برنابئو میفتم . اصلا دست خودم نیست جون داداش :دی قدرت رئال!!! :ws28: این دو عبارت زمین تا آسمون فرق دارن سهیل جان . 4
Hossein.B 3666 ارسال شده در 25 تیر، 2012 فعلا شما بارسایا برین دم داور و بازیکنای بیلبائو ببینین که همین یه جام از دستتون نرهههه...بدبختای بی جامممممم 1
ارسال های توصیه شده