soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ و این است پایان تلخ کوتوله های کاتالانی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عزیزان بارسایی تسلیت تسلیت 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی روو دارین به خدا! :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه چلسی و بارسا ندارن امشب؟ 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بخاطر این تاپیکت ، درخواست های مقالت رو از این به بعد بایکوت میکنم :دی 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیلی روو دارین به خدا! :icon_razz: به درک واصل شدن بارسا مبارکتون باشه نوش جونتون باشه گوشت شه بدنتون مگه چلسی و بارسا ندارن امشب؟ حالا تایتانیک دختر بود یا پسر؟ 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا 13 تا جام خوشجل موشجل داریم دیگه نیازی نداریم یکی دو تا هم شماها بگیرید دیگه 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بخاطر این تاپیکت ، درخواست های مقالت رو از این به بعد بایکوت میکنم :دی حسین فقط دستم بهت نرسه تیمتون بنجوله به من چه 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا 13 تا جام خوشجل موشجل داریم دیگه نیازی نداریم یکی دو تا هم شماها بگیرید دیگه اینو نگی چی داری بگو کبوتر؟ ما هم 9 بار قهرمانی اروپا رو داریم که باید 6 سال پی در پی قهرمان بشید تا برسید به ما هنوز 3 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شکست زیبای بارسلونای کبیر نه بابا همون صغیر بهتره را به همه تبریک میگم آخ جان نه لالیگا نه چمپیون :hapydancsmil:تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بارسا 2 چلسی 2 :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سهیل من جات باشم از تیررس سجاد خارج میشم.اخ که چه حالی داره الان هر چند دوست داشتم بارسا ببره چون به هر حال اسپانیایی هست. یعنی فردا چی میشه؟بایرن موزماره.میترسم سهیل 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آقا امشب فوفتال بوده بعضیا این قدر خوشحالن؟ بعد پروفشونو چرا باز نمیکنن؟ حالا بین کجا بوده؟ رفته بودم مانتو بگیرم امروز، آقای فروشنده هر چی سوال میکردم حواسش به من نبود با یکی دیگه از همین فوفتالو و چلسی ملسی حرف میزد.....منو مانتو رو گذاشتم تو ساک در رفتم به راستی که فوتبال چیز خوبیست 4 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا نوبته کهکشانی های مادریده.فقط بشینید ببینید چه میکنیم. فینال پس شد رئال مادرید - چلسی:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شکست زیبای بارسلونای کبیر نه بابا همون صغیر بهتره را به همه تبریک میگم آخ جان نه لالیگا نه چمپیون :hapydancsmil:تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک:hapydancsmil: :hapydancsmil: بارسا 2 چلسی 2 :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: :shad: سهیل من جات باشم از تیررس سجاد خارج میشم.اخ که چه حالی داره الان هر چند دوست داشتم بارسا ببره چون به هر حال اسپانیایی هست. یعنی فردا چی میشه؟بایرن موزماره.میترسم سهیل من این دوبازی رو گفته بودم میبریم و بردیم فردا تو برنابئو بایرن رو شخم میزنیم مطمئن باش سجادم فک نکنم یه سه چار ماهی آفتابی بشه با این فضاحتی که تیمش به بار آورده جلبک های آبی اناری:2525s: آقا امشب فوفتال بوده بعضیا این قدر خوشحالن؟بعد پروفشونو چرا باز نمیکنن؟ حالا بین کجا بوده؟ رفته بودم مانتو بگیرم امروز، آقای فروشنده هر چی سوال میکردم حواسش به من نبود با یکی دیگه از همین فوفتالو و چلسی ملسی حرف میزد.....منو مانتو رو گذاشتم تو ساک در رفتم به راستی که فوتبال چیز خوبیست[/QUOT :4uboxsmiley: E] بله بله کار خوبی کردی امشب اینجا پایکوبیه بندریه 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رئال بالا نمیاد. به دلتون صابون نزنین.رئال میبازه ، چلسی میبازه ، بارسلونا قهرمان میشه. بعد طرفداران رئال میان داد و هوار میکنن که اگه ما میرفتیم بالا و فلان میشد و بهمان و ... بارسارو میبردیم و قهرمان میشدیم و بارسلونا شانس اورد! این جمله مال حسین تی هست 3 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نترس حمید جان تو برنابئو لهشون میکنیم :hapydancsmil: سهیل من جات باشم از تیررس سجاد خارج میشم.اخ که چه حالی داره الان هر چند دوست داشتم بارسا ببره چون به هر حال اسپانیایی هست. یعنی فردا چی میشه؟بایرن موزماره.میترسم سهیل 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فردا نوبته کهکشانی های مادریده.فقط بشینید ببینید چه میکنیم. فینال پس شد رئال مادرید - چلسی:hapydancsmil: مادرید دیگه کهکشانی به معنای قدیم نیست و همون بهتر که نیست! جمع کردن یه مشت ستاره اشتباهیه که الان بارسا رو زمین زد. البته موافقم که فردا رئال می بره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده