Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من به جای این حرفها به واقعیت فکر کنیم.من خودم طرفداره 100% رئال مادرید هستم و واقعا خوشحال شدم که لالیگارو از دست دادن.امشبم چلسی پوستشونو میکنه.ان شا الله ولی در مورد رونالدو و مسی هردوشون بازیکن خوبین هرکدوم یهجورن ولی رونالدو کامل تره.راستی از اصطلاح کالاباسه خشکتونم خوشم اومد از این به بعد موج رسمی و قوی اطلاعات رئال مادرید توسط این جانب در قسمت ورزشی پخش میشه 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ارژانتین تیم خوبی نیس !؟!!اونوقت پرتقال خوبه اره ؟ -- بارسا زیادی هماهنگه منم از تیم هماهنگ متنفرم ! در کل بحثمون بی فایدس ولی یه تجدید نظر بکن راجع به مسی! تو جام جهانی اخیر خوب نبود و هنوز هم نیست...در کل نگفتم که! هر تیمی رو با قبل خودش مقایسه میکنن خب تو از یه چیز منطقی متنفری! تو هم تجدید نظر کن! بدم میاد ازتآخه دخترو چه به تحلیل فوتبال برو قابلمتو بشور ننه جورابامم همینطور:دی همیشه وقتی کم میاری این ریختی میشی! پیشته بچه!! بدو بدو سر درست 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من به جای این حرفها به واقعیت فکر کنیم.من خودم طرفداره 100% رئال مادرید هستم و واقعا خوشحال شدم که لالیگارو از دست دادن.امشبم چلسی پوستشونو میکنه.ان شا الله ولی در مورد رونالدو و مسی هردوشون بازیکن خوبین هرکدوم یهجورن ولی رونالدو کامل تره.راستی از اصطلاح کالاباسه خشکتونم خوشم اومد از این به بعد موج رسمی و قوی اطلاعات رئال مادرید توسط این جانب در قسمت ورزشی پخش میشه کالباس خشک چیه!کالباس منجمد! کپی رایتشم یادت نره خودم در اوردم!! فقط هم در مقابل رونالدو بکار میبریش لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاشق بحث دخترا راجع به فوتبالم 1 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کالباس خشک چیه!کالباس منجمد! کپی رایتشم یادت نره خودم در اوردم!! فقط هم در مقابل رونالدو بکار میبریش نه دیگه نشد. کالباس منجمد مسیه که اینقدر هورمون خورده بیچاره تازه قده 10 سانتیش شده این یه هد نمیتونه بزنه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه هد نمیتونه بزنه اوشون هم ریو فردیناند هستن با 1.90 قد لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوشون هم ریو فردیناند هستن با 1.90 قد بنده خدا خودشو کشته تونسته هد بزنه. امارشو دارم بعد این بازی تا دو هفته پا درد داشته عکسه رونالدو هم اینقدر باهد گل زده نیازی نیست من بزارم بجاش این عکسو میزارم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بنده خدا خودشو کشته تونسته هد بزنه.امارشو دارم بعد این بازی تا دو هفته پا درد داشته عکسه رونالدو هم اینقدر باهد گل زده نیازی نیست من بزارم بجاش این عکسو میزارم ای بابا لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا وای دده:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود اگر بخواهیم در مورد مسی و رونالدو قضاوت درستی بکنیم هر دو بازیکنان بزرگی هستند و هرکدام خلاقیت های خاص خود را دارند... اما بخوایم تک تک معیار ها رو مورد بررسی قرار بدیم از قبیل: سرعت با توپ،قدرت بدنی،دریبل و ... رونالدو بالاتر از مسی قرار میگیره این نتایجی بود که سایت گل چند ماه پیش اعلام کرد. در مورد تیمم که رئال پرافتخار ترین تیم دنیاست و این بر همه واضح و مبرهنه و تیم بارسلونا روی فوق ستاره هایی چون ژاوی و اینیستا و دنی آلوز می چرخه و در صورت نبودن افرادی که جای خالی این افراد را پر کنند تیم بارسلونا به رده های پایین لالیگا سقوط خواهد کرد به گفته ی کارشناسان ظهور کردن دوباره فوق ستاره های بارسا غیر ممکن است و بارسا تا چند سال بعد بیشتر در گردونه ی قهرمانی نخواهد بود چون هر کسی نمیتواند با تاکتیک بارسلونا بازی کنید. گمون نکنم بشه تیم رئال رو با بارسلونا مقایسه کرد چون رئال در هر صورت بالاتر از بارسلونا قرار می گیره. 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این چند وقته عکس خوب کم دیدم اما این عکس معنای زیادی برای من داشته... آبی اناری پوشان با این باخت خانگی شانس قهرمانی در لالیگا را از دست دادن و باید امشب برای حفظ آبروی خود ، چلسی را با اختلاف دو گل ببرند تا مهمان آلیس آرنا مونیخ شوند. به قول داد ماس من عاشق این عکسم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای دده:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: اِ اون موقع گوتنبرگ دستگاه چاپ رو اختراع کرده بود؟! اگه تونستی یه عکس رنگی از اون بازی بذاری سهیل دوننه دمه بویونه ده، کته نه دمه دویونه ده در این ضرب المثل منظور از بویون 3-4 سال قبل است لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دروداگر بخواهیم در مورد مسی و رونالدو قضاوت درستی بکنیم هر دو بازیکنان بزرگی هستند و هرکدام خلاقیت های خاص خود را دارند... اما بخوایم تک تک معیار ها رو مورد بررسی قرار بدیم از قبیل: سرعت با توپ،قدرت بدنی،دریبل و ... رونالدو بالاتر از مسی قرار میگیره این نتایجی بود که سایت گل چند ماه پیش اعلام کرد. در مورد تیمم که رئال پرافتخار ترین تیم دنیاست و این بر همه واضح و مبرهنه و تیم بارسلونا روی فوق ستاره هایی چون ژاوی و اینیستا و دنی آلوز می چرخه و در صورت نبودن افرادی که جای خالی این افراد را پر کنند تیم بارسلونا به رده های پایین لالیگا سقوط خواهد کرد به گفته ی کارشناسان ظهور کردن دوباره فوق ستاره های بارسا غیر ممکن است و بارسا تا چند سال بعد بیشتر در گردونه ی قهرمانی نخواهد بود چون هر کسی نمیتواند با تاکتیک بارسلونا بازی کنید. گمون نکنم بشه تیم رئال رو با بارسلونا مقایسه کرد چون رئال در هر صورت بالاتر از بارسلونا قرار می گیره. این خدایی خیلی از اون حرفا بودا! یعنی چی؟ یعنی الان از رئال ستاره هاش رو بگیری قهرمانه منظومه شمسی میشه؟ خوب عزیز من فوتبال متکی به ستاره ها هست این چه حرفیه؟ متعصبانه به قضیه نگاه نکنید، رئال دلبوسکه فوق العاده بود، و بارسلونای الان هم همینطور، البته به نظرم بارسلونا داره افول میکنه و باید به فکر مهره های جوان و جایگزین باشه 2 لینک به دیدگاه
Dr.soroush 324 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ موافقم بارسلونا در حال افول هست این خدایی خیلی از اون حرفا بودا!یعنی چی؟ یعنی الان از رئال ستاره هاش رو بگیری قهرمانه منظومه شمسی میشه؟ خوب عزیز من فوتبال متکی به ستاره ها هست این چه حرفیه؟ متعصبانه به قضیه نگاه نکنید، رئال دلبوسکه فوق العاده بود، و بارسلونای الان هم همینطور، البته به نظرم بارسلونا داره افول میکنه و باید به فکر مهره های جوان و جایگزین باشه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من از 3 سالگی فهمیدم که چپ پاها نمیتونن پنالتی بزنن و بارها و بارها برام ثابت شده ولی بهترین مربیای دنیا هنوز نفهمیدن اینو لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دروداگر بخواهیم در مورد مسی و رونالدو قضاوت درستی بکنیم هر دو بازیکنان بزرگی هستند و هرکدام خلاقیت های خاص خود را دارند... اما بخوایم تک تک معیار ها رو مورد بررسی قرار بدیم از قبیل: سرعت با توپ،قدرت بدنی،دریبل و ... رونالدو بالاتر از مسی قرار میگیره این نتایجی بود که سایت گل چند ماه پیش اعلام کرد. در مورد تیمم که رئال پرافتخار ترین تیم دنیاست و این بر همه واضح و مبرهنه و تیم بارسلونا روی فوق ستاره هایی چون ژاوی و اینیستا و دنی آلوز می چرخه و در صورت نبودن افرادی که جای خالی این افراد را پر کنند تیم بارسلونا به رده های پایین لالیگا سقوط خواهد کرد به گفته ی کارشناسان ظهور کردن دوباره فوق ستاره های بارسا غیر ممکن است و بارسا تا چند سال بعد بیشتر در گردونه ی قهرمانی نخواهد بود چون هر کسی نمیتواند با تاکتیک بارسلونا بازی کنید. گمون نکنم بشه تیم رئال رو با بارسلونا مقایسه کرد چون رئال در هر صورت بالاتر از بارسلونا قرار می گیره. میشه شما دیگه قضاوت نکنید!؟!؟!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیمان یوسفی چت زده به والدز میگه گواردیولا به آلوز میگه ویکتور والدز 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیمان یوسفی چت زده به والدز میگه گواردیولا به آلوز میگه ویکتور والدز به دروگبا گفت والدز 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پایان روزهای خوش بارسلونا ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده