رفتن به مطلب

رونالدو: من هستم!

ارسال های توصیه شده

این چند وقته عکس خوب کم دیدم اما این عکس معنای زیادی برای من داشته...

d6ruxkhqe12m21e13qc.jpg

آبی اناری پوشان با این باخت خانگی شانس قهرمانی در لالیگا را از دست دادن و باید امشب برای حفظ آبروی خود ، چلسی را با اختلاف دو گل ببرند تا مهمان آلیس آرنا مونیخ شوند.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من بارسایی هستم و بازی مسی رو هم بیشتر از رونالدو میپسندم ولی نمیدونم چرا این حرکت رونالدو بهم حال داد!:ws3:

واقعا دلم برای رونالدو میسوزه، درسته مسی بازیکنه بهتریه ولی این بدشانسیه رونالدو هست که همزمان با مسی ظهور کرده، کاش این فصل توپ طلا رو بدن به رونالدو:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من بارسایی هستم و بازی مسی رو هم بیشتر از رونالدو میپسندم ولی نمیدونم چرا این حرکت رونالدو بهم حال داد!:ws3:

واقعا دلم برای رونالدو میسوزه، درسته مسی بازیکنه بهتریه ولی این بدشانسیه رونالدو هست که همزمان با مسی ظهور کرده، کاش این فصل توپ طلا رو بدن به رونالدو:whistle:

حتی شوخیش هم زشته :icon_razz: ادم کالباس منجمد رو با چلوبره یکی نمیکنه که :icon_razz::ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
حتی شوخیش هم زشته :icon_razz: ادم کالباس منجمد رو با چلوبره یکی نمیکنه که :icon_razz::ws3:

میدونی من برای من بازیکن فقط یعنی زیدان، اینها در مقابل زیدان 2تا بازیکن معمولی رو به بالا هستن نه چیز دیگه ای :ws3: و البته مسی هنرمندتر! ولی رونالدو هم حقش نیست هیچ جایزه ای از این فوتبال نگیره

• Like 2
لینک به دیدگاه
میدونی من برای من بازیکن فقط یعنی زیدان، اینها در مقابل زیدان 2تا بازیکن معمولی رو به بالا هستن نه چیز دیگه ای :ws3: و البته مسی هنرمندتر! ولی رونالدو هم حقش نیست هیچ جایزه ای از این فوتبال نگیره

به نظر من که بیخودی بزرگش میکنن...کالباس منجمد :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

از عجایب هفت گانس !؟w58.gif

مسی بازیش از رونالدو بهتره ؟w58.gif

---

کلا رونالدو رو به خاطر شخصیتش دوست دارم

اما اگه به بازی هم باشه رونالدو یه بازکن کامله

از نظر استایل - سرعت - قدرت شوت - ضربه ازاد - قدرت بدنی - تکنیک - Head و..

اما به جاش مسی :

کالباس منجمد :icon_razz:
  • Like 5
لینک به دیدگاه

---

اما به جاش مسی :

جااااااااااااااان؟؟ دیگه نگیااااا

مسی یه دونه باشه....از هر حیثثثثثثثث :hapydancsmil:

رونالدو هم بره سراغ تئاتر موفق تر میشه :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

---

اما به جاش مسی :

رونالدو یعنی سرعت و شوت

و مسی یعنی دریبلینگ و دید عالی

اما زیزو یعنی بازیسازی گلزنی دفاع، شوت پاس دریبلینگ هد، لیدر و روحیه، زیدان همه چیز بود :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مسی هیچی نیست جز یه بازیکن گل کوچیک

خودتون قضاوت کنید

یه بازیکن خوب باید قدرت سر زنی - ضربه آزاد زنی- استارت خوب- قدرت بدنی خوب -شوت پر قدرت داشته باشه که مسی هیچکدومشو نداره ولی رونالدو چرا

مسی اگه به وسیله ژاوی و اینیستا ساپورت نشه فرقی با پشم نداره

نمونه عینیشم تو همین بازی تحقیر آمیز اخیر دیدید و صد البته در تیم ملی

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسی هیچی نیست جز یه بازیکن گل کوچیک

خودتون قضاوت کنید

یه بازیکن خوب باید قدرت سر زنی - ضربه آزاد زنی- استارت خوب- قدرت بدنی خوب -شوت پر قدرت داشته باشه که مسی هیچکدومشو نداره ولی رونالدو چرا

مسی اگه به وسیله ژاوی و اینیستا ساپورت نشه فرقی با پشم نداره

نمونه عینیشم تو همین بازی تحقیر آمیز اخیر دیدید و صد البته در تیم ملی

من از مسی طرفداری نمیکنما

اما فاکتورای بازیکن خوب فقط اینا نیستن، مهمترین فاکتورش باهوش بودن هست، که رونالدو اصلا و اصلا باهوش نیست! به جرات میگم یه آی کیو متوسط داره، اگه بخوام مثل تو بگم فقط بلده مثل اسب بدو هه و شوت بزنه! اما مسی باهوش بازی میکنه، در مورد این هم که میگین مسی با کمک ژاوی داره بازی میکنه به نظرم خیلی مهم نیست، برای شناختن بازیکن خوب باید به تاثیرگذاریش نگاه کرد، بازی های فرانسه رو مقایسه کن زمانی که زیدان بود و نبود! وقتی زیدان بود قدرت فرانسه راحت 2 برابر میشد! از بین این 2تا بازیکن هم به نظر من تاثیرگذاری مسی کمی بیشتر بوده معمولا، مسی نه تنها گل میزنه بلکه تیم رو هم کمک میکنه.

ولی در کل چیزی که مشخص هست تمام بازیکنان تاریخ یک سر و گردن از زیزو پایین تر هستند، شما به دعواتون برسین!

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جااااااااااااااان؟؟ دیگه نگیااااا

مسی یه دونه باشه....از هر حیثثثثثثثث :hapydancsmil:

رونالدو هم بره سراغ تئاتر موفق تر میشه :icon_razz:

من فکر کردم تو طرفدار رونالدو هستی :w58:

اخه کالباس منجمد بیشتر به قیافه مسی میخوره تا رونالدو

حرفای منو سهیل گفت

مسی اگه ساپورت نشه هیچی نیست اما رونالدو خودش واسه خودش موقعیت فراهم میکنه

نمونش هم تو تیم ملیشون میبینیم که مسی هیچ تاثیری نداره

چون اونجا نه ژاوی هست نه اینیستا

تو نبرد تک به تک هم که

سرعت باشه مسی کم میاره

تو ضربه سر همینطور

تو قدرت بدنی

تو قدرت شوت

ضربه استگاهی

و... تنها چیزی که مسی یه خورده برابری میکنه با رونالدو تکنیکش هست

همین !

• Like 1
لینک به دیدگاه

رونالدو مثل علی دایی خودمون مرده خوره. فقط خوراکش گل زنیه. اونم به خاطر قدرت بدنی و سرعت بالا در دویدن. مسی هم مثل علی کریمی خودمون. زیبا بازی میکنه ولی نتیجه بخش نیست. فقط محمد علی کلی. :w58::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فکر کردم تو طرفدار رونالدو هستی :w58:

اخه کالباس منجمد بیشتر به قیافه مسی میخوره تا رونالدو

حرفای منو سهیل گفت

مسی اگه ساپورت نشه هیچی نیست اما رونالدو خودش واسه خودش موقعیت فراهم میکنه

نمونش هم تو تیم ملیشون میبینیم که مسی هیچ تاثیری نداره

چون اونجا نه ژاوی هست نه اینیستا

تو نبرد تک به تک هم که

سرعت باشه مسی کم میاره

تو ضربه سر همینطور

تو قدرت بدنی

تو قدرت شوت

ضربه استگاهی

و... تنها چیزی که مسی یه خورده برابری میکنه با رونالدو تکنیکش هست

همین !

نه بابا من از رونالدو متنفررررررررم :hapydancsmil: دقیقا از وقتی اونو اقای خاص اومدن و رائول رفت رئال به این روز افتاد...رئال زمان دلبوسکه کجا و الان کجا!

نه قبول ندارم...ارژانتین دلیل نمیشه...ارژانتین تیم خوبی نیست...جای برای قدرت نمایی مسی نداره....ضعف فنی مربی و تیم رو گردن یه بازیکن نمیشه انداخت!!

مسی باهوشه...روانالدو قد هویج شعور و هوش نداره....مسی وجودش ستونه تیمه، منکر مهره های ژاوی و اینیستا هم نمیشم اصلا

در اصل کار این قدرت یه مربی برای استفاده از ستاره هاست....

بارسا واقعا تیمهههههههه :hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
من از مسی طرفداری نمیکنما

اما فاکتورای بازیکن خوب فقط اینا نیستن، مهمترین فاکتورش باهوش بودن هست، که رونالدو اصلا و اصلا باهوش نیست! به جرات میگم یه آی کیو متوسط داره، اگه بخوام مثل تو بگم فقط بلده مثل اسب بدو هه و شوت بزنه! اما مسی باهوش بازی میکنه، در مورد این هم که میگین مسی با کمک ژاوی داره بازی میکنه به نظرم خیلی مهم نیست، برای شناختن بازیکن خوب باید به تاثیرگذاریش نگاه کرد، بازی های فرانسه رو مقایسه کن زمانی که زیدان بود و نبود! وقتی زیدان بود قدرت فرانسه راحت 2 برابر میشد! از بین این 2تا بازیکن هم به نظر من تاثیرگذاری مسی کمی بیشتر بوده معمولا، مسی نه تنها گل میزنه بلکه تیم رو هم کمک میکنه.

ولی در کل چیزی که مشخص هست تمام بازیکنان تاریخ یک سر و گردن از زیزو پایین تر هستند، شما به دعواتون برسین!

:ws3:

با این ادعاهای پوچ نرود میخ آهنی در سنگ:icon_pf (34):

این چیزایی که من گفتم همیشون آمار واقعی و دارای رنکینگ استعداده

این عکس هم فک کنم کافی باشه:دی

9p24ugdbcsaznwz111tk.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

ارژانتین تیم خوبی نیست...جای برای قدرت نمایی مسی نداره

ارژانتین تیم خوبی نیس !؟!!

اونوقت پرتقال خوبه اره ؟

--

بارسا زیادی هماهنگه

منم از تیم هماهنگ متنفرم !

در کل بحثمون بی فایدس ولی یه تجدید نظر بکن راجع به مسی!

لینک به دیدگاه
نه بابا من از رونالدو متنفررررررررم :hapydancsmil: دقیقا از وقتی اونو اقای خاص اومدن و رائول رفت رئال به این روز افتاد...رئال زمان دلبوسکه کجا و الان کجا!

نه قبول ندارم...ارژانتین دلیل نمیشه...ارژانتین تیم خوبی نیست...جای برای قدرت نمایی مسی نداره....ضعف فنی مربی و تیم رو گردن یه بازیکن نمیشه انداخت!!

مسی باهوشه...روانالدو قد هویج شعور و هوش نداره....مسی وجودش ستونه تیمه، منکر مهره های ژاوی و اینیستا هم نمیشم اصلا

در اصل کار این قدرت یه مربی برای استفاده از ستاره هاست....

بدم میاد ازت:whistles:

آخه دخترو چه به تحلیل فوتبال

برو قابلمتو بشور ننه

جورابامم همینطور:دی

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...