goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6] [/h][h=6] مرد مدل هارد ديسک : همه چي يادش مي مونه ، تا ابد ! مرد مدل رم (RAM) : از دل برود هر آن که از ديده برفت ! مرد مدل ويندوز: همه مي دونن که هيچ کاري رو درست انجام نمي ده ، ولي کسي نمي تونه بدون اون سر کنه! مرد مدل اکسل : مي گن خيلي هنرها داره ولي شما فقط براي چهار نياز اصلي تون ازش استفاده ميکنين ! مرد مدل اسکرين سيور: به هيچ دردي نمي خوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نمي ره ! مرد مدل سِروِر (Server) : هر وقت لازمش دارين مشغوله ![/h][h=6] مرد مدل مولتي مديا : کاري مي کنه که چيزهاي وحشتناک هم خوشگل بشن ! مرد مدل سي دي درايو : هي تندتر و تندتر مي شه ! مرد مدل اي ميل : از هر د ه تا چيزي که مي گه ، هشت تاش بي خوده ! مرد مدل ويروس : به نام «شوور» هم معروفه . وقتي که انتظارش رو ندارين از راه مي رسه ، خودش رو نصب مي کنه و از همه منابعتون استفاده مي کنه . اگر سعي کنين پاکش کنين ، يک چيزي رو از دست مي دين ، اگه هم سعي نکنين پاکش کنين ، دار و ندارتون رو از دست مي دين ![/h] 32 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب من هیچ کدومشون نیستم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب من هیچ کدومشون نیستم screen saver نیستی احیانا ؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ screen saver نیستی احیانا ؟؟؟ نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه مفید زیاد بودم برا مردم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه مفید زیاد بودم برا مردم خب اسکرین سیورم مفیده لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا مرد مدل یو اس بی رو توش قید نکردی که بدرد همه کار میخوره:ws3::ws3: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا مرد مدل یو اس بی رو توش قید نکردی که بدرد همه کار میخوره:ws3::ws3: این انتخاب ها با دقت خاصی صورت گرفته حتما وجود خارجی نداشته که عنوان نکرده لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws3: فقط همین دوتا شکلک و دوس داری تو همه تاپیکا استفاده میکنیا :ws3: لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جالبه این همه مدل مرد داریم اونوقت دخترا همش دنبال ویروس میگردن:biggrin: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جالبه این همه مدل مرد داریم اونوقت دخترا همش دنبال ویروس میگردن:biggrin: ی خبطی میکنن تو زندگیشون بعد هرچی دیگه دنبال آنتی ویروسش می گردن پیدا نمی کنن فقط باید شیفت دیلیتش کنن لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ی خبطی میکنن تو زندگیشون بعد هرچی دیگه دنبال آنتی ویروسش می گردن پیدا نمی کنن فقط باید شیفت دیلیتش کنن خوب بنظرت چیکار میشه کرد که بانوان گرامی آگاهیشون نسبت به این مسئله بره بالا و دچار این خبط عظما نشن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده