دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستای عزیزم. اینجا میخوام هر کی میاد نظرشو بگه. میخوام بدونم شما حرف دلتون رو بیشتر با کی در میون میذارید؟ با خانواده دوستانتون یا هیچکس یا فقط با خدا... 20 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به دوستم حانیه و به خدام! 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه زمانی ( اون موقع که لیسانس تو خوابگاه بودم ) با محسن و بنیامین دوتا از دوستای خوبم تا چند وقت پیش به داداش گلم نوید اما چند وقته با خودم ... بعضیاشو تو صفحه ی فیسبوکم یا همین تاپیکی که تو امضامه مینویسم ... 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بستگی داره چه حرفی باشه حرف های روز مره و عادی با مادرم اما درد دل های شخصی یا میریزم تو خودم م م م م با به یکی دو تا از بچه ای قابل اعتماد انجمن میگم 6 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به مامانم و دوستامم... حرفای خیلی سری هم به خدا... 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به رفیقم میگم. 4 ساله فقط به رفیقم میگم حرف دلمو دمش گرم. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهارو وحید این اواخر مشکل بزرگی پیش اومده بود به وحید گفتم و چه ارامشی گرفتم 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی از دوستای مجازی انقدر با آدم صمیمی میشن و مورد اعتماد واقع میشن که از هرچی دوست واقعی به آدم نزدیکتر میشن . با اینکه تاحالا ندیدیمشون . درد و دل های گفتنی رو به اونا میگم 11 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی به مادرم اکثرا روی صفحه کاغذ 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حرفایی که نمیشه به کسی گفت رو یادداشت میکنم...اما 2 تا دوستِ گل دارم....که خیلی بهم نزدیکن....خیلی باهاشون احساس راحتی میکنم.....دوتا از بچه های گلِ اینجان....خیلی هم دوستشون دارم...البته همه دوستامو دوست دارم و خودشونم اینو میدونن.....اما این دو نفر بیشتر بهم نزدیکن...همیشه هم راهنماییاشون موثر بوده برام.... :icon_pf (17)::1cwpe6q6upfmgganbmp 7 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خدا.. امامان معصوم (ع)... هم سريع ناراحتيم رفع ميشه(در صورتي كه ناراحت باشم).. هم كلي احساس رضايت بهم دست ميده.. 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایشاللا که درد دلامون هر کمتر از روز قبلیمون باشه! درد دلامو بیشتر به خانمم ویه دوستم از جنس مخالف میگم که فک کنم دوستی با جنس مخالف شیرین تره، البته با رعایت همه اصول دوستی، اگه ما آدما نامردیو کنار بذاریم! 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ با توجه به نوع حرف: خدا خواهرم دوستم بعضا فقط در دفترم یادداشت می کنم امام علی ع و امام حسین ع 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدم شدیدا تو داریم با هیچ کس درد و دل نمیکنم همه چیو تو خودم میریزم اینجوری راحت ترم..... البته خدا که جای خودشو داره ه ه ه ه 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به مامانم میگم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خودمم جواب بدم قبلنا به هیچ کس بعدش 1 دوستای خوابگاهم الانم 1 کوچولو به مامانم 1 کوچولو به یکی دوستنم. و یکی از دوستای گل انجمن 6 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی با خدا گاهی با خودم و گاهی با یکی از دوستان نزدیکم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده