goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من 0 منفی هستم.بچه ها شایعه هست که کلیه کسانی که 0 منفی هسند بسیار گرون هست.درسته؟ فروشنده ای ؟ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گروه خوني ab:-افرادي منطقي .حسابگر .امين ورو راست .سازمان دهنده .مطيع و درعين حال نيرومند هستند .2-به اساني کسي را نمي بخشند .3-گاهي خشمگين مي شوند .اغماض رادوست ندارند.4-محافظه کار هستند ونمي شود به اساني انها را شناخت و دستشان را خواند .5-اينان براي مديريت .قضاوت .نمايندگي و کار فر مايي مناسبند. کاملا صحیح!!!بجز گزینه 2! :دی حدود 4% مردم دارای گروه خونی AB + کمیابُ نادر هم که هستیم! :دی 5 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ +B دو تا رای داره یکیش منم اون یکی کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ +B دو تا رای داره یکیش منم اون یکی کیه؟ خب روی رای دهندگان کلیک کن 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واااااااااااااااای فقط من A- :icon_pf (34): من اگه به خون احتیاج پیدا کنم چی؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واااااااااااااااای فقط من A- :icon_pf (34): من اگه به خون احتیاج پیدا کنم چی؟!!!! من 0 منفی هستم .به همه میتونم خون بدم.اگه ÷ول خوب بدی.بهت خون میدم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حدود 9% از مردم جهان دارای گروه خونی+Bخصوصیات : پرسروصدا،خودپسندوخودبین،پ رانرژی جدی ,بشاش ,خشرو,فعال,حساس,در راه رسیدن به هدف،معمولا جزوبهترین افراد تیم می شوندوافراد تکرویی هستند.اغلب کارها رابا روشهای خودشان انجام می دهندوخود کفا هستند.شخصیتهای ماجراجوودلیر،علاقه مند به داشتن یک راه مشخص ومخصوص،موجوداتی اجتماعی وعلاقه مند به مهمان داری هستند.علاقه به حفظ روابط هستند وخودشان در این زمینه تلاش می کنند. گروه خوني b: -انعطاف پذير .مستقل .عاطفي .صريح اللهجه .حساس ودر عين حال شکيبا مي باشند . 2-نا شکيبا .غير قابل پيش بيني ودر کارهايي که مورد علاقه شان نيست تنبل هستند 3-دهانشان چفت وبست نداردونمي شود اسرار کارهاي محرمانه را با انها در ميان گذاشت. 4-اين افراد توانايي روزنامه نگاري .نويسندگي .هنر وکارهايي فکري را دارند. من +B , یعنی چی که هم شکیبا هم ناشکیبا لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من 0 منفی هستم .به همه میتونم خون بدم.اگه ÷ول خوب بدی.بهت خون میدم مگه همه چی پوله ؟!!!!!!!!!!!!!!! جون یه جوووون در خطره ه ه ه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 2 تا A داریم این کلی گفت خودتو ناراحت نکن آها...گفتم شاید با منه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منمo- خون سنجیت غلطه ها. من که نه تنها پرحرف نیست کم حرف هم هستم 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گروه خوني b:-انعطاف پذير .مستقل .عاطفي .صريح اللهجه .حساس ودر عين حال شکيبا مي باشند .2-نا شکيبا .غير قابل پيش بيني ودر کارهايي که مورد علاقه شان نيست تنبل هستند3-دهانشان چفت وبست نداردونمي شود اسرار کارهاي محرمانه را با انها در ميان گذاشت.4-اين افراد توانايي روزنامه نگاري .نويسندگي .هنر وکارهايي فکري را دارند. "- B" ام ولی اصلا دهن لق نیستم و تابحال رازی رو بروز ندادم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ o-افرادي سالمتر .داراي هدف مشخص .اينده نگر وانديشمند هستند افراد اين گروه .سياسمتدار ووزيران و همچنين ورزشکاران خوبي مي توتنند باشند همشو هستم مخصوصا قسمتی که بولد کردم خیلی خیلی بیشتر هستم. کلا هستم چرا نگاه از بالا به پائینو ننوشته؟ اونم هستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده