رفتن به مطلب

نسل من ...

spow

به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت  

57 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدام نسل دارای مشکلات عمیقتر،اینده ای مبهم ت

ارسال های توصیه شده

من متولد 70 :banel_smiley_4:

من نوجووووووننننمممممممممممممم؟!!!:w000:

یکی از تفاوت های 65 تا 70 با 70 به بعد اینه که معلم ما رو با کابل کبود میکرد و اینها رو ناز میکرد :icon_razz:

تمام معلم های عقده ای و عصبی از جنگ برگشته خوردن به نسل ما و قبل از ما، معلم هایی که کبود کردن دانش آموز کاملا براشون لذت بخش بود، سجاد تو با معلمای دوران شاه درس خوندی برادر من، ما با برادران رزمنده :hanghead:

من به 2 رای دادم ولی منظورم 70 به بعد ها نیستند:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینو که کاملا قبول دارم، ولی همین هم از بدبختیای نسل ماست نیست؟

این اشتباه نسل شماست که نتونسته معنی ازادی رو باور کنه وهمسان سازی کنه

دربازه های حداقلی تا حداکثری اون منظورم هست

وقتی امکانات ایجاد میشه باید ذهن هوشمند ازش استفاده کنه

من نمیگم هوشمند بودیم یا خنگ بودیم ولی از کمترین ها سعی میکردیم بهترین بهره رو ببریم

هنوز هم دفترهای کاهیمو نگهداشتم تا یادم نره از چه روزهایی گذشتم

هنوز هم برگه های اعلامیه ترحیمی که پشتشون تو دوره راهنمایی مسئله حل میکردم رو دارم! وخیلی ها وضعشون خیلی بدتر از من بود!!

من نمیگم شما خوشبت تر بودید، ولی شما خوشحالتر بودید!

حامد ما با چی خوشحال بودیم؟

از کتک هایی که همیشه مهمون تن وروحمون بود؟از فضایی که حتی نمیتونید تصورشو بکنید بسته بودن واختناقش درچه حدی بود؟از ترسهایی که الان رنگ باختن ولی درروان ما هنوز با صدای بلند جاریند؟

نه ما فقط قانع بودیم وساکت همونطوری که الانم ساکتیم!!

• Like 9
لینک به دیدگاه

به نظر من هم گذشته ها همیشه بهتر بوده....درسته امکانات کمی بیشتر شده اما اونم برای گروه خاصیه!ادما بشدت از هم دور شده اند و شرایط بد شده...

چند روز پیش به دوستم میگفتم واقعا به نظرت مردم ایران چشون شده؟؟؟؟؟انگار همه با هم دشمن اند.خیلی بی حوصله و دلسنگ و منافع طلب،دروغگو و ریاکار!!!!گذشته ها اگرچه محرومیت هایی بود اما آدما رو راست تر بود ند.حالا تفاوت آدما زمین تا آسمونه...

• Like 7
لینک به دیدگاه
شک نکن!!!!!w12.gif

استفاده کن از این سالها!!:ws41:

دمت گرم:a030:

پیش خودم گفتم الان یه تبصره میزنی برام .....:hanghead:

ولی مثل اینکه تبصره نداشت :sigh:

ممنون مادر بزرگ...............:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
این اشتباه نسل شماست که نتونسته معنی ازادی رو باور کنه وهمسان سازی کنه

دربازه های حداقلی تا حداکثری اون منظورم هست

وقتی امکانات ایجاد میشه باید ذهن هوشمند ازش استفاده کنه

من نمیگم هوشمند بودیم یا خنگ بودیم ولی از کمترین ها سعی میکردیم بهترین بهره رو ببریم

هنوز هم دفترهای کاهیمو نگهداشتم تا یادم نره از چه روزهایی گذشتم

هنوز هم برگه های اعلامیه ترحیمی که پشتشون تو دوره راهنمایی مسئله حل میکردم رو دارم! وخیلی ها وضعشون خیلی بدتر از من بود!!

حامد ما با چی خوشحال بودیم؟

از کتک هایی که همیشه مهمون تن وروحمون بود؟از فضایی که حتی نمیتونید تصورشو بکنید بسته بودن واختناقش درچه حدی بود؟از ترسهایی که الان رنگ باختن ولی درروان ما هنوز با صدای بلند جاریند؟

نه ما فقط قانع بودیم وساکت همونطوری که الانم ساکتیم!!

شما قانع بودید چون هالیوود ندیده بودید، اروپا رو ندیده بودید، لاس وگاس رو ندیده بودید، ایرانیای از خارج برگشته رو ندیده بودید،

شما نمیدونستید دختر و پسر میتونند دوست باشند، شما نمیدونستید میشه شلوارک قرمز با خال خالیای صورتی پوشید چون خنک میشه و خجالت نکشید!

شما نمیدونستید آزادی یعنی چی!

روی قفس شما که "تنگ و تاریک" تر از ما بود پارچه انداخته بودن که بیرون رو نمیدید، ولی ما نه ما نسل "گیزیلدان اولسا قفسیم، آزادلیغا واردیر هوسیم"‌ هستیم، ما بیرون قفس رو میدیدیم

سجاد به شما نون خالی میدادن درست و نمیدونستید چیزای بهتری هم هست، به ما درسته نون با پنیر دادند ولی ما استیک تماشا میکردیم و نون پنیر میخوردیم

• Like 14
لینک به دیدگاه
دمت گرم:a030:

پیش خودم گفتم الان یه تبصره میزنی برام .....:hanghead:

ولی مثل اینکه تبصره نداشت :sigh:

ممنون مادر بزرگ...............:icon_gol:

خواهش نوه جان....

آقا حامد حرف جالبی زد...دوران دبستان ما مد بود معلما یه چوب داشتن 2 رنگ...قرمز و آبی...هر روز از کمد درمیاوردن و روی میز بود...معلمای سادیسمی هر روز از شاگرد اول تا آخرو به چوب میبستن!!!حالا هم هست؟؟؟؟حدود 68 به بعد همه بچه ناز نازی اند...ما به یه دفتر کاهی با جلد نازک که دقیق یادمه فوتبالیستها روش کشیده بود و یه جامدادی لاکی شکل مداد از خوشی میمردیم،حالا چه فرقی کرده؟؟؟

اما من نمیدونم چرا با همه اون کمبودها که اگرچه مادی بود و گاها فکری دلم میخواد برگردم به بچگی ها!!!!اگرچه دوران ما بچه ها باسواد تر بودند!!!خو دارتر و بیشتر روی پاشون وایمیسادن...همیشه میگم ما که اونجوری بودیم اینجوری شدیم خدا به داد بچه های حالا برسه!!!!

• Like 10
لینک به دیدگاه
شما قانع بودید چون هالیوود ندیده بودید، اروپا رو ندیده بودید، لاس وگاس رو ندیده بودید، ایرانیای از خارج برگشته رو ندیده بودید،

شما نمیدونستید دختر و پسر میتونند دوست باشند، شما نمیدونستید میشه شلوارک قرمز با خال خالیای صورتی پوشید چون خنک میشه و خجالت نکشید!

شما نمیدونستید آزادی یعنی چی!

روی قفس شما که "تنگ و تاریک" تر از ما بود پارچه انداخته بودن که بیرون رو نمیدید، ولی ما نه ما نسل "گیزیلدان اولسا قفسیم، آزادلیغا واردیر هوسیم"‌ هستیم، ما بیرون قفس رو میدیدیم

سجاد به شما نون خالی میدادن درست و نمیدونستید چیزای بهتری هم هست، به ما درسته نون با پنیر دادند ولی ما استیک تماشا میکردیم و نون پنیر میخوردیم

کمی رادیکاله ولی حرفت حرف حسابه

به هرحال منظور من هم قیاس همین موارد هست!:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

فقط یادتون باشه اگه یه روزی یکی از این بچه محصلای الان که پنجشنبه هاشون هم تعطیله اومد گفت ما نسل سوخته بودیم... ، آنچنان بزنین از دهنش که هرچی دندون داره تا روده هاش بره :ws3:

• Like 15
لینک به دیدگاه

اینو به عینه بین خودم و بچه خواهرم مقایسه کردم...منو که گاهی(خیلی کم البته) دعوا میکردن یا میرفتم گریه میکردم یا نقاشی میکشیدم و کتاب قصه میخوندم...حالا پسر خواهر خوشحال میدوه بازی کامپیوتری میکنه چون میدونه نباید مشقاشو بنویسه و در ارامش تمام بازی میکنه...تازه مامانش باید بره نازشو بکشه اشتی کنه!!!

:ws37:

Untitled1.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

ميبينم كه ... :ws3:

اقا سجاد ، همه ي اين هايي كه گفتيد و گفته شد مربوط به دوران بچگي بود ...

اتفاقا شما از لحاظ كسب تجربه در بچگي در مقايسه با گزينه ي 2 موفق تر بوديد ( به نظر من بازي هاي دوران كودكي خيلي موثر هستن در تشكيل شخصيت فرد ( بازي عملي نه كامپيتري ))

ولي بيايم با زمان حال مقايسه كنيد ...

وضعيت شغلي و كاري كي بد تر هست و خواهد شد ؟

به نظر من طبق روندي كه هست و داشته ايم وخواهيم داشت 65 تا 75 ...

اينكه شما يه نسل زودتر وارد بازار كار شديد يه فرصتي خوبي بوده كه وسط سيل جمعيت گير نيوفتيد ...

همش دوران كودكي و زير 10 سال نيست كه .... !

• Like 12
لینک به دیدگاه

یه چیزی که نسل ما رو سوزوند همین کنکور بود!!!!!!!!!!!!!چیزی که متاسفانه مسیر زندگی ما رو تا حدودی مشخص کرد....

ما اینقدر نشستیم درس خوندیم و با رتبه خوب چیزی که میخواستیم قبول نشدیم چون میخواستیم در خونمون بریم یونی:ws3:اما حالا با یه ثبت نام کوچولو در سایت سازمان سنجش اول بهترین رشته رو در داغون ترین دانشگاه کشور انتخاب میکنن و بعد مهمان و انتقالی میگیرن برای بهترین دانشگاههای شهرهای بزرگ!!!!دیگه چی بهتر از این؟؟؟؟:banel_smiley_4:

شاید ربطی نداشت اما گفتم که گفته باشم!!!!:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ميبينم كه ... :ws3:

اقا سجاد ، همه ي اين هايي كه گفتيد و گفته شد مربوط به دوران بچگي بود ...

اتفاقا شما از لحاظ كسب تجربه در بچگي در مقايسه با گزينه ي 2 موفق تر بوديد ( به نظر من بازي هاي دوران كودكي خيلي موثر هستن در تشكيل شخصيت فرد ( بازي عملي نه كامپيتري ))

ولي بيايم با زمان حال مقايسه كنيد ...

وضعيت شغلي و كاري كي بد تر هست و خواهد شد ؟

به نظر من طبق روندي كه هست و داشته ايم وخواهيم داشت 65 تا 75 ...

اينكه شما يه نسل زودتر وارد بازار كار شديد يه فرصتي خوبي بوده كه وسط سيل جمعيت گير نيوفتيد ...

همش دوران كودكي و زير 10 سال نيست كه .... !

:ws3:

ما روان ازادتری داشتیم وداریم اینو قبول میکنم از نظر شخصیتی ولی همون دوران بچگی که گفتید رو طی کردیم وشما ندیدید واز قضا درتمام مشکلات نسل شماهم شریک بودیم!!

درمورد مشکلات شغلی یه نگاه به تراکم جمعیتی بازه هایی که گفتم بنداز خودت راحتتر میفهمی چی به چیه!:whistle:

• Like 10
لینک به دیدگاه

درمورد مشکلات شغلی یه نگاه به تراکم جمعیتی بازه هایی که گفتم بنداز خودت راحتتر میفهمی چی به چیه!:whistle:

منظورتون كلاس 70 نفري هستش ديگه ؟

خب 2 دليل داره ، يكي امكانات كمتر بوده البته زياد با ما فرقي نداشت ...

و دوم همون حرفي كه ميگيد ، تراكم جمعيت بيشتر بوده ...

بهتر حرفم رو ويرايش كنم...

شما در دوران دولت قبلي وارد بازار كار شديد ، اولين گروهي بوديد كه وارد بازار كار شديد ( هنوز به حد اشباع نرسيده بود ) ، بعد هم قبول داريم و داريد كه وضعيت اقتصادي به دلايل مختلف در اون موقع بهتر بوده ، پس كشش بازار اون موقع بيشتر بوده ...

ولي براي گزينه ي 2 هم داره وضعيت بد تر ميشه هم ظرفيت بازار كمتر ...

• Like 11
لینک به دیدگاه
منظورتون كلاس 70 نفري هستش ديگه ؟

خب 2 دليل داره ، يكي امكانات كمتر بوده البته زياد با ما فرقي نداشت ...

و دوم همون حرفي كه ميگيد ، تراكم جمعيت بيشتر بوده ...

بهتر حرفم رو ويرايش كنم...

شما در دوران دولت قبلي وارد بازار كار شديد ، اولين گروهي بوديد كه وارد بازار كار شديد ( هنوز به حد اشباع نرسيده بود ) ، بعد هم قبول داريم و داريد كه وضعيت اقتصادي به دلايل مختلف در اون موقع بهتر بوده ، پس كشش بازار اون موقع بيشتر بوده ...

ولي براي گزينه ي 2 هم داره وضعيت بد تر ميشه هم ظرفيت بازار كمتر ...

بابا مهرزاد نزن این حرفارو

حامد گفت دوران خاتمی ولی نگفت تو همون دوران خاتمی بودجه با 16 دلار بسته شد ونفت تا شش دلار هم سقوط کرد!

کدوم بازار کار؟

همونی که ما تا خواستیم واردش بشیم قرارداد دائم رو کنسل کردن وما موندیم وشرکتهای پیمانکاری که به اسم اجرای خصوصی سازی پدر کارگرارو درمیاوردن؟

سه ماه براشون باید مفت کار میکردیم تا تازه باهامون قرارداد بدون بیمه ببندن!!

الان که درامد دولت ده برابر شده ... قوانین روشنتر وصریحتر شده وصدالبته سند چشم انداز مشخصی وجود داره

سیاسی کاری قضیه رو بیخیال شو چون همیشه به نوعی وجود داشت ولی الان موقعیت های بالقوه بالاتری وجود داره ونسل شما تراکم کمتر

• Like 10
لینک به دیدگاه

به خیلی چیزا اشاره کردی که با تک تکشون خاطره داشتم :4564:

مشکلات ما فقط برای دهه شصت نبود

خودم به شخصه در زمان دانشگاه در اوایل دهۀ هشتاد برای پیدا کردن کوچیکترین اطلاعاتی کلی باید میگشتم لای کتابهای خاک گرفتۀ دانشگاه یا از استادهایی که فسیل شده بودن اگر زنده بودن تحقیق میکردیم.یا برای تحقیقات و شناختن یک هنرمند باید از زیر سنگ آثارشو پیدا میکردیم و کپی سیاه و سفید میگرفتیم.

بچه های الان در دنیای بیکران اینترنت به منبع عظیم اطلاعات دسترسی دارن، راهی که برای ما شاید یکسال طول میکشید تا بریم الان در یک هفته میشه بهش رسید. :sigh:

اراده کنن فایلهای آموزشی...انواع کتابهای الکترونیکی انواع مقالات و اساتید آنلاین :sigh:

ولی یه فرقی هست که الان فکرشو میکنم میبینم شاید برای ما بهتر بود...اونم اینکه زمان بیشتری داشتیم و خیلی کارها میتونستیم انجام بدیم...بچه های الان سرگرمی زیاد دارن و وقت تلف کردن با کامپیوتر و نت خیلی راحتتر شده.

و اینکه افسردگی این نسل بیشتره...شاید دلایلش همونیه که ال رومان میگه :ws38:

• Like 10
لینک به دیدگاه

دین هم میتونه خیلی مخرب باشه هم میتونه مفید باشه

تا نسل ما همه نسل ها نسلِ "خدا رو شکر" بودند! ولی الان مردم همه و ما دهه شصتی ها هم داخلش اعتقادی به "خدا رو شکر" نداریم، شاید این عامل افسردگی مردم هست که خورد به دوران نوجوونی و جوونی ماها و بیشتر به چشم اومد.

بشر تا این تاریخ یه ریسمان خیلی بلند رو میگرفتند و معتقد بودند سر این ریسمان به خیر میرسه، و هیچوقت عمر بشر کفاف نمیداد به ته این ریسمان برسه و این ریسمان از پدر به پسر به ارث میرسید، اون ریسمان دین بود، شاید به بیراهه میرسید اما بالاخره یک هدف بود، ولی ماها الان "همه" ریسمانی نداریم هدفی نداریم و آواره و افسرده ایم!‌

من دایی جان ناپلئون نیستم ولی اونی که میخواست کاری بکنه خیلی خوب این کار رو انجام داده...:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظرم هرچی زمان میگذره اوضاع وخیم تر میشه پول دراوردن سخت تر میشه امکانات زیاد میشه ولی مدام اختصاصی تر میشه فقط برا یه عده!

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...