NEGARi 9387 ارسال شده در 23 تیر، 2012 :icon_pf (34):غیر از دونه هاشیه سرچ بزنی میبینی که لونشم گم میکنه این موجود لونه که گم میشه بچه ام گم میشه بت گفتم برو بخون, واقعا رفتی سرچ کردی؟؟؟؟؟:ws28: الان معلوم شد کی اسکلههههههه:ws28:
partow 25305 ارسال شده در 23 تیر، 2012 یکم فکر کن ببین من نمیتونم باشم تو نظرش؟:4chsmu1: وای بحالت اگر تو باشی ... تو میتونی حداقل دو تا راهنمایی کن ... مگه من ذهن خونم ؟
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 تیر، 2012 وای بحالت اگر تو باشی ... حداقل دو تا راهنمایی کن ... مگه من ذهن خونم ؟ 23 امتیاز طلایی داره
آرانوس 6500 ارسال شده در 23 تیر، 2012 به فامیل دورمون رفتیم. قربونتون بریم جک و جواد چقده به هم میان:ws28: الان تا هستیم تشریف بیارید برای دست بوسی بعد ما که میریم با فانیلز شروع میکنید به گردن کلفتی تشیف آوردیم ولی فقط گردوخاکی که از دویدنت بلند کردی مونده دست بوسی اونم نامحرم استغفرا... گردن کلفتی نیس و بیان حقایقه یه یک واقع بین باش هر 6 تا مرد قدیم=انگشت کوچیکه پام تازه... نه دست خودشیفته ای و بد توهمات میزنیا .... بوگو یه سری قرص جای این قرصایی که میخوری بت تجویز کنم بعدا
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 تیر، 2012 بت گفتم برو بخون, واقعا رفتی سرچ کردی؟؟؟؟؟:ws28: الان معلوم شد کی اسکلههههههه:ws28: دنبال عکست بودم رزومت ونوشته بود زیرش دیگه خوندم همون موقعه شرمنده
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 تیر، 2012 قربونتون بریم چقده به هم میان:ws28: تشیف آوردیم ولی فقط گردوخاکی که از دویدنت بلند کردی مونده دست بوسی اونم نامحرم استغفرا... گردن کلفتی نیس و بیان حقایقه یه یک واقع بین باش خودشیفته ای و بد توهمات میزنیا .... بوگو یه سری قرص جای این قرصایی که میخوری بت تجویز کنم بعدا شربتشم هـــَ؟؟؟ قرص گلومو اذیت میکنه
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 23 تیر، 2012 بزرگوارید. دور همی قربون هم میرین حال میکنین اگه میتونید قربون من برین این درسته
panisa 12132 ارسال شده در 23 تیر، 2012 دور همی قربون هم میرین حال میکنین اگه میتونید قربون من برین این درسته باااااااااااااااااااش.
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 تیر، 2012 دنبال عکست بودم رزومت ونوشته بود زیرش دیگه خوندم همون موقعه شرمنده آورین آورین.. همینجوری ادامه بدی از پنکه به کولر بعد ازاون به فنّ ارتقا پیدا میکنی:biggrin: اصلا این تاپیک به یمن حضورت خنک مونده:)) دستت مرسی:biggrin:
آرانوس 6500 ارسال شده در 24 تیر، 2012 بزرگوارید. سرورید شربتشم هـــَ؟؟؟قرص گلومو اذیت میکنه هم هس .... ولی چون قرص گلوتو اذیت میکنه فقط همون قرص بت میدم حیف شربت واس تو دور همی قربون هم میرین حال میکنین اگه میتونید قربون من برین این درسته بترکه چش حسوووووووووووووود هنو معلوم نشده این مجهول؟پس یا یکتاست یا زهرا(پرتو) قراره معلوم نشه دیگه
panisa 12132 ارسال شده در 24 تیر، 2012 خانومی از خودتونههههههههه شما نفسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــی...
ارسال های توصیه شده