MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میگم شما رئالیا جنبه برد ندارین همینه! اون موقع که 6 تا 6 تا میخوردین زبونتونو موش خورده بود حالا میای تفتو به رخ نگار میکشی؟:vahidrk: یه 3-4 سالیه جنبه بردمون کم شده،اونم تو نیوکمپ آخه بارسایی عزیز ، اون موقع که ما با دل بوشکه همه رو درو می کردیم شما کجا بودین لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وای چخده از پسر لوس بدم میاد پانی جون روز تولد و فنا شدنشو یکی میکنیم نظرت چیه؟:gnugghender: نظرم مثبته. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هـــــــــــــــــــــی وای من همه رو جواب دادم اااااااا این سیستم پرید بیرون اصلا شما خوبین :ws28:تو بهتری:biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28:مامان نگار کجایی ببینی سوسک شد. دیدم مامی..:) باحال بود... کمی خندیدم:biggrin: خوبی عسله مامی؟:aghosh: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باختین که آق سعید شما نمیدونی یه روز ممکنه تو یه میتینگی ببینمت؟ باختن ک باختن! فوتبال رو تو بردو باخت میبینین؟؟؟!!! والا من فوتبالو واسه فوتبالش تماشا میکنم ک مثل همیشه بسی از بازیشون لذت بردم:) :biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیدم مامی..:) باحال بود... کمی خندیدم:biggrin: خوبی عسله مامی؟:aghosh: خوبم مامی.:w36: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصلا خوب رول کتی رو بازی نمیکنی سپی!اصلا چرا؟؟؟؟ کسی چیزی گفته؟ میبینی نگار؟ حقمو دارن الکی الکی قورت میدن میگم شما رئالیا جنبه برد ندارین همینه! اون موقع که 6 تا 6 تا میخوردین زبونتونو موش خورده بود حالا میای تفتو به رخ نگار میکشی؟:vahidrk: باید حق پریسا رو بدین!!!! این چه وضیه؟؟؟ با این انجمنتون! با این طرفدارای رئاله بی جنبتون! :biggrin: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوز معلوم نشد کیه؟ دو سه صفحه قبل گفتم هویت مجهول انصراف داد گفت نگین کی هستم اینجوری... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نظرم مثبته. مبارکه پس بزن قدش :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مبارکهپس بزن قدش :icon_pf (17): آتروس نیومد فامیل دور؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :ws28:مامان نگار کجایی ببینی سوسک شد. مامان نغارت مگه سوسک خوره که اینجوری صداش میکنی ور ندارم بکشمت دوباره رو زمین به التماس بیوتی آتروس نیومده؟ بر فرضم که اومده برو یه لیوان آب بیار تشنمه وای چخده از پسر لوس بدم میاد پانی جون روز تولد و فنا شدنشو یکی میکنیم نظرت چیه؟:gnugghender: ای بابا خوب یه عکس از یکی دیگه الان بزار جای این یکی واس ما که فرقی نداره تشخیصمونو میدیم 3 تا تونو میندازم تو یه گونی شوتتون میکنم پیش ممد ادمیناااااا روز تولد من روزی بود که زمین به خودش بالید و گفت خیالم راحت شد دنیا کامل گشت نظرم مثبته. :ws28:تو بهتری:biggrin: تو دکتری یا منگلی؟ از این دو حالت خارج نیست اونای که اینجوری میخندن قرصای آبی میخورن تجربه ام ندارم دیدم دیدم مامی..:) باحال بود... کمی خندیدم:biggrin: خوبی عسله مامی؟:aghosh: تو کلا باید میشدی معلم مهد استعدادشو داری خودتو دست کم نگیر آتروس نیومد فامیل دور؟ بگو آقا آتروس عادت کنی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مامان نغارت مگه سوسک خوره که اینجوری صداش میکنی ور ندارم بکشمت دوباره رو زمین به التماس بیوتی بلو بچه پل لو.:w589: به مامان نگار من توهین نکنا.:icon_razz: بر فرضم که اومده برو یه لیوان آب بیار تشنمه بیشین بینیم بوووا. بگو آقا آتروس عادت کنی پیشته. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پیشته. به چشای دختره دقت کن ...عینههووو خودته.... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چشای دختره دقت کن ...عینههووو خودته.... به چشای پسره دقت کن که دارم از روش با سه چرخه رد میشم, فتو برابر اصل خودته. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چشای پسره دقت کن که دارم از روش با سه چرخه رد میشم, فتو برابر اصل خودته. اون که سواره توییی کچل... خودمونیمااا ته چهرت پسرونس کچــــــل لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اون که سواره تویییکچل... خودمونیمااا ته چهرت پسرونس کچــــــل پیشته. لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آق سعید شما نمیدونی یه روز ممکنه تو یه میتینگی ببینمت؟ باختن ک باختن! فوتبال رو تو بردو باخت میبینین؟؟؟!!! والا من فوتبالو واسه فوتبالش تماشا میکنم ک مثل همیشه بسی از بازیشون لذت بردم:) :biggrin: خشن میخوای چکار کنی تو میتینگ؟ شانس بیاری میتینگ نیفته جمعه وگرنه امتحان دارم نمیتونم بیام به مقصودت نمیرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده