Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2012 اونایی که میگن انوشه شباهت انوشه با عکس رو هم درنظر گرفتن آیا؟
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 20 تیر، 2012 حالا ماه شدی :aghosh: :aghosh: پس این 20 امتیازمو بده زودی 20 امتیازم قبلا طلب داشتم سر هم 40 امتیاز رد کن بیاد
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2012 :aghosh: پس این 20 امتیازمو بده زودی 20 امتیازم قبلا طلب داشتم سر هم 40 امتیاز رد کن بیاد اولا که هیشکی طلب نداره همه امتیازا داده شده ثانیا کی گفت تو 20 امتیاز این سری رو میگیری؟ هیشکی هنوز نگفته کیه این فسقل
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 تیر، 2012 نه هنوز به مرحله تشویش نرسیدی دقت کنین بابا نگار سُک سُکی میاد انجمن؟ نگار که میاد چشم میذاره کلا :ws28: حالا یه, یه ماهی من موقع امتحانا و فرجش معتاد شدم و اینجا پلاس بودم! دیگه حالا هیشکی باور نمیکنه مثل قبل همون نصف شب میام و میرم!:mornincoffee:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 20 تیر، 2012 دلیله اینکه گفتی نگاره رو بیان کن!!!! رو چه حساب؟!!!:mornincoffee: شوخی کردم!!
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 تیر، 2012 شوخی کردم!! مگه من با تو شوخی دارم؟؟ هیممم آره راسی.. دارم...:mornincoffee:
partow 25305 ارسال شده در 21 تیر، 2012 عکساش تموم شد دیگه میخواد عکسای نی نی شونو بفرسته از این به بعد:icon_pf (34): پس خدا به دادمون برسه ...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 تیر، 2012 سانازه.. دلمم نمیخواد تشویش کنم...:mornincoffee: :biggrin::lol:
panisa 12132 ارسال شده در 21 تیر، 2012 Urbanist دومی هم لرنا بازم شک نکینید اوووووووووووووووووووووووه. آورین فامیل دور. هستیه که هم کلی قد داره هم لاغره. معلوم نیست احساساتیه! سرسخته! مظلومه!...ولی کلا حرف تو دلش نمیمونه.. ولی هستی که سک سک نمیاد. همش پلاسه انجمن.
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 21 تیر، 2012 Atre Baroon شک نکنید اگه شک دارید ممکنه فروغم باشه؟؟ اون نبود قول شرف میدم یه دونه ازین بچها 100 در صد باشه * Ven000s * *Sanaz* - Nahal - ...Urbanist... ::: شیـــما ::: AFARIN shahdokht *1983* Arpak Artiiist Astraea Atre Baroon Sepideh.mt setiya panisa par!sa partow NEGARi Valentina viviyan atusa azarafrooz آرانوس کتایون zahra22 Fo.Roo.GH F|UID goddess_s از بین اینا نبود آتروس نیستم من
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 تیر، 2012 اوووووووووووووووووووووووه.آورین فامیل دور. هستیه که هم کلی قد داره هم لاغره. معلوم نیست احساساتیه! سرسخته! مظلومه!...ولی کلا حرف تو دلش نمیمونه.. ولی هستی که سک سک نمیاد. همش پلاسه انجمن. به سلام نوه عمویی من فقط از رو قیافه گفتم همین خو نمیشه سک سک بیاد ولی پلاس باشه بخشیدا هستی جون آرانوس جونم
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 تیر، 2012 Atre Baroon شک نکنید اگه شک دارید ممکنه فروغم باشه؟؟ اون نبود قول شرف میدم یه دونه ازین بچها 100 در صد باشه * Ven000s * *Sanaz* - Nahal - ...Urbanist... ::: شیـــما ::: AFARIN shahdokht *1983* Arpak Artiiist Astraea Atre Baroon Sepideh.mt setiya panisa par!sa partow NEGARi Valentina viviyan atusa azarafrooz آرانوس کتایون zahra22 Fo.Roo.GH F|UID goddess_s از بین اینا نبود آتروس نیستم من خدا خیرت بده این پستتو یه تاپیک مرجع کن بعضی وختا موخوام بحدسم دخترای انجمن یادم نمیاد واس من خیلی به درد بخوره
ارسال های توصیه شده