NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هممممم دیگه عروس عمو میلی میشی دیگهیه لیوان گل گاوزبون میخوری؟ کی گفتی منم نمودونم دوباره بوگو من دخترشم بابا! تو هم دختر عمومی ديگه؟ :)) نه خير مرسی نميشه ک... دعوام ميکنن اگه بگم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من دخترشم بابا! تو هم دختر عمومی ديگه؟ :)) نه خير مرسی نميشه ک... دعوام ميکنن اگه بگم ااااااا پس اوجوری پانی نوه عمومه ها دیگه فک کنم همین میشه نظرت چیه؟ چیه خو خیلی هم دلت بخوادا اینقده که خوبه یواشکی بوگو به من لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ااااااا پس اوجوری پانی نوه عمومه ها دیگه فک کنم همین میشه نظرت چیه؟چیه خو خیلی هم دلت بخوادا اینقده که خوبه یواشکی بوگو به من ارهههه ديگه نظرم مثبته بريم واسه خريد حلقه من ک احتياج ندارم گل گاو زبون بخورمممم:biggrin: گوشتو بيار جلو ..............دوروخ گفتم من نيميدونم کيه:biggrin: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ارهههه ديگه نظرم مثبته بريم واسه خريد حلقه من ک احتياج ندارم گل گاو زبون بخورمممم:biggrin: گوشتو بيار جلو ..............دوروخ گفتم من نيميدونم کيه:biggrin: واییییییییییی باورم نمیشه نگاری به همین سرعتت جواب مثب بدی بریم عزیزم :biggrin: اتفاقا داری خبر نداری خودت گفتی بریم سر راه که میریم حلقه بگیریم میریم تو یه کافی شاپ واست گل گاوزبونم میگیرم :biggrin: آآآآآآآ حالا فهمیدم به هیشکی نمیگم:biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واییییییییییی باورم نمیشه نگاری به همین سرعتت جواب مثب بدی بریم عزیزم :biggrin:اتفاقا داری خبر نداری خودت گفتی بریم سر راه که میریم حلقه بگیریم میریم تو یه کافی شاپ واست گل گاوزبونم میگیرم :biggrin: آآآآآآآ حالا فهمیدم به هیشکی نمیگم:biggrin: فقط چون تويی انقد زود جواب مثبت دادم ديگه چی ميخری واسم؟ آفرين, من بهت اعتماد دارمممم وگرنه امکان نداش بت بگمآاا:biggrin: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط چون تويی انقد زود جواب مثبت دادم ديگه چی ميخری واسم؟ آفرين, من بهت اعتماد دارمممم وگرنه امکان نداش بت بگمآاا:biggrin: منم فقط چون تویی بهت گل گاوزبون میدم:biggrin: هرچی نگارجونم بخواد میدونم از همین اول زندگی بر پایه اعتماده دیگه والا که نمیشد دیگه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فقط چون تويی انقد زود جواب مثبت دادم ديگه چی ميخری واسم؟ آفرين, من بهت اعتماد دارمممم وگرنه امکان نداش بت بگمآاا:biggrin: جوابِ مثبت به چی نفسم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جوابِ مثبت به چی نفسم؟ ارانوس پرسيد نظرت چيه گفتم مثبت همينجوری اصلاً راجب هيچی نبود بغض نکن ارپاکم من ميميرم :sad0: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم فقط چون تویی بهت گل گاوزبون میدم :biggrin: هرچی نگارجونم بخواد میدونم از همین اول زندگی بر پایه اعتماده دیگه والا که نمیشد دیگه .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده