رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 851
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام.آقا من هنوز شروع نکردم به خوندن !نمی دونم می رسم یا نه؟می خوام از اواسط شهریور شروع کنم به نظرتون بخونم یا بخیال بشم؟

می خوام واسه ارشد ساخت بخونم.سراسری

تورو خدا یکی کمک کنه بدجوری گیجم:4564::ws52::w000::sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام.آقا من هنوز شروع نکردم به خوندن !نمی دونم می رسم یا نه؟می خوام از اواسط شهریور شروع کنم به نظرتون بخونم یا بخیال بشم؟

فرصت دارید

ولی به هدر ندید و از زمانی که در اختیارتون قرار میگیره حداکثر استفاده رو ببرید

نه با عجله بخونید،نه با مکث و کندی بیش از حد

با یک سرعت متوسط و یکنواخت برید جلو..

لینک به دیدگاه

منم هنوز شرونکردم در حالیکه میخاستم از تیر شروکنم از بقیه خیلی عقب تر نیستی چیزی هم از دست ندادی :ws37:

لینک به دیدگاه
فرصت دارید

ولی به هدر ندید و از زمانی که در اختیارتون قرار میگیره حداکثر استفاده رو ببرید

نه با عجله بخونید،نه با مکث و کندی بیش از حد

با یک سرعت متوسط و یکنواخت برید جلو..

:ws37: چقد رومانتیک

لینک به دیدگاه

بچه هایی که واقعا قبولی براشون مهمه دیگه از شهریور باید بصورت جدی شروع بخوندن کنند...اینکه من هم نخوندم اصلا همدردی خوبی نیست...چون بهرحال رقبا شروع کردن....محرک هم باشید نه عامل توقف

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه هایی که واقعا قبولی براشون مهمه دیگه از شهریور باید بصورت جدی شروع بخوندن کنند...اینکه من هم نخوندم اصلا همدردی خوبی نیست...چون بهرحال رقبا شروع کردن....محرک هم باشید نه عامل توقف

خودشون گفتن از شهریور میخان شرو کنن

ما گفتیم تا الان که نخوندن چیزیو از دست ندادن زیاد :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب هرکسی با توجه به پایه درسی که داره از یک زمانی شروع میکنه...من خودم از اواسط تیر شروع کرده بودم....چون تابستون برای دروس وقت گیری مانند استاتیک و ریاضی فرصت مناسبی است.

بنابراین چیزی رو از دست ندادن ولی نباید هم اینجوری فکر کرد تا لااقل شهریور رو یکم جدیرتر گرفت

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب هرکسی با توجه به پایه درسی که داره از یک زمانی شروع میکنه...من خودم از اواسط تیر شروع کرده بودم....چون تابستون برای دروس وقت گیری مانند استاتیک و ریاضی فرصت مناسبی است.

بنابراین چیزی رو از دست ندادن ولی نباید هم اینجوری فکر کرد تا لااقل شهریور رو یکم جدیرتر گرفت

هاااا بله بله :ws37:

جدیتر بگیرن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هاااا بله بله :ws37:

جدیتر بگیرن:ws3:

این کاربر یک خائن هست،جدی نگیر ما در صدد اخراجش هستیم ولی گویا پارتی بسیار محکمی داره:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این کاربر یک خائن هست،جدی نگیر ما در صدد اخراجش هستیم ولی گویا پارتی بسیار محکمی داره:ws37:

ما هم پایه ایم واسه اخراجشون :gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما هم پایه ایم واسه اخراجشون :gnugghender:

اینجا اسپم نکنید...تاپیک ارشد 91 اسپم کنید.:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقا مرسی از راهنماییتون اما من هنوز شک دارم بابت کاری که می خوام انجام بدم می ترسم که قبول نشم:sad0:

شما اگر واقعا تحصیلات تکیمیل براتون مهمه و تلاش خودتون رو کنید مطمئن باشید نتیجه خواهید گرفت...اولین شرط در پیروزی در هر زمینه ای اعتماد بنفس است.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

آقا این آقاسی کفر منو درآورده ها

همش شده حفظیات

آخه چرا باید نمودار توابع معکوس هیپربولیک رو در نظر داشته باشم؟:w000:

شیش هفتا تست از اینا داره فقط

بعدشم همه جا استفاده کرده ازش

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...