Farhad.Jonobi 2552 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 واسه منابع اینهارو به من معرفی کرد استادمون نظرتون چیه ریاضیات 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل دکتر نیکوکار جامدات جزوات پارسه ساخت و تولید نشر راهیان ارشد ساخت وتولید نشر ارکان 2
Euler 1150 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 واسه منابع اینهارو به من معرفی کرد استادمون نظرتون چیه ریاضیات 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل دکتر نیکوکار جامدات جزوات پارسه ساخت و تولید نشر راهیان ارشد ساخت وتولید نشر ارکان از کتابهای استاتیک و مقاومت مصالح دکتر نائی هم غافل نشید 3
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 از کتابهای استاتیک و مقاومت مصالح دکتر نائی هم غافل نشید man shenidam migan behtarin marja baraie estatik hamun ketabe meryame (masalehash) ;) 1
koka 272 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 man shenidam migan behtarin marja baraie estatik hamun ketabe meryame (masalehash) ;) مهندس خواهشي كه از شما دارم فارسي را پاس بداريم . البته لطفا. بله مريام و نايي هر دو خوبند. مريام كامله . 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 شهریور، 2012 امسال من رو به عنوان یک رقیب بی خطر بپذیرید که 2-3 ساله از درس فاصله گرفته و در کار فرو رفته است و فقط برای دل خودم میخوام درس بخونم رتبه قابل قبول واسه خودم 800 تا 1000 6
ferferfer 1067 ارسال شده در 10 شهریور، 2012 اطلاعیه جدید سنجش پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1391 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نمودهاند، ميرساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كد رشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دورههاي مجازي و بينالملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشتههاي امتحاني ذيربط در روز دوشنبه مورخ 12/4/91 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.orgمنتشر ميگردد. 2
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 11 شهریور، 2012 مهندس خواهشي كه از شما دارم فارسي را پاس بداريم . البته لطفا. بله مريام و نايي هر دو خوبند. مريام كامله . sai mikonam vali gholnemidam:ws3: 1
Saman 066 36 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 من در حال سرو کله زدن با ریاضی عمومیم خیلیم کند پیش میره چون کلی فرمول باید حفظ کنم:icon_pf (34):.کسی بانک تست خوب واسه این درس(ریاضی عمومی) میشناسه لطفا معرفی کنه؟:icon_gol: 1
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 12 شهریور، 2012 آقا من تازه میخام شروع کنم واسهتبدیل بخونم چون امتحانام یک هفته دیگه تموممیشه حالا چندتا سوال اساسی دارم؟؟ 1-ترم دیگه ک کنکور دارم چند واحد بردارم؟سبک بردارم یا سنگین؟تخصصی یا عمومی؟6 واحد برام عمومی مونده هنوز 2-الان از اول تیر ک میخا شرو کنم از چی شروکنم ؟ از کجا شرو کنم؟خیلی هم انگیزه دارم احتمالا هم نمیخام زیاد ریاضی بخون مچون نمیفهمم ب جاش زبان میخونم حالا اینارو بگین تا بقیه سوالامو بپرسم لطفا هرکی نظری داره بگه کمک کنه تنکس 2
koka 272 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 آقا من تازه میخام شروع کنم واسهتبدیل بخونم چون امتحانام یک هفته دیگه تموممیشه حالا چندتا سوال اساسی دارم؟؟1-ترم دیگه ک کنکور دارم چند واحد بردارم؟سبک بردارم یا سنگین؟تخصصی یا عمومی؟6 واحد برام عمومی مونده هنوز 2-الان از اول تیر ک میخا شرو کنم از چی شروکنم ؟ از کجا شرو کنم؟خیلی هم انگیزه دارم احتمالا هم نمیخام زیاد ریاضی بخون مچون نمیفهمم ب جاش زبان میخونم حالا اینارو بگین تا بقیه سوالامو بپرسم لطفا هرکی نظری داره بگه کمک کنه تنکس معلومه دیگه باید سبک برداری. اگه میتونی دو روز بیشتر دانشگاه نرو . اگه درسایی که تو کنکور میاد رو پاس کردی ، بیشتر عمومی بردار . این نظر منه 2
koka 272 ارسال شده در 13 شهریور، 2012 دوستان در چه حالند؟ فعلا مشغول خوندن دینامیک ماشین وارتعاشات هستم . آخه الان فرجه داره تموم میشه .
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 آقا حس خوندن نیس روحیه بدین خاهشا پس شما ب چه دردی میخورین؟؟؟ 1
ali7090 55 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 سلام آقا من می خوام واسه ارشد ساخت بخونم از تابستون شروع کنم وقتم دارم چکار کنم چی بخوانم فقط ریاضی بخوانم با مقاومت تابستون آقا یکی کمک کنه:icon_pf (34): 1
koka 272 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 آقا حس خوندن نیس روحیه بدین خاهشا پس شما ب چه دردی میخورین؟؟؟ تو که بچه محله ی امام رضایی ، دیگه روحیه واسه چی میخوایی ؟ همین خودش کلی روحیه هستش دیگه . یکی دو هفته استراحت کن بعد بکوب شرو کن . فقط بپا سنگکوب نکنی . سه چار ساعت شروع کن و یواش یواش زیادش کن. 1
koka 272 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 سلام آقا من می خوام واسه ارشد ساخت بخونم از تابستون شروع کنم وقتم دارمچکار کنم چی بخوانم فقط ریاضی بخوانم با مقاومت تابستون آقا یکی کمک کنه:icon_pf (34): به نظر من یه چیز سلیقه ای هست. به نظرم اگه 4 یا 5 درسو تو تابستون بخونی خوبه . مثلا استاتیک مقاومت ریاضی وبخشی از دروس سیالاتی ( مثلا ترمو 1) برای تابستون خوبه . البته فک نکنم وقت کنی به سیالاتی ها برسی . 1
esmal-aghaaa 1379 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 تو که بچه محله ی امام رضایی ، دیگه روحیه واسه چی میخوایی ؟ همین خودش کلی روحیه هستش دیگه .یکی دو هفته استراحت کن بعد بکوب شرو کن . فقط بپا سنگکوب نکنی . سه چار ساعت شروع کن و یواش یواش زیادش کن. اونکه بعععله امام رضا رو داریم غم نداریم شما هم ک کنار مغازه حسین آقایی بی زحمت ی نوشابه انرژی زایی چیزی بگیر واسه ما نمیشه عذاب وجدان دارم باید زودتر شرو کنم ولی حسش نیس 1
ali7090 55 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 به نظر من یه چیز سلیقه ای هست. به نظرم اگه 4 یا 5 درسو تو تابستون بخونی خوبه . مثلا استاتیک مقاومت ریاضی وبخشی از دروس سیالاتی ( مثلا ترمو 1) برای تابستون خوبه . البته فک نکنم وقت کنی به سیالاتی ها برسی . دوست گرامی توی ارشد ساخت و تولید سیالات که تاثیری نداره می خوام بدون دروس ساخت و تولید رو کی شروع کنم 1
koka 272 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 دوست گرامی توی ارشد ساخت و تولید سیالات که تاثیری ندارهمی خوام بدون دروس ساخت و تولید رو کی شروع کنم خوب به جاش مواد بخون .
ارسال های توصیه شده