رفتن به مطلب

چرا وقتی به کسی میگوییم دوستت دارم از ما بدش میاید؟

ارسال های توصیه شده

من یه دوستی داشتم که با یه دختر خانمی دوست بود, من و سایر دوستان وقتی این دوتا رو با هم میدیدیم همه رو این مطلب صحه میذاشتیم که دختره از پسره خوشش میاد.

راستش این دوست ما هم از این دختر خانم خوشش میومد اما هیچ وقت بهش چیزی در این باره نگفت و فقط سعی میکرد دوستی معمولیش رو ادامه بده تا اینکه یه روزی من از طریق دوست این خانم متوجه شدم که دختر خانم قصه ما واقعا به این دوست آقا پسر ما علاقمند هست پس من و بکس این دوستمون رو تشویق کردیم تا بره و حرف دلش رو به این دختر خانم بزنه و بهش ابراز علاقه کنه, دوستمون هم قبول کرد.

فردای اون روز دوستم رو دیدم که پکر نشسته, رفتم گفتم چی شده؟

جواب داد : وقتی بهش ابراز علاقه کردم گفت دوستی من و تو فقط یه دوستی معمولی هست و من به تو هیچ علاقه ای ندارم... ما همه شگفت زده شدیم.

از این دست داستانها هم زیاد دیدم و هم زیاد شنیدم.

( و همچنین برعکس این داستان رو هم دیدم که پسری در کف یک دختر بود یه روز دختره اومد بهش ابراز علاقه کرد, اون آقا بادی به غبغب انداخت و گفت ما بهتره فقط دوستای معمولی باشیم!!!!! )

میخوام بپرسم چرا اینجوریه؟

چرا وقتی به یه نفر میاد و ابراز علاقه میکنه, در اکثر موارد جذابیتش برامون از بین میره؟

اینی که میگم چند باری واسه خودم هم پیش افتاده هر دو حالتش! واقعا چرا؟

• Like 23
لینک به دیدگاه
من یه دوستی داشتم که با یه دختر خانمی دوست بود, من و سایر دوستان وقتی این دوتا رو با هم میدیدیم همه رو این مطلب صحه میذاشتیم که دختره از پسره خوشش میاد.

راستش این دوست ما هم از این دختر خانم خوشش میومد اما هیچ وقت بهش چیزی در این باره نگفت و فقط سعی میکرد دوستی معمولیش رو ادامه بده تا اینکه یه روزی من از طریق دوست این خانم متوجه شدم که دختر خانم قصه ما واقعا به این دوست آقا پسر ما علاقمند هست پس من و بکس این دوستمون رو تشویق کردیم تا بره و حرف دلش رو به این دختر خانم بزنه و بهش ابراز علاقه کنه, دوستمون هم قبول کرد.

جواب داد : وقتی بهش ابراز علاقه کردم گفت دوستی من و تو فقط یه دوستی معمولی هست و من به تو هیچ علاقه ای ندارم... ما همه شگفت زده شدیم.

( و همچنین برعکس این داستان رو هم دیدم که پسری در کف یک دختر بود یه روز دختره اومد بهش ابراز علاقه کرد, اون آقا بادی به غبغب انداخت و گفت ما بهتره فقط دوستای معمولی باشیم!!!!! )

چرا وقتی به یه نفر میاد و ابراز علاقه میکنه, در اکثر موارد جذابیتش برامون از بین میره؟

بی وفایی شده رسم زمونه

به یکی بگی دوستت دارم

تا بفهمه یکی دوستش داره

ترکت میکنه و میره:hanghead:

بشکنه این دست که نمک نداره :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه

:ws38: فک نکنم اینجوری باشه !

لااقل نه اینجور که شما عنوانش کردی

به نظرم تو اوج دوست داشتن و ابراز عشق همیشه باید یه نقطه ابهام باشه

خیلی کوچک خیلی کم

ولی وقتی همه عشق و علاقه یه نفر یهو ارائه میشه انگار یه جورایی جذابیتش از بین میره

• Like 10
لینک به دیدگاه
:ws38: فک نکنم اینجوری باشه !

لااقل نه اینجور که شما عنوانش کردی

به نظرم تو اوج دوست داشتن و ابراز عشق همیشه باید یه نقطه ابهام باشه

خیلی کوچک خیلی کم

ولی وقتی همه عشق و علاقه یه نفر یهو ارائه میشه انگار یه جورایی جذابیتش از بین میره

به نظرتون زمان مناسب برای ابرازش کی هست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرتون زمان مناسب برای ابرازش کی هست؟

:ws52:نمیشه یه حکم کلی داد آخه که

به نظرم تو مراحل اول از نگاه از رفتارو برخورد میشه این احساس دوست داشتن و فهمید

خیلیم جذاب تره

وقتی که دیگه دو نفر خیلی بهم نزدیک شدن

شناختشون بیشتر شد

دوستی و ارتباطشون محکم تر و عمیق تر شد

خب ابراز علاقه زبانی دیگه یه فاکتور اساسی میشه

اما بازم به نظرم اندازه و حدود داره

تا وقتی نوسان داره جذابه وقتی یکنواخت شد دیگه از ریتم میفته

دیگه جالب نیست

تو پست بالا هم گفتم ...همیشه باید یه قسمت کشف نشده باقی بمونه اگه همه احساس ادم یه جا و برهنه ابراز بشه به نظر من دلزدگی به وجود میاره

• Like 6
لینک به دیدگاه
بی وفایی شده رسم زمونه

به یکی بگی دوستت دارم

تا بفهمه یکی دوستش داره

ترکت میکنه و میره:hanghead:

بشکنه این دست که نمک نداره :hanghead:

اینجور که به نظر میاد،توی این زمینه تجربه بدی داشتی درسته؟

میشه به صورت سربسته تعریفش کنی؟

لینک به دیدگاه
زمونه عوض شده کسی نمیدونه عشق چیه

دوستی چیه

فقط بلدن ادعا کنن عشق و دوست داشتن تو وجودشون هست

میشه اگر شما هم تجربه ای دارین به صورت سربسته بگین؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینجور که به نظر میاد،توی این زمینه تجربه بدی داشتی درسته؟

میشه به صورت سربسته تعریفش کنی؟

زمونه عوض شده کسی نمیدونه عشق چیه

دوستی چیه

فقط بلدن ادعا کنن عشق و دوست داشتن تو وجودشون هست

دوست خوبمون ماتینا به صورت سر بسته گفت :sigh:

فقط بلد اند ادعا کنند و دروغ بگن ن

• Like 3
لینک به دیدگاه

بنظر من بینش دختران خیلی اوقات اشتباه هست و البته گاهی هم حق دارندا ولی خیلی اوقات رفتار احساسی دارن بجای منطق که بیشتر هم بضرر خودشون هست.

• Like 5
لینک به دیدگاه

دلیلش اینه که ماها بخاطر تنوع وسایل ارتباط جمعی و گسترش آگاهیهامون تنوع طلب شدیم .

و از طرفی مسئولیت پذیر نیستیم.

نمیخوایم زیر بار تعهد و مسئولیت بریم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

با این نظر موافقم...

بعضی علاقه ها هستن که توو پنهان مووندنشون هیجان بیشتری دارن....یعنی توو اوون برهه زمانی مخفی بمونن هم بهتره و هم برای اوون شخص جذابیت بیشتری داره...

بعضی ابراز علاقه ها موقعیت خاص خودش رو میطلبه

• Like 5
لینک به دیدگاه

من تنها به یاد این جمله ی معلم شریعتی میرسم که می گوید:

تو دیگری را دوست داری و دیگری دیگری را ، و آن دیگری کسی دیگر را

و چه تلخ است حکایت تلخ تنهایی آدم ها

با سپاس

• Like 5
لینک به دیدگاه

از قدیم همین جور بوده همیشه و همه وقت وقتی کسی میگه دوست دارم طرف براش تاقچه بالا میزاره حتی دو تا همجنس

• Like 3
لینک به دیدگاه
از قدیم همین جور بوده همیشه و همه وقت وقتی کسی میگه دوست دارم طرف براش تاقچه بالا میزاره حتی دو تا همجنس

دو تا هم جنس :w58:

یعنی میری تو به دوستت میگی

دوستت دارم

عاشقت ام

میمیرم برات

زندگی بی تو برام معنا نداره

:w58:

لینک به دیدگاه

عین اله جان این موضوع برا همه پیش اومده :w16:

بنظر من بینش دختران خیلی اوقات اشتباه هست و البته گاهی هم حق دارندا ولی خیلی اوقات رفتار احساسی دارن بجای منطق که بیشتر هم بضرر خودشون هست.

من با گفته حامد جان موافقم و به نظرم درست ترین جواب هم همینه اما نه فقط راجبه دخترا بلکه راجبه پسرا هم صدق میکنه که طرف جوگیر میشه احساسی تصمیم میگیره و بعد هم پشیمون میشه!! :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوشبختانه برای من تا حالا چنین چیزی پیش نیومده و البته تجربه ی شخصی هم اثبات کرده که هر زمان هر فردی رو دوست دارید خیلی صادق و رو راست در مورد احساستون صحبت کنید... اگر اون فرد با چنین رفتاری و شنیدن چنین چیزی نسبت به شما سرد میشه مسلما فرد بسیار بی ارزشی هست و چه بهتر که اون فرد توی زندگیتون نباشه...

به هر حال این همیشه فوق العاده زیباست که دوست داشته باشید و یا دوستتون بدارند...

عجیب برای من این حرفی هست که دوستان می فرمایند و چند بار هم اینجا باهاش برخورد داشتم که "دیگه تو این دوره و زمونه عشق وجود نداره" و یا جملاتی مثل این... مسلما چنین چیزی به هیچ وجه درست نیست... شکست خوردن ما در روابط احساسی میتونه به دلایل بسیاری باشه که این به هیچ وجه ربطی به دروغ بودن یا از بین رفتن حس دوستی و عشق در بین ما انسان ها و در جامعه ی ما نداره... حسی که ما اسم اون رو "عشق" میزاریم نتیجه ی تغییرات و تحریک نواحی خاصی از مغز هست که دلایل فیزیولوژیک و بیوشیمیایی داره... اگر شما دوستان در جامعه و در بین انسان ها "عشق" نمی بینید شاید دلیلش این هست که تعریفی که از عشق برای خودتون دارید بسیار دور از واقعیت هست... اون چیزی که برای خودتون ساختید و اسمش رو عشق گذاشتید یک رویا هست که شاید با طبیعت ما انسان ها تفاوت داشته باشه و در بهترین حالت شاید بتونه توی دنیای یوتوپیایی خود شما و نه کس دیگری شکل بگیره که چنین چیزی هم به دلایلی کاملا مشخص ممکن نیست... عشق هم مثل تمام واکنش های طبیعی ما (گذشته از یک سری موارد بسیار معدود) برای بالابردن شانس بقای این مکانیزم زنده (که ما گونه ی خاص جانوری باشیم) به وجود آمده... در صورتی که این نیاز رو برطرف نکنه خود به خود فروکش خواهد کرد...

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...