رفتن به مطلب

سه میلیون کارت بانکی هک شد!!! شماره کارتهای هک شده اینجا ...

just work

ارسال های توصیه شده

من شماره دوتا از کارتام تو لیست بود وپسوردش رو هم تو اون 14 رقم درست گذاشته بود!

رفتم عابر بانک کارتارو نخورد ولی پسوردارو عوض کردم

یکی یه ذره میخواست سود کنه الان بیشتر از خاوری ودارودسته اختلاس پول زده بود به جیب

اینم رفت پیش خاوری !!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
ندارم خوب چیز شکن . فعلا .

این چه زندگی هست ؟

همسنجوزی نمیشه بریم بانک بفهمیم ؟

از بروبچ بگیر دیگه ...

نمیدونم والا

انگار بهشون گفتن هیچی نگن

بری بانک چیزی دستگیرت نمیشه ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

اولا اوضاع اینقدر هم که میگی خطرناکه نیست فقط یه کم وحشتناکه:ws3:

متاسفانه هیچ کدوم از شماره کارت های من نبود چون اگه بود یارو دلش میسوخت به حالم یه کم پول میریخت تو حسابم:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستانی که نمی تونن وارد سایت مربوطه بشن تنها کافیه که شماره 16 رقمی کارتشون رو یه جا تایپ کنن بعد توی گوگل سرچ کنن. برای دستیابی بهتر می تونید توی تنظیمات سرچ گوگل، محدوده ی سرچ رو فقط به سایت زیر محدود کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز لطفا سریعا رمزهای اول و دوم خودتون رو تغییر بدین که اوضاع خرابه ...

تغییر رمز چه فاییده ای داره وقتی امنیت انقد پایینه... :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تغییر رمز چه فاییده ای داره وقتی امنیت انقد پایینه... :icon_razz:

راستش من همیشه وقتی حقوقم به حسابم ریخته میشه همشو از حسابم خارج میکنم و به یه حساب در یه صندوق قرض الحسنه میریزم .

انقدر هم دردسر نمیکشم

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستش من همیشه وقتی حقوقم به حسابم ریخته میشه همشو از حسابم خارج میکنم و به یه حساب در یه صندوق قرض الحسنه میریزم .

انقدر هم دردسر نمیکشم

صندوقا که وضعشون بد تره

یهو بر میدارن در میرن ...

امن ترین جا به نظر من داخل متکا و توشکه ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

من ی ده بیست تایی کارت عابر دارم باید یکی رو استخدام کنم رمزاشونو واسم تغییر بدن :ws3:

ولی خوشبختانه پول دندون گیری تو حسابام نیس بیخیال من :whistle:

سیستم بانکی تو ایران خیلی خیلی ضعیفه ... :hanghead:

هر روز چشم باز میکنی ی صندوق جدید شعبه زده با امکانات ضعیف ... ولی تو کشورهای پیشرفته بانک های خصوصی وظایفی دارند ک مردم مخصوصا ثروتمندها بیشتر تشویق میشن پولاشونو تو بانک بزارن و خیالشون از بابت سرمایشون راحته ..

..........................................

پولاتونو از بانک بردارین طلا بخرین ارزون شده ها :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چن روز پیش برا خرید یه وسیله ای کارتمو دادم به صاب مغازه بجای 29 هزارتومن ازم 290 هزارتومن زده بود

شانس اوردم حسابم به گوشیم وصله موقع برداشت یا واریز بهم sms میاد

والا قشنگ سرم کلاه رفته بود درحد چی

پیشنهادم به شمام اینه که برید حساب فعالتونو به شماره تلفن همراه تون وصل کنید اینجوری اگرم کلاه سرتون بره زودتر متوجه میشید:w02:

درضمن تعویض رمز دردی رو دوا نمی کنه اونجور که اقای هکر فرمودن تمامی اطلاعات کارت به هنگام استفاده از دستگاه pos در دستگاه کپی میشه و میشه ازشون سواستفاده کرد

یه راه دیگه اش هم اینه هر چن وقت یه بار یه پرینت از ده تراکنش حسابتون بگیرید و پیش خودتون نگه دارید به عنوان سند

• Like 6
لینک به دیدگاه
چن روز پیش برا خرید یه وسیله ای کارتمو دادم به صاب مغازه بجای 29 هزارتومن ازم 290 هزارتومن زده بود

شانس اوردم حسابم به گوشیم وصله موقع برداشت یا واریز بهم sms میاد

والا قشنگ سرم کلاه رفته بود درحد چی

پیشنهادم به شمام اینه که برید حساب فعالتونو به شماره تلفن همراه تون وصل کنید اینجوری اگرم کلاه سرتون بره زودتر متوجه میشید:w02:

درضمن تعویض رمز دردی رو دوا نمی کنه اونجور که اقای هکر فرمودن تمامی اطلاعات کارت به هنگام استفاده از دستگاه pos در دستگاه کپی میشه و میشه ازشون سواستفاده کرد

یه راه دیگه اش هم اینه هر چن وقت یه بار یه پرینت از ده تراکنش حسابتون بگیرید و پیش خودتون نگه دارید به عنوان سند

مگه نمیشه همون موقع فیش رو چک کرد که شما فرمودین جای 29 تومن 290 تومن برداشت شده ؟

ممنونم از شما

من می ترسم اگه حسابو به شماره همراه وصل کنم یه راه نفوذ دیگه برای هکرا باز کرده باشم ...!

پس دستگاه POS هستش که خطرناکه چون اطلاعات کپی میشه ؟ درسته؟:ws52:

من پیشنهادم اینه که دو یا چند کارت داشته باشین یه کارت برای این کارا که قبلش مبلغی که لازمه رو کارت به کارت کنین از اون یکی کارتتون، بعد با کارت موقت خرید کنین.همیشه مبلغ کمی توش ذخیره کرده باشین که مشکلی پیش نیاد

اگه هم لو رفت مقدار ناچیزی پول که توشه رو ضرر کردین:whistles: ببخشید این شکلکه واسه سارق محترمه ...!

اتفاقا من قبلا این کارو می کردم ولی الان بهتر انجامش میدم :دی

می بینین وضعو تروخدا !:w000:

حسابتون امن (جای موفق باشید !)

• Like 2
لینک به دیدگاه
فک و فامیل از همه بدتره بوخوره شکایتم کنی تو بد فامیل میشی:icon_razz:

مگه گلد کوئسته ؟

نه دادا ما تضمینهای قابل ملاحظه ای ازشون گرفتیم !!!

:icon_razz:

لینک به دیدگاه

صندوقای کمیته امداد خیلی امنتر از بانکا هستن:ws37:بانکا جزو خزانه بیت المال حساب میشن البته کمی محدودیت استفاده دارن!!

فک کنید یکی 14میلیون تو بانک سپه حساب داشته وقتی میره میبینه حسابش خالیه کاشی به عمل میاد متصدی بانک این حساب و حساب سه نفر دیگرو خالی کرده خوش و خرمم همشو خرج کرده:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

بچه ها ترو خدا یکی کمکم کنه بگه که من چه کار باید بکنم؟؟

من دانشجوی رشته کامپیوترم در شهر تربت حیدریه خانواده ام هم در شهر زنجان هستند من عابر بانکی دارم که به اسم پدرم هست ولی من از ان استفاده می کنم( در ان زمانی که میخواستیم عابر بانک بگیریم به خاطره اینکه سن من پایین بود به اسم من ندادن و به اسم پدرم دادان) شنبه که در زنجان بودم ظاهرا پدرم کارت را از جیب من برمیداره تا کمی پول برداره ولی (پدرم فرد میانسالی و کمی فراموش کاره) وقتی میره جلوی دستگاه ظاهرا فقط گزینه تغیر رمز فعال بوده که ایشون هم رمز را عوض میکنند وکارشان را انجام میدهند (ولی من تا به امروز بی خبر بودم) من هم یکشنبه دوباره به تربت حیدریه برگشتم تا اوایل خرداد هم اینجا هستم از دیروز هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه به بانک که میرم میگن یا باید خوده پدرم باشه یا ازش وکالت داشته باشم در این روزها که من باید به فکر میان ترمهایم باشم روزهای کابوس واری را طی میکنم حتی شارز هم دیگر ندارم چند باری هم که به خونه مان زنگ زدم متاسفانه پدرم رمز یادش نبود من نمیتوانم به بچه های خوابگاه رو بزنم خجالت میشکم همین الان که لپ تاب دوستم دستمه ازش خجالت میکشم منظور من از نوشتن این پیام به هیچ عنوان در خواست کمک مالی نیست من فقط کمک فکری میخوام ایا کسی میتونه به من بگه که چه طوری اون رمزو پیدا کنم خیلی ضروری تروخدا هرکی راهی برای پیدا کردن رمز میدونه خیلی سریع بگه خیلی

ما اینجا هیچ فامیلی نداریم که ازش پول قرض کنم ناگفته نمونه که من به بعضی از بچه هام بدهکارم

تروخدا کمک کنید تو شهر غریب به مشکال خوردم

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

بچه ها ترو خدا یکی کمکم کنه بگه که من چه کار باید بکنم؟؟

من دانشجوی رشته کامپیوترم در شهر تربت حیدریه خانواده ام هم در شهر زنجان هستند من عابر بانکی دارم که به اسم پدرم هست ولی من از ان استفاده می کنم( در ان زمانی که میخواستیم عابر بانک بگیریم به خاطره اینکه سن من پایین بود به اسم من ندادن و به اسم پدرم دادان) شنبه که در زنجان بودم ظاهرا پدرم کارت را از جیب من برمیداره تا کمی پول برداره ولی (پدرم فرد میانسالی و کمی فراموش کاره) وقتی میره جلوی دستگاه ظاهرا فقط گزینه تغیر رمز فعال بوده که ایشون هم رمز را عوض میکنند وکارشان را انجام میدهند (ولی من تا به امروز بی خبر بودم) من هم یکشنبه دوباره به تربت حیدریه برگشتم تا اوایل خرداد هم اینجا هستم از دیروز هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه به بانک که میرم میگن یا باید خوده پدرم باشه یا ازش وکالت داشته باشم در این روزها که من باید به فکر میان ترمهایم باشم روزهای کابوس واری را طی میکنم حتی شارز هم دیگر ندارم چند باری هم که به خونه مان زنگ زدم متاسفانه پدرم رمز یادش نبود من نمیتوانم به بچه های خوابگاه رو بزنم خجالت میشکم همین الان که لپ تاب دوستم دستمه ازش خجالت میکشم منظور من از نوشتن این پیام به هیچ عنوان در خواست کمک مالی نیست من فقط کمک فکری میخوام ایا کسی میتونه به من بگه که چه طوری اون رمزو پیدا کنم خیلی ضروری تروخدا هرکی راهی برای پیدا کردن رمز میدونه خیلی سریع بگه خیلی

ما اینجا هیچ فامیلی نداریم که ازش پول قرض کنم ناگفته نمونه که من به بعضی از بچه هام بدهکارم

تروخدا کمک کنید تو شهر غریب به مشکال خوردم

خوب این کاری نداره

اگر کارت به اسم بابات هستش

به بابات بگو به بانک بره (هر بانکی که کارتت برا اونه)

بگه میخوام رمزشو عوض کنم

براش عوض میکنن

چون حساب برا اون هستش

بدون کارت هم میشه رمز رو عوض کرد

با دادن یه کارت شناسایی که بفهمن حساب برا باباته

فقط از داخل بانک :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...