رفتن به مطلب

جزایر سه گانه ایرانی وادعای حاکمیت امارات!

spow

ارسال های توصیه شده

دوست عزیز 33 سال از انقلاب گذشته

20 سال از چنگ گذشته

مردم اسایش میخوان

مردم پیشرفت میخوان

چرا هنوز در فکر جنگ و پادگان سازی هستین ؟

اون از وضع خرمشهره که هنوز ویرانه ای بیش نیست ...

ما هر روز در اخبار شبکه های صدا و سیما میبینیم که سمینار و جلسه میزارن که چرا امریکا داره حق مردمشو صرف امور نظامی میکنه و چرا به مردمش رسیدگی نمیکنه ...

ایا اون 2000 نفر مردم جزایر 3 گانه انسان نیستند ؟

چرا باید محل سکونتشون رو نظامیان اشغال کنند ؟

کدوم دشمن ؟

چرا سعی دارید دشمن سازی کنید ؟

چرا سعی دارید همیشه مردم رو در یک برزخ نگه دارید ؟

مردم اسایش میخواهند

مردم پیشرفت میخواهند ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا پیشرفت؟ چرا آسایش؟

ما ها نظامی هستیم... جنگ خون دعوا دروغ و و صد البته شعار !! اساسهای اصلی زندگی ماها هستند...

الان همه غیرتی شده اند میهن پرور شده اند...

تا دیروز کجا بودین...؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست عزیز 33 سال از انقلاب گذشته

20 سال از چنگ گذشته

مردم اسایش میخوان

مردم پیشرفت میخوان

چرا هنوز در فکر جنگ و پادگان سازی هستین ؟

اون از وضع خرمشهره که هنوز ویرانه ای بیش نیست ...

ما هر روز در اخبار شبکه های صدا و سیما میبینیم که سمینار و جلسه میزارن که چرا امریکا داره حق مردمشو صرف امور نظامی میکنه و چرا به مردمش رسیدگی نمیکنه ...

ایا اون 2000 نفر مردم جزایر 3 گانه انسان نیستند ؟

چرا باید محل سکونتشون رو نظامیان اشغال کنند ؟

کدوم دشمن ؟

چرا سعی دارید دشمن سازی کنید ؟

چرا سعی دارید همیشه مردم رو در یک برزخ نگه دارید ؟

مردم اسایش میخواهند

مردم پیشرفت میخواهند ...

چرا همه ي مسايل رو با هم قاطي مي كنيد؟

اينكه 33 سال از انقلاب و 23 سال از جنگ گذشته دليلي بر اين نيست كه ما در نقاط حساس كشور پايگاه نظامي نداشته باشيم.

اين قدرت نظامي و سياسي و اقتصادي بطور توامان هست كه براي مردم زمينه هاي آسايش و آرامش را فراهم مي آورد.در اوايل انقلاب كه ما هنوز شالوده ي نظامي محكمي نداشتيم ديديم كه چطور به حريم ما تجاوز شد.

امروز هم اگر قدمي پس بكشيم همون آش هست و همون كاسه.

اشتباه نكنيد من موافق جنگ سالاري و سياست هاي تفرقه برانگيز نيستم و منتقد اين نظام و دولت در زمينه ي عملكرد هستم.اما فعلا در اين شرايط نمي توانيم از قدرت نظامي خود بكاهيم زيرا با دشمن تراشي هايي كه در طول سال ها شده بسياري منتظر ضعف ما هستند تا هر يك گوشه اي از ان خاك را به يغما ببرند.

در مورد خرمشهر نمي دانم كي آنجا بوده ايد و گفتار شما مبتني بر ديده هاست يا شنيده ها اما من عيد گذشته آنجا بودم و گمان كردم جنگ به تازگي پايان يافته.اما ضعف در بازسازي ربطي به اين ندارد كه بخشي از خاك ايران را به همسايگان بدهيم.

اين مسايل به هم مربوط نيست.

متاسفانه ما مردم ايران انتظار داريم بنشينيم و ايران خود به خود و با هزينه كرد پول نفت توسط دولت آباد شود.

دوست من

آباداني و پيشرفت در گرو تلاش است

ما نمي خواهيم پيشرفت كنيم

ما تلاشي براي پيشرفت نمي كنيم

هميشه در مقابله با هر بحران و مشكلي به نحوي شانه خالي مي كنيم

صورت مساله را پاك مي كنيم و آن را غير مربوط به خودمان جلوه مي دهيم

تالاب ها و رود ها خشك شدند گفتيم به ما چه از شير آب خانه ي ما كه آب مي آيد

اورميه در حال خشك شدن است گفتيم به ما ما كه اطراف آن نيستيم

آب كارون شور شد گفتيم به ما چه ما كه خوزستان نيستيم

آب هامون را به رويمان بستند گفتيم به ما چه ما كه آنجا نيستيم

نام خليج فارس را عوض كردند گفتيم به ما چه ما كه عوض نكرديم

و....

هميشه نشسته ايم و شانه خالي كرده ايم و به وقت غر زدن زبانمان الي ما شاالله

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردم اسایش میخوان

مردم پیشرفت میخوان

دوست عزیز

بالاخره تو یه مورد به تفاهم رسیدیم ، خیلی خوبه ، موافقم

من اینو به فال نیک می گیرم :icon_gol:

خداوکیلی بشخصه نه توفکرجنگم نه پادگان سازی

دوست عزیزمن خودمم توی یه شهرمرزی بزرگ شدم ، مگه میشه از وضع بد شهرهای مرزی بی خبرباشم.

ازدروغای صداوسیما ودرگیری های بیخودی با همه دنیا منم بستوه اومدم.

همه مردم حق دارن درآسایش زندگی کنن اما بعضی وقتا شرایط جوردیگه ای رقم می خوره .

مگه وقتی با عراق می جنگیدیم کسی گفت چرا شهرای آذربایجان ، کردستان ،کرمانشاه ، ایلام ، خوزستان و ... پرپادگان شده ، یا چرا بیشتربمبها و موشک های عراق رو سر زن و بچه های ما فرد میاد.

درهمین شرایط شهرای دیگه کشورازآتش جنگ دوربودن ، حتی دیدیم وقتی موشک باران تهران شروع شد جنگ هم تمام شد.

بحث اینجا هم تقریبا اینطوریه ؛ اولویت جزیره ها موقعیت استراتژیک اوناست نه مشکل مردم اونجا.

من اینجا قصد قانع کردن کسی رو ندارم ؛ به عنوان دوتا آدم تحصیل کرده ؛ داریم دیدگاه ها و نظرات خودمونو به اشتراک می ذاریم.

شمای نوعی بعنوان موافق و من نوعی بعنوان مخالف

هرکسی حق داره برداشت خودشو ازنظرات طرف مقابل داشته باشه.

البته شایسته هستش که به هم احترام بذاریم ، فوقش اینه که من یا شما بگیم فلانی حرفاتو شنیدم اما قبولش ندارم.

مثلا من به اون دوستمون گفتم که دلایلی که مطرح کردید منطقی نیست.

ایشون میگه مثل اینکه تومنطق نداری ، خوب اینطوری دیگه ...

بگذریم ، فکر کنم الان دیگه بعنوان یکی از طرفای بحث همه حرفامو زده باشم ، اگه شما صحبتتون ادامه داره بفرمایید درغیراین صورت بنظرم حرفی نمونده باشه

بعنوان جمله پایانی عرض می کنم :

من ایرانی فقط یه دغدغه دارم اونم حفظ تمامیت ارضی کشورمه ؛ فقط همین :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا همه ي مسايل رو با هم قاطي مي كنيد؟

اينكه 33 سال از انقلاب و 23 سال از جنگ گذشته دليلي بر اين نيست كه ما در نقاط حساس كشور پايگاه نظامي نداشته باشيم.

ما خودمون داریم با این تفکرمون نقاط حساس تو ذهنمون میسازیم ...

کدوم نقطه ی حساس ؟

نقطه ی حساس اون جاییه که مردمش هنوز دارن توی خونه های کپرنشین زندگی سر میکنن

نقطه ی حساس اون جاییه که با اولین برف زمستانی تا 6 ماه بعدش ارتباط مردمش با دنیا قطع میشه

نقطه ی حساس اونجاییه که مردمش هنوز نعمت آب و برق و ... رو ندارن ...

اشتباه ما در شناخت همون نقاط حساسه ...

اين قدرت نظامي و سياسي و اقتصادي بطور توامان هست كه براي مردم زمينه هاي آسايش و آرامش را فراهم مي آورد.

پس با این تعریف شما حتما نظامهای امپریالیستی نظیر امریکا که قدرت اقتصادی و نظامی و سیاسی اوله ایده ال ترین نوع حکومت در جهانه !!!

در اوايل انقلاب كه ما هنوز شالوده ي نظامي محكمي نداشتيم ديديم كه چطور به حريم ما تجاوز شد.

مگه این ما نبودیم که که به سفارت امریکا حمله کردیم ؟

چه کسی جنگ با جهان را اغاز کزد ؟

ما ؟

مگر ما نبودیم که قصد لشکر کشی به فلسطین و نجات قدس شریف در سر داشتیم؟

مگر ما نبوده و نیتیم که هر روز شعر مرگ بر قوم یهود رو سر میدیم ؟

حالا به چه چیزی معترضیم ؟

امروز هم اگر قدمي پس بكشيم همون آش هست و همون كاسه.

مگه تا امروز قدمی پس کشیده ایم ؟

هنوز هم امریکا را شیطان بزرگ میدانیم

هنوز هم مرگ بر یهود سر میدهیم

هنوز همون اشه و همون کاسه

هنوز هم تحریمه و سختی

اشتباه نكنيد من موافق جنگ سالاري و سياست هاي تفرقه برانگيز نيستم و منتقد اين نظام و دولت در زمينه ي عملكرد هستم.اما فعلا در اين شرايط نمي توانيم از قدرت نظامي خود بكاهيم زيرا با دشمن تراشي هايي كه در طول سال ها شده بسياري منتظر ضعف ما هستند تا هر يك گوشه اي از ان خاك را به يغما ببرند.

چه کسی دشمن تراشی کرده ؟

بهتر بفرمایید دشمن سازی !!!

امریکا دشمن ماست

اسرائیل دشمن ماست

عربستان دشمن ماست

امارات دشمن ماست

انگلیس دشمن است

و ...

این دشمنسازیها رو چه کسانی ابداع کردند ؟

مردم ما انقلاب نکردند تا دشمن سازی کنند

انقلاب کردند تا اسوده باشند

در مورد خرمشهر نمي دانم كي آنجا بوده ايد و گفتار شما مبتني بر ديده هاست يا شنيده ها اما من عيد گذشته آنجا بودم و گمان كردم جنگ به تازگي پايان يافته.اما ضعف در بازسازي ربطي به اين ندارد كه بخشي از خاك ايران را به همسايگان بدهيم.

اين مسايل به هم مربوط نيست.

چرا مربوط نیست ؟

منبع نفت ایران چرا باید بعد از 20 سال این وضعش باشه ؟

اتفاقا وقتی مردم جزایر 3 گانه میبینن مالکان نفت ایران توی شهرهایی مثل اصفهان و ... هنوز سرگردونن و رغبتی به دیارشون ندارن چرا تصمیم به جدایی نگیرن ؟

متاسفانه ما مردم ايران انتظار داريم بنشينيم و ايران خود به خود و با هزينه كرد پول نفت توسط دولت آباد شود.

دوست من

آباداني و پيشرفت در گرو تلاش است

ما نمي خواهيم پيشرفت كنيم

ما تلاشي براي پيشرفت نمي كنيم

هميشه در مقابله با هر بحران و مشكلي به نحوي شانه خالي مي كنيم

صورت مساله را پاك مي كنيم و آن را غير مربوط به خودمان جلوه مي دهيم

تالاب ها و رود ها خشك شدند گفتيم به ما چه از شير آب خانه ي ما كه آب مي آيد

اورميه در حال خشك شدن است گفتيم به ما ما كه اطراف آن نيستيم

آب كارون شور شد گفتيم به ما چه ما كه خوزستان نيستيم

آب هامون را به رويمان بستند گفتيم به ما چه ما كه آنجا نيستيم

نام خليج فارس را عوض كردند گفتيم به ما چه ما كه عوض نكرديم

و....

شما که خداروشکر مهندس هستید پس حتما به عسلویه و ... تشریف بردین

وقتی بجای اشتغال جوانا همین کشور در پروژه ها تمام کارها به قرارگاه خاتم داده میشه چه انتظاری دارید ؟

مگه ما نخواستیم کشورمون رو اباد کنیم ؟

انحصار در سازندگی کشور باعث این رویه شده ؟

مگه همین مردم غیور اذربایجان نبودند که امادگی خود را برای احیای دریاچه ارومیه اعلام کردند پس چه شد؟

وقتی پیمانکار و قانونگذار و بودجه دست افراد قرارگاهه چه باید کرد ؟

هميشه نشسته ايم و شانه خالي كرده ايم و به وقت غر زدن زبانمان الي ما شاالله

:icon_gol:

لینک به دیدگاه

پاسخ پست 45:

1- لطفا اگر قصد ادامه ي بحث را داريد يك جوري جواب بدهيد كه بتوان از شما نقل قول گرفت

2-نقاط حساس از نظر استراتژيك داراي تعريف هست.در هر كشوري هم اين نقاط وجود دارد و براي مردم و سياست مداران آن كشور از اهميت خاصي برخوردار است.اما اشارات شما به نقاط حساس:

-كپر نشين ها:فقر و ثروت و اختلاف طبقاتي در هر كشوري وجود دارد.سرانه ي درآمد كشور ما در حدود 12900 دلار است كه با احتساب نرخ 2000 تومان براي هر دلار مي شود 25800000 تومان و با احتساب 1290 تومان مي شود16641000 تومان.

مي توان اين پول را به هر ايراني مستقيم پرداخت كرد و مي توان اين پول را در زير ساخت ها سرمايه گذاري نمود كه راهكار دوم مناسب تر است .

بالا بودن جمعيت ايران به نسبت درآمد كشور و حجم بالاي كار هاي انجام نشده و كارهاي زيرساختي كه مي بايست انجام شود و نيز تمركز جمعيت در برخي مناطقموجب مي شود كه نتوان توزيع مناسب و عادلانه اي از امكانات و زيرساخت ها در كشور داشت.

از طرفي تنبلي مفرط ايرانيان و انتظار آفيت در عين راحت طلبي باعث مي شود كه براي تغيير همواره چشم انتظار دولت باشيم.

كپر يك خانه ي موقت براي عشاير كوچ رو بوده كه امروزه تبديل شده به خانه اي دايم.نمي خواهم تقصير را گردن كپرنشين بياندازم اما بي تقصير هم نيستند.در قديم با روي هم گذاردن سنگ و كلات كاه گل ديوار مي چيدند و براي سقف بسته به منطقه از تيرك هاي چوبي يا حصير هاي ضخيم استفاده مي كردند و خانه مي ساختند .آيا امروزه امكان ساخت همچين خانه اي براي يك كپر نشين وجود ندارد؟

اما ما صفر و يكي هستيم .يا فقر مطلق مي خواهيم يا رفاه مطلق.با حركت آرام به سوي رفاه ميانه اي نداريم.

قطع شدن راه ارتباطي:

در اينجا نيز همه منتظر هستند نيروهاي دولتي با لودر و برف روب راه را باز كنند .مادربزرگ من برايم نقل مي كرد كه در دهه هاي 30 و 40 در منطقه ي لرستان بيش از 3-4 متر برف مي آمد و كل فصل سرما برف ماندگار بود.بطوري كه براي رفت و آمد بين خانه ها تونل در زير برف ها مي زدند .امروزه آيا امكانات روستا هاي ما كمتر از حدود 60-50 سال قبل است؟

تراكتور و بيل و نيروي انساني كم داريم؟يا همت؟

3- هيچ نظامي بطور مطلق خوب نيست و هر نظامي شامل خوبي ها و بدي هاست .موفق نظامي است كه بدي هايش را بپذيرد و در جهت اصلاح برآيد.

اينكه شما دلباخته ي كمونيست هستيد دليل نمي شود كه مخالفان خود را دلاخته ي مكاتب ديگر بپنداريد

4-هر حركتي را مي بايست در ظرف زمان و مكان به خودش سنجيد.اشغال سفارت امريكا به منظور جلوگيري از تكرار وقايع كودتاي 28 مرداد ضروري به نظر مي رسيد منتها شايد اخراج ديپلمات ها روش منطقي تري مي بود .

در جنگ با عراق اين ما نبوديم كه آغاز گر جنگ بوديم

اين ما نبوديم كه از حمايت غرب و شرق برخوردار بوديم

همان شوروي كه شما اين چنين دلباخته ي آن هستيد و توله هايش از قبيل آلمان شرقي و كوبا و ليبي در جنگ با عراق به عراق سلاح شيميايي و كشتار جمعي دادند

اما در جنگ از نظر من چند اشتباه صورت گرفت:

فلسطينيان در جنگ به نفع صدام به جبهه مي امدند ,دفاع ما و شعار ما به نفع آنها پوزخند به خون شهيدان ما بود و ما پس از نفوذ به خاك عراق مي بايست پيشنهاد صلح مي داديم تا سرافرازانه و پيروزمندانه جنگ را تمام مي كرديم و نه با جام شوكران.

در مورد مرگ بر اسراييل و مرگ بر فلان و بهمان اگر با مرگ مرگ كردن ما كسي مي مرد امروز جهان عاري از دشمنان ما بود .منتها هم ايران به دشمني اسراييل نياز دارد و هم اسراييل به دشمني ايران.پس اين مرگ مرگ ها را زياد جدي نگيريد.خيمه شب بازي است.

4_در سياست كسي كه منافعش در تضاد با منافع شماست دشمن است.اما نوع برخورد با دشمنان متفاوت است.در سال هاي اخير ما شاهد تنش زايي هستيم و اين تنش زايي هزينه هايي در بر دارد كه به جامعه تبديل مي شود.از طرفي عده اي منافعشان در وجود همين تنش ها است كه معمولا اين افراد در ايجاد بازي و تنش تبحر بيشتري از طرفين تنش دارند .

5_پول نفت بلاي جان ايران.

مگر ما چقدر نفت مي فروشيم؟

بجز نفت به دنيا چه مي فروشيم؟

درآمد ايران چقدر است؟

جمعيت ايران چقدر است؟

هزينه اي جاري ايران چقدر است؟

همه ي اينها را حساب كنيد پول چنداني نمي ماند كه همان هم صرف 100 ها پروژه مي شود كه بعضا دير رسيدن بودجه توجيح فني و اقتصادي طرح را از بين مي برد و در زمان افتتاح عملا بازدهي مورد نظر را ندارد و در موارد صنعتي بعضا از رده خارج محسوب مي شوند.

6-من مهندس هستم اما عسلويه و .. نرفتم چون زمينه ي ماري من متفاوت هست.

اينكه ما نخواستيم از نظر من يك امر واضح است.ميان ساعات كاري مفيد در ايران زير 1 ساعت است و آن هم به لطف مشاغلي مانند معلمي پرستاري راننده تاكسي و .. كه به اجبار مي بايست كار مفيد انجام دهند و اگر اين مشاغل را حذف كنيم براي مشاغلي مانند مهندسي و مديريتي و ... به چند دقيقه هم نمي رسد.

من مي گويم ما نخواستين زيرا مي بينم كه يك روستايي حاضر است به شمري مانند تهران بيايد و عملگي ساختمان بكند ولي روي زمين كشاورزي كار نكند .

ما نخواستيم براي اينكه 40 سال است ايران خودرو داريم و يكي از بزرگترين تيم هاي مهندسي از نظر تعداد مهندس را در كارخانجات دنيا داريم اما خروجي ما در سال تغيير يك جلوپنجره است.

و....

ما نخواستيم و نمي خواهيم

قرارگاه خاتم الانبيا مگر نيروي كار از فضا مي اورد؟

با اسمش مشكل داريد؟بذاريد شركت ايكس ايگرگ چه فرقي مي كند؟مهم اين است كه پروژه تعريف مي شود و چندين و چند نيروي كار مشغول به كار مي شوند .اگر مي بينيد سد ساخت قرارگاه قبل از بهره برداري فرو ميريزد اينجا بايد رفت يقه ي مهندس طراح را گرفت و مهندس ناظر.

اين ها ربطي به نام ندارد.همه ما در پروژه ها به فكر جيب خودمان هستيم.از شركت مادر بگير تا آخرين كارگر.از كار مي دزديم.از بودجه مي دزديم.از مصالح مي دزديم.از ساعات كار مي دزديم و از هرچه بتوانيم مي دزديم.

از طرفي ديگر اگر با قرارگاه كار كرده باشيد مي دانيد كه قرار گاه پروژه را تعريف مي كند و از دوت مي گيرد و سپس آن را در بين ده ها شركت خرد و بزرگ تقسيم مي كند كه بسياري از اين شركت ها شركت هاي خصوصي هستند اما نبايد انتظار داشت كه شركت من نوعي كه هنوز مهر ثبتش خشك نشده برود و يك پروژه ي مثلا 100 ميليوني بگيرد.

اما در مورد اورميه:

در تاپيك انتقال آب به مركز ايران مفصل بحث كرديم.مشكل اورميه 1ليتر 2 ليتر آب نيست كه مي گوييد مردم مي خواستند حل كنند .

يك مشكل فرا استاني است و ملي است و عزم يك ملت را مي طلبد كه حل شود.

مردم چگونه مي خواستند حل كنند؟

مي خواستند دريچه ي سد ها را باز كنند؟

با اين كار بطور ماكزيمم 3 ميليارد متر مكعب آب به درياچه سرازير مي شد .با كمبود 9 ميليارد متر مكعب ديگر چه مي كردند ؟

با بطري آب معدني آن را پر مي كردند؟(حركت نمادين مردم كه چندين بار انجام شد)

سد ها را خالي مي كردند با باغات تشنه و زمين هاي زراعي تشنه چه مي كردند ؟

كشاورز منطقه كه درآمدي جز فروش محصول ندارد و پس اندازي به آن صورت ندارد چه مي كرد؟

آب آشاميدني شهر هاي استان را از كجا تامين مي كرديد؟

حرف خوب است منطق داشته باشد.طرحي ايده اي برنامه اي چيزي ارايه كنيد.

منم منم ما گوش فلك را كر مي كند اما به عمل نيم من هم نيستيم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ایشاللله تا 1 سال دیگه می بیتینیم کی به کیه...

شما يا خيلي از موضوع بي اطلاع هستيد يا اينكه خيلي عجول هستيد

41 سال هست بطور مداوم اين ادعا ها مطرح شده و هيچ خريداري جز 4 تا كشور عرب نداشته,پس از اين هم اتفاقي نمي افتد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما يا خيلي از موضوع بي اطلاع هستيد يا اينكه خيلي عجول هستيد

41 سال هست بطور مداوم اين ادعا ها مطرح شده و هيچ خريداري جز 4 تا كشور عرب نداشته,پس از اين هم اتفاقي نمي افتد.

همه چیز به آرامی پیش می رود....

ما تو این 41 سال کلی عقب رفتیم و امتیاز دادیم...

از این به بعد هم ....

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...