en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ واسه هم اینجا دیکته ننویسید همه میدونند که شما ها تئوریسین هستند مهم اینجاست که ما و شما تا حالا هرای اون سه تا جزیره چه خدمتی کردین ؟ ایا حق و حقوقش با پایتخت و غیر پایتخت یکی بود؟ یا همیشه تو بدبختی هستند مثل بعضی قومیتها؟ خوب من هم باشم با کله میرم طرف امارات.... چرا ما ها همیشه توجه مون لحظه آخر هست؟ 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ توی این جستار یه پرسشی مطرح شده ، هر کسی به فراخور دیدگاهش داره به اون پاسخ می ده. فکر نمی کنم درست باشه برای همدیگه تعیین تکلیف کنیم واسه هم اینجا دیکته ننویسید خوب من هم باشم با کله میرم طرف امارات... واقعا اینطوری فکرمی کنید ؟ با احترام به دیدگاهتون ، بعنوان یه ایرانی با این نظرتون مخالفم 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ توی این جستار یه پرسشی مطرح شده ، هر کسی به فراخور دیدگاهش داره به اون پاسخ می ده. فکر نمی کنم درست باشه برای همدیگه تعیین تکلیف کنیم واقعا اینطوری فکرمی کنید ؟ با احترام به دیدگاهتون ، بعنوان یه ایرانی با این نظرتون مخالفم 30 ساله دعوا بر سره این جزایر هست؟ تو این 30 سال همه فقط نظر دادند؟ کدوم مسئول یا کدوم احد الناسی یه بار اونجا سر زده ..... ما ها فقط اهل شعار دادن هستیم آن هم در نت و آن هم در حد لالیگا... بهتره منطقی باشین الان به جایی وطمن می گن که اونجا بشه راحت زندگی کرد. شما می تونید با نظر من موافق یا مخالف باشید ولی این بحث ادامه داره و بعد از مدتی تموم میشه و سال بعد باز یه تقی توقی میشه باز این بحث ها راه انداخته می شه و در آخر یه زمانی کار از کار خواهد گذشت... 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ 30 ساله دعوا بر سره این جزایر هست؟تو این 30 سال همه فقط نظر دادند؟ کدوم مسئول یا کدوم احد الناسی یه بار اونجا سر زده ..... ما ها فقط اهل شعار دادن هستیم آن هم در نت و آن هم در حد لالیگا... بهتره منطقی باشین الان به جایی وطمن می گن که اونجا بشه راحت زندگی کرد. شما می تونید با نظر من موافق یا مخالف باشید ولی این بحث ادامه داره و بعد از مدتی تموم میشه و سال بعد باز یه تقی توقی میشه باز این بحث ها راه انداخته می شه و در آخر یه زمانی کار از کار خواهد گذشت... از سال 1971 كه سال اعلام موجوديت امارات هست منتها قرار داداسترداد اين جزاير يك هفته قبل از اعلام موجوديت امارات بسته شد. در مورد اينكه كدام مسوول يا فردي به اين جزاير رفته : جزاير تنب بزرگ و كوچك جزايري با كاربري نظامي هستند و رفت و آمد براي عموم آزاد نيست اما ابوموسي داراي سكنه است و رفت و آمد آزاد است .اينكه شما نرفته ايد دال بر اين نيست كه ديگران هم نرفته اند. رفت و آمد فرماندهان ايران/معاونين و مشاورين وزرا و... براي پروژه هاي عمراني و زيرساختي در صنايع نفت و آموزش به صورت دايمي در حال انجام است.اما اينكه به فرض وزير و يا رييس جمهور يا مجلس يا رهبر نرفته دلايل خاصي دارد از جمله تامين امنيت و هزينه هايي كه اين گونه سفر ها به منطقه اعمال مي كند و از نظر هزينه كرد مي بايست به صرفه باشد و دست آورد مهمي داشته باشد . با تعريف شما از وطن فكر ميكنم ايده آل بيشتر مردم دنيا وطني به نام امريكا باشد زيرا رفاه در آنجا به ظاهر بيشترين است. 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ از سال 1971 كه سال اعلام موجوديت امارات هستمنتها قرار داداسترداد اين جزاير يك هفته قبل از اعلام موجوديت امارات بسته شد. در مورد اينكه كدام مسوول يا فردي به اين جزاير رفته : جزاير تنب بزرگ و كوچك جزايري با كاربري نظامي هستند و رفت و آمد براي عموم آزاد نيست اما ابوموسي داراي سكنه است و رفت و آمد آزاد است .اينكه شما نرفته ايد دال بر اين نيست كه ديگران هم نرفته اند. رفت و آمد فرماندهان ايران/معاونين و مشاورين وزرا و... براي پروژه هاي عمراني و زيرساختي در صنايع نفت و آموزش به صورت دايمي در حال انجام است.اما اينكه به فرض وزير و يا رييس جمهور يا مجلس يا رهبر نرفته دلايل خاصي دارد از جمله تامين امنيت و هزينه هايي كه اين گونه سفر ها به منطقه اعمال مي كند و از نظر هزينه كرد مي بايست به صرفه باشد و دست آورد مهمي داشته باشد . با تعريف شما از وطن فكر ميكنم ايده آل بيشتر مردم دنيا وطني به نام امريكا باشد زيرا رفاه در آنجا به ظاهر بيشترين است. با عرض معذرت من واقعیت رو گفتم گفته های شما هم کپی پیست از نت هست مطمئنا".. پس اگر حالا حرف شما رو قبول کنیم این همه وزیر و ریی رفته اونجا پس از بی عرضگی روسای ما هست که تا حالا نتونسته از حق خودش دفاع کنه؟! بیچاره فتحعلی شاه اسمش بد در اومده بود بلی امریکا خوبه ولی من سوئیس و ترکیه رو بیشتر می پسندم. 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ دوست من شما نخستين فرد نيستي و مطمين هستم آخرين فرد هم نيستيد كهمرا متهم به كپي پيست از نت مي كنيد اما واقعيت چه به خواهيد چه نخواهيد اين است كه بيش از 90% نوشته هاي من در اين سايت و سايت هاي ديگر حاصل مطالعات خارج از نت است كه به مقضاي مطلب دسته بندي و جمله بندي مي كنم و براي دوستانم مي نويسم. اما اينكه دولت ما بي عرضه است يا نه بحث مفصلي است و دليل اين كوتاه آمدن ها چيست و چه شد كه به يكباره آقاي احمدي نژاد به منطقه سفر كرد و ... بحث هاي سياسي بسياري را مي طلبد كه خارج از قوانين اين سايت است. همين كه امارات در طول حيات سياسي خود تلاش مي كند و به هر دري مي زند منتها جز 4 تا كشور عرب كه عمر آنها نيز چيزي بيش از امارات نيست كسي حرف هايش را نمي خرد نشان مي دهد كه در اين زمينه ما در جايگاه محكمي ايستاده ايم و حق ما تضييع كردني نيست. قرار هم نيست هركس حرفي زد ما با مشت بر دهانش بكوبيم .تمام جهان عرب مي داند كه اگر بخواهيم قرارداد 1971 را مورد بازبيني قرار دهيم مساله ي بحرين نيز مي بايست مورد بازبيني قرار بگيرد و آنها اين را نمي خواهند .منتها ادامه دادن به اعتراضاتشان تنها يك دليل دارد و آن اين است كه مشمول گذر زمان نشوند و اگر روزي به هر دليلي حكومت ايران در حفظ اراضي خود ناتوان شد اين دولتك ها بتوانند ادعا كنند كه اين بخش ها متعلق به ايشان است. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ تعريف ملت با شكنه فرق دارد حامد جانملت به افراد درون مرز هاي يك كشور گفته مي شود در پست قبل توضيح دادم كه جزاير تنب بزرگ و كوچك فاقد سكنه ي بومي هستند و تنها يگان هايي از ارتش و سپاه در آن مستقر است. ابوموسي داراي جمعيت است و كه اكثرا مهاجر هستند و نه بومي. اما دادگاه بين المللي: من با شما قرا مي گذارم كه به خاطر اينكه حياط ما مثلا درخت توت ندارد و بچه هاي من توت خيلي دوست دارند و حياط شما توتستان است بگذاريد كودكان من از يك درخت شما توت بچينند. بعد از چند سال من نسبت به حياط شما كه آن درخت در آن واقع است ادعاي مالكيت كنم و دليلم هم اين باشد كه اگر اينجا مال من نيست بچه هاي من چگونه در آن توت مي خورند. در اين زمان شما حاضريد به دادگاه برويد تا مالكيت خود را ثابت كنيد؟يا اينكه در حياط را مي بندي و ديگر بچه ها را راه نمي دهي؟ در مورد جزاير هم همين است. ما به امارات اجازه داديم كه در اين جزاير احشام خود را براي چرا بياورندو ببرند .اين آمد و شد حقي براي كسي ايجاد نمي كند . دادگاه هاي بين المللي هم بر اساس قوانين تنها در مواردي حق دخالت دارند كه طرفين راضي به حكميت باشند.در اين مورد ايران چون اين جزاير را حق خود و بخشي از خاك خود مي داند هرگز تن به دادگاه بين المللي نمي دهد زيرا رفتن به دادگاه بين المللي مساوي است با به رسميت شمردن حق اعتراض اماراتي ها . نه امیر جان ملت یک اسم تعریف شده و قاعده مند نیست، ملت یک احساس درونی هست، ملت به جوامعی گفته میشه که باهم احساس نزدیکی میکنند، نه مردمی که به اجبار در یک محدوده جغرافیایی زندگی میکنند و از هم بدشون میاد! ساکنین اون جزایر طبیعتا باید عرب باشند، همونایی که شماها به راحتی به اونها سوسمار خور میگید، طبیعی هست که اونها ملت ایران نیستند و خودشون جزو ملت اعراب بدونند بر مورد احشام و فلان، پارسال یک سرباز آذربایجانی به اشتباه وارد مرز ایران شد و کشته شد، بعد از اون هم جمهوری آذربایجان در یک اقدام متقابل همین کار رو کرد، گذشته از اون الان جنگه آب و مرتع همه جای دنیا شدت گرفته چطور ایران گذاشته اماراتی ها گاو و گوسفنداشون رو بیارن برای چرا تو این جزایر؟ چیزی که کاملا مشهوده در مدت این 40 سال هیچکدوم از طرفین با قاطعیت نمیتونستند ابراز مالکیت بکنند در مورد این جزایر، به نظر من که دادگاه باید تکلیف رو مشخص بکنه که احتماتل زیاد هم به نفع ایران باید رای بده لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ دوست من شما نخستين فرد نيستي و مطمين هستم آخرين فرد هم نيستيد كهمرا متهم به كپي پيست از نت مي كنيد اما واقعيت چه به خواهيد چه نخواهيد اين است كه بيش از 90% نوشته هاي من در اين سايت و سايت هاي ديگر حاصل مطالعات خارج از نت است كه به مقضاي مطلب دسته بندي و جمله بندي مي كنم و براي دوستانم مي نويسم. اما اينكه دولت ما بي عرضه است يا نه بحث مفصلي است و دليل اين كوتاه آمدن ها چيست و چه شد كه به يكباره آقاي احمدي نژاد به منطقه سفر كرد و ... بحث هاي سياسي بسياري را مي طلبد كه خارج از قوانين اين سايت است. همين كه امارات در طول حيات سياسي خود تلاش مي كند و به هر دري مي زند منتها جز 4 تا كشور عرب كه عمر آنها نيز چيزي بيش از امارات نيست كسي حرف هايش را نمي خرد نشان مي دهد كه در اين زمينه ما در جايگاه محكمي ايستاده ايم و حق ما تضييع كردني نيست. قرار هم نيست هركس حرفي زد ما با مشت بر دهانش بكوبيم .تمام جهان عرب مي داند كه اگر بخواهيم قرارداد 1971 را مورد بازبيني قرار دهيم مساله ي بحرين نيز مي بايست مورد بازبيني قرار بگيرد و آنها اين را نمي خواهند .منتها ادامه دادن به اعتراضاتشان تنها يك دليل دارد و آن اين است كه مشمول گذر زمان نشوند و اگر روزي به هر دليلي حكومت ايران در حفظ اراضي خود ناتوان شد اين دولتك ها بتوانند ادعا كنند كه اين بخش ها متعلق به ايشان است. شما زیاد کتاب خواندید بس دل پر و مغزی پر دارین.... ولی در جواب کل متن زیبا و فیلسوفانه تان باید بگویم : اگر ایران توانش رو داشت اون بحرین رو هم می گرفت... بگذریم بحث رو سیاسی نکنیم .. ولی من و شما خوب میدانیم که این قراردادهااا اندازه کشک هم برای قدرت ها ارزشی ندارند.... بهتر است کمی از دید دیگر به قضایا نگاه کنیم... شما که این همه مطالعه دارین باید یادتان باشد که 3 سال پیش چطور مقداری از دریای خزر رو به روسها تقدیم کردیم!! آنموقع غیرتها و باورها و قراردادها کجا بودند؟ الان هم این جزایر در اینده نزدیک آینده ای شبیه دریای خزر و بحرین و .... خواهند داشت... لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ نه امیر جان ملت یک اسم تعریف شده و قاعده مند نیست، ملت یک احساس درونی هست، ملت به جوامعی گفته میشه که باهم احساس نزدیکی میکنند، نه مردمی که به اجبار در یک محدوده جغرافیایی زندگی میکنند و از هم بدشون میاد! ساکنین اون جزایر طبیعتا باید عرب باشند، همونایی که شماها به راحتی به اونها سوسمار خور میگید، طبیعی هست که اونها ملت ایران نیستند و خودشون جزو ملت اعراب بدونندبر مورد احشام و فلان، پارسال یک سرباز آذربایجانی به اشتباه وارد مرز ایران شد و کشته شد، بعد از اون هم جمهوری آذربایجان در یک اقدام متقابل همین کار رو کرد، گذشته از اون الان جنگه آب و مرتع همه جای دنیا شدت گرفته چطور ایران گذاشته اماراتی ها گاو و گوسفنداشون رو بیارن برای چرا تو این جزایر؟ چیزی که کاملا مشهوده در مدت این 40 سال هیچکدوم از طرفین با قاطعیت نمیتونستند ابراز مالکیت بکنند در مورد این جزایر، به نظر من که دادگاه باید تکلیف رو مشخص بکنه که احتماتل زیاد هم به نفع ایران باید رای بده اين اجازه مربوط به الان نيست مربوط به همون قرار داد 1971 هست.جزاير ايراني فاقد سكنه به صورت فصلي داراي مرتع هستند(فصول بارندگي).در زماني كه اين اجازه داده ميشد عملا دامداران ايراني نيازي به اين مراتع نداشتند . شما نشستيد تو خونه ي خودتون من هي بچرخم بگم اين خونه مال من هست.برم دادگاه هم اعتراض بكنم وقتي مدركي ندارم دادگاه اصلا وارد قضيه نميشه.اما شما يا مي توني بياي بزني تو گوش من و از من شكايت كني يا اينكه بگي اين آدم نادان هست و كاريم نداشته باشي. در مورد اين جزاير هم همين است.اين جزاير متعلق به ايران هست و دليل ندارد ايران به دادگاه برود .امارات هم مي داند كه ادعاي واهي دارد و هيچ مدركي دال بر اثبات حقانيت خود ندارد. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ اين اجازه مربوط به الان نيستمربوط به همون قرار داد 1971 هست.جزاير ايراني فاقد سكنه به صورت فصلي داراي مرتع هستند(فصول بارندگي).در زماني كه اين اجازه داده ميشد عملا دامداران ايراني نيازي به اين مراتع نداشتند . شما نشستيد تو خونه ي خودتون من هي بچرخم بگم اين خونه مال من هست.برم دادگاه هم اعتراض بكنم وقتي مدركي ندارم دادگاه اصلا وارد قضيه نميشه.اما شما يا مي توني بياي بزني تو گوش من و از من شكايت كني يا اينكه بگي اين آدم نادان هست و كاريم نداشته باشي. در مورد اين جزاير هم همين است.اين جزاير متعلق به ايران هست و دليل ندارد ايران به دادگاه برود .امارات هم مي داند كه ادعاي واهي دارد و هيچ مدركي دال بر اثبات حقانيت خود ندارد. خوب پس این انقدر حرص و جوش نداره که لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ خوب پس این انقدر حرص و جوش نداره که حامد جان حرص و جوش دارد هنوز قضيه ي اروميه را فراموش نكرده ايم.كلي بحث و گفت و گو و آگاهي بخشي آخرش هم هيچ .اكثريت موضوع را فراموش كردند و يا گفتند ما كه ساكن آنجا نيستيم به ما چه. ذره ذره ي اين خاك براي ما مي بايست ارزشمند باشد و در حفظ و ارتقاي آن بكوشيم.چه تفاوت دارد آذبايجان باشد يا كردستان يا فارس يا خليج فارس؟ وقتي در حق بخشي از اين آب و خاك جفا مي شود اگر همه با هم فرياد كنيم مثمر است اما اگر بگوييم به ما چه به نوبت تيغ را بر گردن بخش هاي مختلف مي گذارند و مي برند و دست آخر ويرانه اي مي شود ويران تر از قبل و حال. اگر من و تو و ديگري و ديگري دست در گردن هم داشته باشيم دگير اين سياست تفرقه بيانداز و حكومت كن كاربري نخواهد داشت. اگر ما بشويم و بسازيم و بسازيم شاهد آذربايجان آباد /كردستان اباد /خوزستان آباد و... خواهيم بود وگرنه من براي خود تو براي خود به جايي نمي رسيم. 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ آرتور شوپنهاور در باب غرور ملی می گوید: ” مبتذل ترین نوع غرور، غرور ملی است زیرا کسی که به ملیت خود افتخار میکند در خود کیفیت با ارزشی برای افتخار ندارد وگرنه به چیزی متوسل نمیشد که با هزاران هزار نفر در آن مشترک است. برعکس، کسی که امتیازات فردی مهمی در شخصیت خود داشته باشد، کمبودها و خطاهای ملت خود را واضح تر از دیگران میبیند، زیرا مدام با اینها برخورد میکند. اما هر نادان فرومایه که هیچ افتخاری در جهان ندارد، به مثابه آخرین دستاویز به ملتی متوسل میشود که خود جزیی از آن است. چنین کسی آماده و خوشحال است که از هر خطا و حماقتی که ملتش دارد، با چنگ و دندان دفاع کند.” 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ آرتور شوپنهاور در باب غرور ملی می گوید: ” مبتذل ترین نوع غرور، غرور ملی است زیرا کسی که به ملیت خود افتخار میکند در خود کیفیت با ارزشی برای افتخار ندارد وگرنه به چیزی متوسل نمیشد که با هزاران هزار نفر در آن مشترک است. برعکس، کسی که امتیازات فردی مهمی در شخصیت خود داشته باشد، کمبودها و خطاهای ملت خود را واضح تر از دیگران میبیند، زیرا مدام با اینها برخورد میکند. اما هر نادان فرومایه که هیچ افتخاری در جهان ندارد، به مثابه آخرین دستاویز به ملتی متوسل میشود که خود جزیی از آن است. چنین کسی آماده و خوشحال است که از هر خطا و حماقتی که ملتش دارد، با چنگ و دندان دفاع کند.” خيلي وقت ها آوردن يك نام خاجي و نسبت دادن يك مطلب به او كاربرد ندارد.زيرا هر حرفي در دايره ي زمان و مكان سنجيده مي شود و نمي توان آن را به همه جا و همه ي زمان ها تعميم داد. از نظر من اين آقا حرف مفت زده و 2 زار ارزش جامعه شناختي ندارد.افتخار ملي _چنانچه بارها گفته ام_ به بودم بودم ها و داشتم داشتم ها نيست بلكه به دستاوردي است كه ملت همه در آن سهيم بوده اند و از آنجا كه خرد و خردورز هرچه بيشتر نتيجه سترگ تر است دستاورد هاي ملي بسيار و بسيار بزرگ تر از دستاورد هاي فردي است. بخش دوم نوشتار شما را با وجود اينكه در بردارنده ي توهين مستقيم است بي جواب مي گذارم زيرا انكه از فرط بيچارگي دلباخته ي مكاتب وارداتي است و چشم به دهان دريوزگان بسته كه فلان كس فلان مزخرف را گفت پس حتما وحي منزل است و يا بهمان كس فلان خرفتي را كرد پس عين عقلانيت است را نمي شود به 1000 ادله و استدلال به خود آورد .زيرا او هيچ ندارد كه بتوان با تكيه بر آن با او مذاكره كرد. شاد باشيد 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ ضععف اقتدار حکومت در منطقه عامل اصلی این وضعیت است . . . . . 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ به نظرم تقصیر خود ماست. ما فرهنگمون،پرچممون،نام بچه های این سرزمینمون، بهانه دفاع از کشورمون، همه و همه به خاطر مکتبی برخاسته از همین اعراب هست. ما از خودمون هیچ نداریم. اینها هم سوار هستند و پیش خودشان به ما میخندند. تا وقتی غلامعلی اسم یک ایرانی باشد،یعنی نوکر علی یا عبدالحسین یعنی بنده حسین، جزایر سه گانه که سهله کل ایران را باید به اعراب بخشید چون ایرانی ها خیل وقته همه چیزشون رو به اعراب باختند. درود اسی جان این مبحث شما و قیاس شما بنیاد عقلی ندارد اینکه اسم کسی فلان و فلان است چه ارتباطی به اقتدار ملی دارد ایا اگر فرهنگ ما هم در کشوری مثلا اروپایی نفوذ می داشت و انها از اسم و ادبیات ما در کشور خود استفاده می کردند ما باید ادعا کنیم قسمتی از مملکت ایشان برای ماست . . . . 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ با درود * مبـتـذل نیست غـرورم ، افتخارم جـانـفـشانـیست برای وطـنم صـد هـزاران جان فـدای خـاک پـاک مـیـهـنم مـن از بـازی درازم ، قـصرشـیــریـنـم ، سـعیـدم مـن ، مـن از ایــران زمیـنـم جـفـای بیـگانه پــرستان را همی بینم ، سخـن از اجنبی گویند مرا کم مـایـه می خوانند ، مـرا نـادان می دانند بـگو از خـود چه داری تـو ، نـه از بـیـگانگان ، نـه از آبـشـخور مـردان گمگشته بـگو از خـود چه داری تو ؟ تو ، تو ِ بیگانه با خود ، هیچ می دانی ؛ جهانی وام دار نام ایــران است آن مـرد از ایــران آمـد ، آن مـرد بـا آزادی آمـد " گرت زين بد آيد گناه من است چنين است و اين دين و راه من است " فردوسی بزرگ * : دلنوشته ای بی ردیف و قافیه از Saeed99 سی ام فروردین 1391 2 لینک به دیدگاه
عین الله باقرزاده 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مردم جنوب کشور به شدت از وضعیت موجود ناراضی هستند. هیچگونه امکاناتی ندارن. اکثرشون اهل سنت هستند اما شیعه ها بر اونها حکومت میکنن. من مدتی در قشم کار میکردم،بومی های اونجا اکثرا خواها پیوستن به امارات هستند. 4 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مردم جنوب کشور به شدت از وضعیت موجود ناراضی هستند.هیچگونه امکاناتی ندارن. اکثرشون اهل سنت هستند اما شیعه ها بر اونها حکومت میکنن. من مدتی در قشم کار میکردم،بومی های اونجا اکثرا خواها پیوستن به امارات هستند. ممنون از حرفتون .خوب من اینو میگم دیگه چرا کسی به اونا رسیدگی نمی کنه ولی همه الان فیل شون یاد هندوستون کرده؟؟ . الان همه شاعر شدند وطن پرست شده اند... غیرتی شده اند ..بابا جمع کنید این احساسات ناسیونالیستی رو! گفتیم نه شرقی نه غربی چسبیدیم به روسیه و چین کمونیست دریای خزر رو دو دستی قسمتی ایشو دادیم به دست روسها... کلی امتیاز مفتی به سوریه و لبنان و عراق و بقیه شون میدیم... معلومه که سو استفاده می کنند .... ما می گیم دولتمون بی عرضه هست ..آخه ملت ایران چیکار کردند؟! یادتون نره که اونایی که سره کارند همون از بین ما ها و افکار اکثریت ما ها هستند... کمی واقع بین باشین اگر اون سه تا جزیره با پیوست به امارات به خوشی برسند بزار برسند چون ایران عرضه نگهداریشو نداره . 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ حساب دولت و بی عرضه گی های زیادش از حساب و کتاب بخشش مفتی خاک کشور جداست. منم با چین و روسیه حال نمی کنم ، امتیازات مفتی به لبنان و سوریه و ... رو هم قبول ندارم و هزار تا اعتراض دیگه بخاطرعملکرد بد دولت. اما واقع بین بودن این نیست که بگیم : اگر اون سه تا جزیره با پیوست به امارات به خوشی برسند بزار برسند چون ایران عرضه نگهداریشو نداره بیخودی شلوغش می کنید ، شما اطلاعات کافی دراین مورد ندارید. دلیلی که برای جدایی جزایر سه گانه ایرانی مطرح کردید منطقی نیست. اصلا بحث مردم و وضعیت اقتصادی ساکنان اونجا مطرح نیست. اینو بخون : [h=3]اهميت جزيره[/h] جزيره تنب كوچك به همراه جزاير برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در عميق ترين قسمتهای خليج فارس و در داخل دو كريدور رفت و برگشت طرح تفكيك تردد بين المللي كشتيها واقع شده اند. اين مساله باعث شده تا اين جزاير از نظر ژئوپليتيكی و استراتژيكی اهميت ويژه اي به دست آورند. زيرا بخش مهمی از نفت خام مورد نياز جهان از ميان اين جزاير میگذرد. در هر چند دقيقه يك نفت كش حامل نفت خام از آبهای اين جزاير عبور میكند. اگر به اين تعداد، كشتی های تجاری نيز اضافه شود، در اين صورت فشردگی ترافيك در ميان جزاير مذكور به خوبي روشن میشود. تنب کوچک : این جزیره کاملا نظامی است و مرتفعترین نقطه آن از سطح دریا ۳۵ متر ارتفاع دارد . تنب بزرگ : مردم بومی این جزیره در گذشته از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گیری و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گذران زندگی میکردند، اما با توجه به شرایط حساس منطقه و ادعاهای امارات در مورد مالکیت این جزیره، تنب بزرگ اکنون یک جزیره کاملا نظامی میباشد. و یگانهایی از ارتش ایران و سپاه پاسداران در آنجا مستقر هستند. بوموسی : جمعیت ابوموسی، در سال ۲۰۱۰ میلادی، برابر با ۲٬۰۳۸ نفر بودهاست گرفته شده : ازویکی پدیا هموطن / هموطنان نادیده اینو گفتم تا اگه فقط نسبت به موضوع ناآگاه هستید ؛ بدانید که منشا و خواستگاه این ادعای پوچ چیست. واگرغیراین باشد و شما نیز بخشی ازعاملین این نقشه شوم باشید ؛ بی گمان آب درهاون کوبیده ام 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ حساب دولت و بی عرضه گی های زیادش از حساب و کتاب بخشش مفتی خاک کشور جداست.منم با چین و روسیه حال نمی کنم ، امتیازات مفتی به لبنان و سوریه و ... رو هم قبول ندارم و هزار تا اعتراض دیگه بخاطرعملکرد بد دولت. اما واقع بین بودن این نیست که بگیم : بیخودی شلوغش می کنید ، شما اطلاعات کافی دراین مورد ندارید. دلیلی که برای جدایی جزایر سه گانه ایرانی مطرح کردید منطقی نیست. اصلا بحث مردم و وضعیت اقتصادی ساکنان اونجا مطرح نیست. اینو بخون : اهميت جزيره جزيره تنب كوچك به همراه جزاير برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در عميق ترين قسمتهای خليج فارس و در داخل دو كريدور رفت و برگشت طرح تفكيك تردد بين المللي كشتيها واقع شده اند. اين مساله باعث شده تا اين جزاير از نظر ژئوپليتيكی و استراتژيكی اهميت ويژه اي به دست آورند. زيرا بخش مهمی از نفت خام مورد نياز جهان از ميان اين جزاير میگذرد. در هر چند دقيقه يك نفت كش حامل نفت خام از آبهای اين جزاير عبور میكند. اگر به اين تعداد، كشتی های تجاری نيز اضافه شود، در اين صورت فشردگی ترافيك در ميان جزاير مذكور به خوبي روشن میشود. تنب کوچک : این جزیره کاملا نظامی است و مرتفعترین نقطه آن از سطح دریا ۳۵ متر ارتفاع دارد . تنب بزرگ : مردم بومی این جزیره در گذشته از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گیری و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گذران زندگی میکردند، اما با توجه به شرایط حساس منطقه و ادعاهای امارات در مورد مالکیت این جزیره، تنب بزرگ اکنون یک جزیره کاملا نظامی میباشد. و یگانهایی از ارتش ایران و سپاه پاسداران در آنجا مستقر هستند. بوموسی : جمعیت ابوموسی، در سال ۲۰۱۰ میلادی، برابر با ۲٬۰۳۸ نفر بودهاست گرفته شده : ازویکی پدیا هموطن / هموطنان نادیده اینو گفتم تا اگه فقط نسبت به موضوع ناآگاه هستید ؛ بدانید که منشا و خواستگاه این ادعای پوچ چیست. واگرغیراین باشد و شما نیز بخشی ازعاملین این نقشه شوم باشید ؛ بی گمان آب درهاون کوبیده ام نمی دونم شما مثل اینکه منطق ندارین.. بالاخره واقعیت رو باید پذیرفت و این کپی پیستهای جمهموری اسلامی رو کم اینجا بزارین... تو دریای خزر از تو با غیرتهاش کتابها نوشتند ولی وقتی دادند رفت جیکشون هم در نیومد... جو نگیردتون اگر شما اطلاعات کافی بود تا دیروز به یادشون می افتادی نه الان..... بالاخره من حرفامو تو پست قبلی ام زدم و لازم به توضیح نمی دونم .. در ضمن تکلیف اون سه تا رو شما تعیین نمی کنی ...قدرت تعیین می کنه و خودت میدونی که قدرت الان دست کیه؟! خوش باشین... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده