.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همه معماران گلم ،دوستان عزیزم :flowerysmile: خوب تصمیم داریم دومین سری مسابقه راندو رو برگزار کنیم امیدوارم با حضورتون مجلس مارو منور بفرمایید یک طرح خام گذاشته می شه که شما یک هفته فرصت دارین با هر تکنیکی که مایل هستین و مهارت دارین راندو بکنین و بعد برای من ارسال کنید. بعد از این مدت طرح ها در نظر سنجی شرکت داده می شه و برندگان مشخص می شن. لطفا سایز عکسهاتون هم بیشتر از 600*800 نباشه مدال و امتیازات این مسابقه طبق مسابقات طراحی اهدا خواهد شد موفق باشید:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y این هم طرح این سری: 14 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ سعی میکنم حتما شرکت کنم.. فقط تا کی هست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ این سری تمام سعیمو میکنم تا شرکت کنم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ای جونم این طرح جون میده واسه شلوخ پلوخ کردن 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سعی میکنم حتما شرکت کنم..فقط تا کی هست؟؟ تا هفته بعد یکشنبه 3 اردیبهشت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منم هستممممممم ای جونم این طرح جون میده واسه شلوخ پلوخ کردن واااا؛ اینو چطور میخوای شلوخ کنی؟ نه درخت داره نه بوته لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منم هستممممممم واااا؛ اینو چطور میخوای شلوخ کنی؟ نه درخت داره نه بوته خوب به صورت خودجوش درخت اضافه میکنه.. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خوب به صورت خودجوش درخت اضافه میکنه.. عهههه،آهااااان، بااااشه، منم اضافه میکنم:gnugghender: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ منم هستممممممم:hapydancsmil: واااا؛ اینو چطور میخوای شلوخ کنی؟ نه درخت داره نه بوته خوب به صورت خودجوش درخت اضافه میکنه.. نخیر نخیر ....پرسپکتیوش جوریه که خیلی جای شلوخ کردن داره لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ عهههه،آهااااان، بااااشه، منم اضافه میکنم:gnugghender: حالا که این طور شد منم اضافه میکنم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ واااا؛ اینو چطور میخوای شلوخ کنی؟ نه درخت داره نه بوته درختو خودتون می تونین اضافه کنین حالا که این طور شد منم اضافه میکنم :hapydancsmil: اضافه کن عزیزم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چه خبر؟! معمارا دقیقه نودی هستن عزیزم.نمیدونی مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 2 روز وقت مونده ها! دو تا طرح داریم فعلا تند باشین تموم شد 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 2 روز وقت مونده ها!دو تا طرح داریم فعلا تند باشین تموم شد نمیشه بجای 1 شنبه بزاریم 2 شنبه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیشه بجای 1 شنبه بزاریم 2 شنبه؟؟؟؟؟ نخیر همون یکشنبه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نخیر همون یکشنبه فاطیماااااااااااااااا 2 شنبه دیگه باشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فاطیماااااااااااااااا 2 شنبه دیگه باشه؟؟؟ چه فرقی می کنه الان بشینی یه ساعته کشیدی هیچ مسابقه ای رو سر وقت برگزار نکردیم باشه 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه فرقی می کنه الان بشینی یه ساعته کشیدیهیچ مسابقه ای رو سر وقت برگزار نکردیم باشه مــــــــــــــــــــــرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده