رفتن به مطلب

اسم زنشونو جلو جمع میگفتن علیرضا (اسم بزرگترین بچه ) ...

Alireza Hashemi

به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟  

102 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما در یک جمع نام یک خانم برده شود ؟

• 23
    • 79

ارسال های توصیه شده

مثلا توی خود آمریکا و اکثر کشورهای به اصطلاح متمدن دنیا،همسران رئیس جمهورهارو با نام فامیلی شوهرشون صدا میزنند.

میگن میشل اوباما یا لورا بوش و.....

آیا زن اونجا باید بگه حق من خورده شد و من یک شخصیت مستقل داشتم، فامیلی مرا زیر سئوال بردین؟

محیط داخل خونه با محیط کار و محیط رسمی فرق میکنه.

همین ایراد رو آیا نمیشه به زنانی که در محیط رسمی با فامیل همسرشان صدا میشوند گرفت؟

به نظر من این یک قضیه دو طرفه هست و کاملا به زن و مرد بستگی داره که خوششون میاد یا نیاد، ما حق نداریم بگیم متحجرانه هست یا روشن فکرانه.

کاملا به جامعه بستگی داره،دقت کنید جامعه و شرایط محیطی را نمیتونین از این قضیه فاکتور بگیرین.

اینکه اونا اسم شوهر رو به یدک کشیدن به خاطر شهرت همسرشون تو حوزه سیاست بود نه چیز دیگر

والا خیلی از افراد تو همون سیاست هس که شوهر هم دارن ولی به اسم خودشون فعالیت می کنن

یا حتی اوایل انقلاب خیلی ها موسوی رو بیشتر به اسم زهره رهنورد می شناختن اینا به خاطر یه سری مصلحت هاست زیاد ربطی به فرهنگ عامی نداره

درمورد پاراگراف اخرت هم من نگفتم کسی که اسم زنشو صدا نمی کنه میشه متحجر یا اونی که میگه میشه روشنفکر

گفتم می تونه این خطاب کردن ها سطوح مختلف داشته باشه مثل خیلی مسایل دیگه

ولی اینکه یه فرد تحصیل کرده دانشگاهی شهر نشین اونم شهری مثل تهران و شهرهای بزرگ دیگه که زیر دستش اینترنته و هر لحظه داره عقاید خودشو آپدیت می کنه بردن اسم همسر یا خواهر با عنوان یه مرد خیلی توهین بزرگی به اون خانوم هس

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 366
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اینکه اونا اسم شوهر رو به یدک کشیدن به خاطر شهرت همسرشون تو حوزه سیاست بود نه چیز دیگر

والا خیلی از افراد تو همون سیاست هس که شوهر هم دارن ولی به اسم خودشون فعالیت می کنن

یا حتی اوایل انقلاب خیلی ها موسوی رو بیشتر به اسم زهره رهنورد می شناختن اینا به خاطر یه سری مصلحت هاست زیاد ربطی به فرهنگ عامی نداره

درمورد پاراگراف اخرت هم من نگفتم کسی که اسم زنشو صدا نمی کنه میشه متحجر یا اونی که میگه میشه روشنفکر

گفتم می تونه این خطاب کردن ها سطوح مختلف داشته باشه مثل خیلی مسایل دیگه

ولی اینکه یه فرد تحصیل کرده دانشگاهی شهر نشین اونم شهری مثل تهران و شهرهای بزرگ دیگه که زیر دستش اینترنته و هر لحظه داره عقاید خودشو آپدیت می کنه بردن اسم همسر یا خواهر با عنوان یه مرد خیلی توهین بزرگی به اون خانوم هس

ببین این قضیه برعکسش نیستا، حتی توی همون شهرت.

یعنی همسر کلینتون با همون نام هیلاری کلینتون برای انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.

الان هم که وزیر خارجه هست.

هیچ جا نمیان فامیل زن مشهور رو روی شوهرش بذارند، ولی برعکس این قضیه برای مرد هست.

فکر میکنی چرا؟

من از مردی که اسم زنش رو نمیاره به شخصه خوشم نمیاد، اما نه بهش عقب مانده میگم نه متحجر.

چون دلایلی داره برای خودش، که توی دایره اعتقادات من نیست، همانطور که من هم دایره ای از اعتقادات دارم، که توی دایره دیگری نیست.

بدبختی اینجاست هیچ مرز مشخصی برای روشن فکری و تحجر وجود نداره و به قول معروف:

ما که همه فیلسوفیم، پس مشکل کجاست؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببین این قضیه برعکسش نیستا، حتی توی همون شهرت.

یعنی همسر کلینتون با همون نام هیلاری کلینتون برای انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد.

الان هم که وزیر خارجه هست.

هیچ جا نمیان فامیل زن مشهور رو روی شوهرش بذارند، ولی برعکس این قضیه برای مرد هست.

فکر میکنی چرا؟

من از مردی که اسم زنش رو نمیاره به شخصه خوشم نمیاد، اما نه بهش عقب مانده میگم نه متحجر.

چون دلایلی داره برای خودش، که توی دایره اعتقادات من نیست، همانطور که من هم دایره ای از اعتقادات دارم، که توی دایره دیگری نیست.

بدبختی اینجاست هیچ مرز مشخصی برای روشن فکری و تحجر وجود نداره و به قول معروف:

ما که همه فیلسوفیم، پس مشکل کجاست؟

اینکه اسم زن رو رو مرد نمیزارن بخاطر قدمتی بوده که داشته منظورم قدمت این رسم حالا پشتش فلسفه بود نمیدونم ولی به احتمال زیاد ربط داره به همون غیرت و ناموس و مالکیت مرد بر زن

اما مشکل اینه که ما میخواهیم همدیگر رو قانع کنیم (منظورم از ما تو یا من یا اون نیس مای کلی منظورمه )

ولی باید اینو قبول کنیم که تو خیلی از چیزا با دریچه تعصب نیگا نکنیم اجازه تغییر رو به خودمون بدیم سخته خیلی سخته ولی اگه تلاش کنیم حتما این چارچوب های فکری و اعتقادی مون شل خواهد شد حتی اگه فرو نریزه

درمورد همین موضوع تاپیک هم بحث خیلی فراتر از اینه مثل موضوع پیش پا افتاده دست دادن محرم و نامحرم

ممکنه فردی باشه که تمامی حقی که یه مرد نرمال میتونه داشته باشه رو از طرف شوهرش بدست اورده تو محیط خونه محبت , وفاداری , احترام , برابری حق و داشتن ازادی معقول اون محیط خونوادگی و غیره چشیده باشه ولی وقتی بیرون تو یه جم غریبه باشن شوهرش اسم خانومشو به اسم صدا نکنه

برعکسش هم هس

من خیلی از مردای به اصطلاح روشنفکر رو دیدم تو خیابون جلو همه دست می کنه دور کمر همسرش و ............ و به اسم کوچیکش صدا می کنه ولی هنوز زنشو بیمه نکرده با وجود اینکه مرده خودش کارمنده و بیمه هستش

و خیلی مسایل به ظاهر جزیی و پیش پا افتاده دیگه

اما بازم میگم اینکه اسم یه زن رو تو این زمونه به اسم یه مرد صدا بزنیم اونم با وجودی که میدونیم همسرمون یه فرد تحصیل کرده مثل خودمون هس تو محیط کار و تو جامعه داره فعالیت می کنه خیلی خیلی فاجعه هس

• Like 11
لینک به دیدگاه

این 8 نفری که به گزینه 1 رای دادند آیا به این هم اعتقاد دارند که زن و مرد که بیرون دارن پیاده میرن جایی مرد باید 20 متر جلوتر از زن حرکت کنه؟ :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نظرسنجیت رو الان تو شرکت بین 12 تا خانم مطرح کردم!

منو خوردند!ببین چی کار می کنی؟؟:w000:

بابابزرگ من به شوخی گاهی مادر بزرگمو اذیت بخواد بکنه به اسم عمو کوچیکه صداش میکنه!

اما تو جدیدی ها سراغ ندارم.!

تو خانواده مادری یه خانم یا یه جان اگه خیلی جمع غریبه نباشه میذارند جلوی اسم خانم ها!

بعدشم مگه غیرت فقط واسه مردهاست؟

این غیرت نیست!خودخواهیه!یه باور غلط که نباید جلو بره!

البته تو کوچه و خیابون لازم نیست اسمشو داد بزنی!

در ضمن برای چی اسم داریم؟واسه شناسنامه؟واسه چی؟خوب شنیدن اسمت لذت بخشه!تو خودت وست نداری همسرت تو جمع صدات کنه؟

بهت بگه آقا خوبه؟

من که یه ی میذارم آخر اسمش و خطابش می کنم!برای اذیت کردن هم کچل صداش میکنم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
چون دلایلی داره برای خودش، که توی دایره اعتقادات من نیست، همانطور که من هم دایره ای از اعتقادات دارم، که توی دایره دیگری نیست. بدبختی اینجاست هیچ مرز مشخصی برای روشن فکری و تحجر وجود نداره و به قول معروف: ما که همه فیلسوفیم، پس مشکل کجاست؟
قبول نداری تحجر میتونه مشکل ساز بشه و باید ریشه کن بشه؟ و برای ریشه کن شدن باید اول قبولش بکنیم اونروزا یه امریکایی احمقی تو افغانستان قرآن آتیش زد، سر این مساله نمیدونم 10 یا چند نفر تو افغانستان کشته شدند چون بر این باور بودند که اون ورق کاغذی که سوزونده شد قداست داشت و قابل پرستش بود دقیقا مثل بتهای قبل از اسلام، آیا تو اسم این رو تحجر میزاری یا نه؟ اگه تحجره نباید به این مردم آگاهی داده بشه؟ جون انسان ارزشش کمتر از چند برگ کاغذه؟ این نباید بفهمه قرآن اگر ارزش داره به خاطر مفاهیمش هست نه کاغذش؟ و چون اینها تو دایره اعتقادات ما نیست نباید بهش بگیم تحجر و چون اسم این کار تحجر نیست دلیلی هم نداره سعی در آگاه کردن اون مردم داشت!
  • Like 4
لینک به دیدگاه
این 8 نفری که به گزینه 1 رای دادند آیا به این هم اعتقاد دارند که زن و مرد که بیرون دارن پیاده میرن جایی مرد باید 20 متر جلوتر از زن حرکت کنه؟ :ws3:

این خاصیت سنه

هر چی از ازدواج بگذره فاصله بیشتر میشه

نامزدی دستو چنان محکم میگیرن که طرف نتونه تکون بخوره

همون طور از دست یه انگشت

از انگشت به خانن

از ناخن بی جدایی دست و کار هم راه رفتن

همین طور ادامه پیدا میکنه

وقتی سن اونا به 70 یا 80 سال رسید یه وقت میبینی مرد داره میره زنه 20 متر عقب تره :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این خاصیت سنه

هر چی از ازدواج بگذره فاصله بیشتر میشه

نامزدی دستو چنان محکم میگیرن که طرف نتونه تکون بخوره

همون طور از دست یه انگشت

از انگشت به خانن

از ناخن بی جدایی دست و کار هم راه رفتن

همین طور ادامه پیدا میکنه

وقتی سن اونا به 70 یا 80 سال رسید یه وقت میبینی مرد داره میره زنه 20 متر عقب تره :hanghead:

:hanghead:

ولی واقعا مردا حق دارن در این مورد، زن رو باید هر 3سال یبار عوض کرد :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

:w58:

چقد جالب :ws38:

من بابابزرگ پدریم یادم نمیاد چی صدا می کرد مامان بزرگمو ( زود فوت شد مامان بزرگم ) ، ولی پدر بزرگ مادریم همیشه به مامان جونم میگه راحل ( خلاصه شده ی راحله ) :ws37:

بابام هم همه جا به مامان میگه خانوم ، یا اگه جو خودمونی تر باشه میگه مژگان :w02:

.

اونوخ قدیمیا اگه پسر نداشتن زنشونو چی صدا می کردن ؟ :ws38:

.

.

من خودم ترجیح میدم طرف اسممو بگه ، یا عین بابام بگه : خانوم بریم ؟ ...

خیلی از لوس بازیای عزیزم و ... خوشم نمیاد ، ته تهش دوس دارم اسممو همراه با یه "جان" بگه :ws37:

• Like 11
لینک به دیدگاه
با فامیلی هم حال نمیکنم خیلی رسمی میشه اطرافیان فکر میکنن چه خبره این پس زنش نیست همکارشه پس این زنه شوهر نداره ....هو هوووو نگاش کنیم:ws28:

:whistle:

:ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم فرقی نمی کنه

خانوم همسایه ما اسم همسرشو همچین صدا می کنه حُسسسسسسسسسسسسسسسسسسسین ...................... حُسسسسسسسسسسسسسسسسین که تو کل محله انگشت نما شده :icon_razz:

ربطی به بردن اسم زن یا مرد نداره مهم نحوه بیان اون اسم هس اینکه چقدر به طرف مقابلت ارزش و احترام قایلی

ولی به نظرم تو جمع های غریبه و مسافرت و بازار وغیره بهتره از دو واژه خانوم و آقای فلانی برای زن و مرد استفاده کرد یه جور احترامه (تو خیلی از فرهنگ ها و خیلی از شهرها این دو واژه جاافتاده لطفا شما اقایون فرهنگ مردم رو نبرید به 1400 سال ننگین پیش )

اما تو جمع های فامیلی و اشنا بستگی به ذایقه و نوع طرز فکر هر کسی داره

ولی اینکه اسم یه خانوم رو تو قرن 21 به اسم یه مرد یا به اسم پسر بزرگش صدا بزنی واقعا خیلی زشته درحد فحش خیلی بد به یه خانومه اونم برا شماهایی که ادعای روشنفکری و طرفدار برابری حقوق زن و مرد هستید

ببین شما دقیقا به قول اسی داری محکوم میکنی به تهجر بودندر قرن 21 و 22 نداره اسم اسمه چه ربطی داره به فحش و توهین

اگر نامیدن اسم مرد برای زنان فحش و اسمهایی که دو طرفه مثل اکرم فحشه پس هربار اسم دختری که اسمش اکرمه صدا کنیم بهش فحش دادیم تو قرن 21

نه !!:w58: به نظر من تا زمانی که دوطرف راضی هستند نه عقب ماندگی میشه نه توهین قرار داد میشه همانطور که ممکنه یکی از لفظ جیگرم خوشش بیاد در حالی که یه نفر دیگه تو هین تلقی کنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
نظرسنجیت رو الان تو شرکت بین 12 تا خانم مطرح کردم!

منو خوردند!ببین چی کار می کنی؟؟:w000:

بابابزرگ من به شوخی گاهی مادر بزرگمو اذیت بخواد بکنه به اسم عمو کوچیکه صداش میکنه!

اما تو جدیدی ها سراغ ندارم.!

تو خانواده مادری یه خانم یا یه جان اگه خیلی جمع غریبه نباشه میذارند جلوی اسم خانم ها!

بعدشم مگه غیرت فقط واسه مردهاست؟

این غیرت نیست!خودخواهیه!یه باور غلط که نباید جلو بره!

البته تو کوچه و خیابون لازم نیست اسمشو داد بزنی!

در ضمن برای چی اسم داریم؟واسه شناسنامه؟واسه چی؟خوب شنیدن اسمت لذت بخشه!تو خودت وست نداری همسرت تو جمع صدات کنه؟

بهت بگه آقا خوبه؟

من که یه ی میذارم آخر اسمش و خطابش می کنم!برای اذیت کردن هم کچل صداش میکنم.

خب برو بین 12 تا آقا برگزار کن و جواب هارو مقایسه کن !!!!

اونایی که سریع جواب میدن میگن نه ما مشکلی نداریم همونجا خفتش کن بکو جلو بقیه مردا اسم خواهرش و مادرش رو بلند بگه:banel_smiley_4::w02:

به این روش میگن مبارزه با افرادی که حرف دل و زبونشون یکی نیس:w02:

بردن اسم زنان در جمع هاییی که غریب هستند دارای زیان هاییست که در صفحات قبل اشاره کردم ...

این را بسپرین به دست مردان پشمون نمیشوید:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم پدر بزرگه من با اینکه خیلی سنتی فک میکرد تاحالا ازش همچین چیزی نشنیده بودم البته اینم بگم خیلی به مادر بزرگم احترام میذاشت شایدم دلیله اینکه اینطوری صداش نمیکرده این بوده ولی از نظرم کار بی دلیلیه مثلا یکی اسم خانمشو بشنوه چه اتفاق خاصی میفته؟:w58::w58::w58:
  • Like 6
لینک به دیدگاه

:ws52:

تا الان چنین چیزیو ندیدم و تا الان نشنیدم از کسی که حتی پدربزرگ مادر و پدرم هم از این لحن استفاده کنن

حتی در آدم های غریبه هم در خیابون ندیدم فکر می کردم این موضوع به کل از بین رفته بیشتر برای جامعه متاسف شدم :4564:

مخصوصا برای نسل جوون که هنوز انقدر احمق ان :vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

عجب ...

اینکه مادر رو به اسم پسر بزرگ صدا میزدن ، واسه همه جا که نبوده ... تو بعضی شهرهای کوچیک بوده ...

چون اون موقع ها زیاد فامیلی مطرح نبوده ...

واسه همین وقتی می خواستن همسایه ها یا آشناها همدیگر رو صدا کنن ، چه واسه زن چه مرد ، اسم پسر بزرگ رو میاوردن ...

مثل " بُو فرهاد" = پدر فرهاد

یا "دِی فرهاد" = مادر فرهاد

بعدش دیگه همدیگر رو اینجور صدا میزدن ...

البته این کلمه "بو" و "دی" به لری هستش ... واسه کرد ها و سایر رو نمیدونم !!!

یا مثلاً زن و شوهر همدیگر رو به اسم پسر بزرگشون "کریم" صدا میزدن ... شاید از نظر شما خنده دار باشه ...

ولی اون موقع بعضی جاها استفاده میشده و کاملاً شخصی بوده ... کسی هم ناراحت نمیشده ...

جایی که پدر و مادرم بزرگ شدن اینجوری بوده(مثلاً زمانه مادره مادربزرگم) ... شاید تو شهرای دیگه دلایل دیگه داشته باشه !!!:ws37:

ولی الآن نشنیدم استفاده بشه !:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

:ws52:

تا الان چنین چیزیو ندیدم و تا الان نشنیدم از کسی که حتی پدربزرگ مادر و پدرم هم از این لحن استفاده کنن

حتی در آدم های غریبه هم در خیابون ندیدم فکر می کردم این موضوع به کل از بین رفته بیشتر برای جامعه متاسف شدم :4564:

مخصوصا برای نسل جوون که هنوز انقدر احمق ان :vahidrk:

ممنون از دلایل منطقیتون و همچنین توهینتون :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
عجب ...

اینکه مادر رو به اسم پسر بزرگ صدا میزدن ، واسه همه جا که نبوده ... تو بعضی شهرهای کوچیک بوده ...

چون اون موقع ها زیاد فامیلی مطرح نبوده ...

واسه همین وقتی می خواستن همسایه ها یا آشناها همدیگر رو صدا کنن ، چه واسه زن چه مرد ، اسم پسر بزرگ رو میاوردن ...

مثل " بُو فرهاد" = پدر فرهاد

یا "دِی فرهاد" = مادر فرهاد

بعدش دیگه همدیگر رو اینجور صدا میزدن ...

البته این کلمه "بو" و "دی" به لری هستش ... واسه کرد ها و سایر رو نمیدونم !!!

یا مثلاً زن و شوهر همدیگر رو به اسم پسر بزرگشون "کریم" صدا میزدن ... شاید از نظر شما خنده دار باشه ...

ولی اون موقع بعضی جاها استفاده میشده و کاملاً شخصی بوده ... کسی هم ناراحت نمیشده ...

جایی که پدر و مادرم زندگی بزرگ شدن اینجوری بوده ... شاید تو شهرای دیگه دلایل دیگه داشته باشه !!!:ws37:

ولی الآن نشنیدم استفاده بشه !:w16:

ممنون زهرا جان آفرین بر شما که منطقی با مسائل برخورد میکنید:icon_gol:

پسر پدر شجاع مگه نبود

مگه نمیتونست اسمشو بگه

:ws3:

خوبه من میگم همه جا اینجوری صدا نمیکنن

خوبه گفتم پدرم

خوبه چندتا دیگه از بچهام گفتن

اگر بخواد روند پست دادن بچها همینجوری باشه که پست ها و تاپیک ها رو نخونده جواب بدن درخواست میدم تاپیک رو ببندن چو احساس میکنم ظرفیت بعضیا همون تاپیکهای جک بیشتر نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان ک بیشتر بهت نیگا میکنم میبینم این خصلت در تو نهفته بود بروز نمیدادی فقط:whistle:

باشه باشه به خودت مسلط باش همین عزیزمم خودش خیلی خوبه:w02:

راستی اینو یادم رفت بگم...مثلا تو کارت عروسیتم ک قراره دسته خیلیااااا باشه میخوای بنویسی پیوندِ علیرضا با عزیزم یا خانمش!؟:w58::ws3:

اتفاقا من چن وقت پیش عروسی دوست دایی م بود ، کارتشو اوردن برامون ، نوشته بودن : پیوند بابک و دوشیزه بهرامی :w58:

بعد دوباره تو اون پایین که فامیلیا رو هم می نویسن نوشته بودن : مهدوی و بهرامی :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب خیلی خوشحال شدم که مزین به لقب متحجر هم شدم، اما صرفا جهت اطلاع:

واژه متحجر برگرفته شده از ریشه حجر هست، یعنی سنگ.

به فردی میگن که در باورهاش هیچگونه انعطافی دیده نشه، حالا میخواد متعلق به قرن 1 باشه یا قرن 21.مکتبش اسلام باشه یا غرب یا هرچیزی که حاضر نیست به نظرات دیگران گوش بده.

شما در صحبت هات با دیگران دقیقا داری همون راه اشتباه من در گذشته رو میری، یعنی فکر میکنی خودت درست فکر میکنی و بقیه خنگ و متحجر و عقب مانده هستند.:icon_razz:

اینکه حد و حصر چقدره فکر کنم سئوالی بود که بنده از شما و موافقینتون پرسیدم.

شما معتقدی مرد حق نداره به زنش کلا چیزی بگه. شما معتقدی نیاوردن اسم زن در ملا عام یکجور تحجر هست، من میگم قبول

با یکی دیگه بحث میکنی، میگه تعویض نکردن همسران با هم برای روابط جنسی یکجور تحجر هست،آیا باز هم میگی قبول؟

شما خودت به هر حال در حوزه روابط زن و مرد به یک محدوده خاصی باور داری یا نداری؟

تا جایی معتقدی مرد باید به همسرش چیزی بگه و همینطور زن باید به مردش چیزی بگه یا نه؟

لطفا قبل از اینکه بنده برگردم به بحثم پیرامون آوردن اسامی زن و مرد، این حد و حدود مورد باورت رو مشخص بکن، تا من بدونم دارم با چه طرز تفکری بحث میکنم دلایلم بر مبنای همون تفکرات باشه

.

.

.

.

بنده مجبورم این جمله خودم رو دوباره تکرار کنم:

شماها همتون یکسری دایره ای از تعصبات دارین که فقط دایره به همون شعاع رو منطقی میدونین و کمترش میشه انحراف، بیشترش میشه تحجر.

همینطور که تو امروز به بیرون از دایره خودت میگی متحجر، اون مثال هایی که برات آوردم، چنان افرادی به تو هم میگن متحجر،چون دایره تعصباتشون از تو هم خیلی کمتره.

تو هم برای خودت یک دایره ای داری،مگر اینکه بگی من دایره ندارم و فقط یک نقطه هستم.

منم صرفاً جهت اطلاع: گفتم شبیه مسلمانان منظورم عقایدی شبیه اونا بود

اگه پست هار و درست خونده بودی میدیدی اصلا هم چین تفکری نداشتم.. نیاز به توضیح نمی‌بینم..

منظورت از تعویض چیه؟ زن خودش حق انتخاب داره کسی‌ نمیاد تعویضش کنه! منظورت و واضح بگو!

انقدر کلیییی سوال می‌پرسن؟ حد و حصر تو چی‌, کجا, در چه مواردی؟ اینجا بحث سره اسم بود!!!!

اگه من باید این حد و حدود رو مشخص کنم که ببینی‌ با چه طرز تفکری بحث میکنی‌ خوب بود اول خودتم این حدود ت رو مشخص میکردی تا منظورت واضح باشه!

مسلما هرکی‌ باورهایی یا حدودی داره ولی‌ انقدررررر کلی‌ نیس! جز به جز مثل موضوع این تاپیک هست! که جدا جدا می‌شه راجبش حرف زد!

درضمن رو بحثی‌ که پیش اومده صحبت می‌کنن نه نقل قول بگیرن بدون توجه به حرفهای قبلی‌ بحث جدید پیش بکشن.. دوتا از پستای من بی‌ جواب موند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی ربط داره.

باورهای شما اصلا محدوده و حریم مشخصی نداره.

شما از یک طرف میگی تعصب و غیرت و ناموس واژه های مسخره ای هست، از طرفی مشخصص نمیکنی یک مرد تا چه حد باید پاسبان حریم خانواده اش باشه، اصلا باید پاسبان باشه یا نه !!!

نیاوردن اسم زنان، نازل ترین سطح ممکنه این باور هست،اما سطوح بالاتری هم هست.

بنده گفتم اگر قرار باشه همه چیز رها بشه، آخر و عاقبت خانواده ها مثل غرب میشه،مثال هاش رو زدم.

شما به هر حال به یک حد و حدودی باور داری دیگه درسته؟

اون حد و حدود چقدر هستند و مرجعت برای اون حد و حدود چیه؟

کاملا هم در راستای تاپیک هست که من بدونم کسیکه میگه اینکار تحجره، تا کجا میگه تحجر نیست.

میتونم همین اول بپرسم پاسبانی(کلمه از این سخیف تر نبود؟!:banel_smiley_4:) از دید شما مردا در چی خلاصه میشه که من بتونم بگم موافقم یا نه!

الان غرب رو قبول نداری اینجا رو قبول داری؟! اینجا خانواده ها در از لحاظ انسانی و حقوقی وضعیت خیلی خوبی دارن به نظرت؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...