danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ این لینک خیلی زیبا شخص رو به چالش می کشه. ابتدا روي لينك زير كليك كنين. بعد دكمه استارت رو بزنين. بعد از يك آماده باش 3 – 2 - 1 بايستي جاي اعداد رو كه چند لحظه نمايش داده مي شه به خاطر بسپارين و روي جاي اون ها به ترتيب از كم به زياد كليك كنين!!! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عكس العمل و درستي اون محاسبه و نمايش داده مي شه !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .com/f_learning/ brain/brain. html . 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ روم نمیشه بگم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من قبلا یه بار گرفتم به من گفت شقی خوشکلم تو که هنوز تو شکم ماکامنی عزیزم به خودت فشار نیار 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من قبلا یه بار گرفتم به من گفت شقی خوشکلم تو که هنوز تو شکم ماکامنی عزیزم به خودت فشار نیار میشه بگی؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ میشه بگی؟ اره من 34 ساله بودم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اره من 34 ساله بودم عزیزم خیلیم خوبه به من گفت مغزت39 سالشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزم خیلیم خوبه به من گفت مغزت39 سالشه عه خو من کوچیکترم بخدا 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ عه خو من کوچیکترم بخدا عخشششم مهم روحته که بزرگه............ مغز که زیاد به کار نمیاااااد 1 لینک به دیدگاه
جواد2020 136 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ این لینک خیلی زیبا شخص رو به چالش می کشه. ابتدا روي لينك زير كليك كنين. بعد دكمه استارت رو بزنين. بعد از يك آماده باش 3 – 2 - 1 بايستي جاي اعداد رو كه چند لحظه نمايش داده مي شه به خاطر بسپارين و روي جاي اون ها به ترتيب از كم به زياد كليك كنين!!! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عكس العمل و درستي اون محاسبه و نمايش داده مي شه !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .com/f_learning/ brain/brain. html . 22............. 1 لینک به دیدگاه
جواد2020 136 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ............................... 1 لینک به دیدگاه
danijan 571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ ؟!!!؟ ............................... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده