رفتن به مطلب

شرایط

spow

ارسال های توصیه شده

شرایط وموقعیت ها درهر لحظه ومکانی میتوانند خواسته یا ناخواسته باشند

شرایط وموقعیت هایی که حالت خود خواسته ای دارند داستانشان جداست ومیتوان با حساب دودوتا پنج تا به کن فیکون قضیه پرداخت ولی وقتی در شرایط نا خواسته ای قرار میگیرید که منطق اثر بخشی ندارد(اگر نگوییم اصلا محلی از اعراب ندارد) ان موقع رفتار شما چگونه خواهد بود؟

ایا فکر میکنید توانایی تعدیل وبهینه سازی شرایط را دارید؟

ایا میتوانید منش همیشگی خودرا درشرایط حاد حفظ کنید؟

ایا فردی هستید که تحت اثر قرار میگیرید یا واقعا باور دارید تحت هر شرایطی توانایی تحت کنترل اوردن محیط را دارید؟

به این مسئله خوب فکر کنید چون مثالهای عینی وواقعی بیشماری هستند که نشاندهنده نقض تمامی اصول انسانی واخلاقی بشر درشرایط خاص هست

سوژه بسیاری از کتابها وفیلم ها همین مسئله تاثیر شرایط بر افکار انسانها وارمانهایشان بوده وهست وشاید برخی از ما تجربه های واقعی از این مسایل را داشته باشیم

رابطه شرایط با مسایل اخلاقی والتزام انسانها به این مسئله را چگونه میبینید؟

• Like 8
لینک به دیدگاه

من زیاد نمیتونم تحت هر شرایطی طبق یه چارچوب خاص عمل کنم..البته نه همیشه اما به شرایطش بستگی داره.اگه شرایط پی رو خواسته ها و علایق من باشه جذب شرایط میشم.عواملی بازدارنده هست مثل عقاید و محیط و سنت اما اونا برای من حد و مرزی دارن.این نظرو تازگیا بهش رسیده ام.نباید همیشه تحت تاثیر اونچه بود که توی مغزمون فرو کرده اند.گاهی هم خوبه آدم همه چیز رو رها کنه و متفاوت بشه.خوب پایبندی به یه سری اصول میشه جزیی از عقاید و اصول اخلاقی هر فردی که برای خودش تعریف میکنه که به نظرم میتونه برای هرکسی متفاوت باشه.سعی میکنم اصول اخلاقیمو زیر پا نزارم.اگرچه هرچند وقت یه بار اصول اخلاقی مهم برای من تغییر هم میکنه!!!!!!!!!!!!

کلا تعادل ندارم...تند تند نظرم عوض میشه!!!:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

شرایط یعنی همه چیز! نمیشه راجع به همه چیز یه نظر قطعی داد، بسته به هزار نکته جزئی مختلف آدم در یک شرایط خاص میتونه هزار جور واکنش نشون بده، ولی خوب هرکس تفکری داره که معمولا سعی میکنه طبق اون پیش بره و خیلی جالبه اکثر ماها تو اعماق وجودمون از تفکر و روشمون خسته شدیم ولی نمی خوایم اصلاحش کنیم یا شایدم نمیتونیم، من همیشه آرزو دارم بتونم دیوانه وار زندگی کنم، بتونم رفلکسایی نشون بدم که هیچکسی انتظارش رو از من نداشت ولی نتونستم:hanghead:

یه اس ام اس هم بود تو روز مهندس اومد: مهندس خالق شرایط است نه زاده ی شرایط

ولی ما همه خالق شرایط دیگران و ما مخلوق شرایطی که دیگران برامون رقم زدن هستیم...

• Like 7
لینک به دیدگاه

جالب بود

اون روز یه مقاله از فوکو داشتم میخوندم نوشته بود شاید ارزوم این باشه که از شدت لذت بمیرم

والبته لذت ببرم از مردنم!

شرایط مشخص کننده واقعیت درون ماست برخلاف تمامی ادعاها وگفتارها وعملکردمان!

• Like 7
لینک به دیدگاه

سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم ولی اگه شرایط خیلی سخت و غیر قابل باور باشه اصلا نمیدونم عکس العملم چیه؟!!

چیکار باید بکنم که بعدا پشیمون نشم !!!:hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
جالب بود

اون روز یه مقاله از فوکو داشتم میخوندم نوشته بود شاید ارزوم این باشه که از شدت لذت بمیرم

والبته لذت ببرم از مردنم!

شرایط مشخص کننده واقعیت درون ماست برخلاف تمامی ادعاها وگفتارها وعملکردمان!

آرزوی محالی نیست اکس بزنه 100٪ از مردنش هم لذت خواهد برد:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آرزوی محالی نیست اکس بزنه 100٪ از مردنش هم لذت خواهد برد:ws3:

نه منظورش این نبود

از قضا خودش صادقانه اعتراف کرده بود که هم برای تطبیق شرایط روانکاویش وهم برای خواسته های خودش انواع مواد مخدررو استفاده کرده ولی مثلا خوردن رو مثال زده بود واینکه اگر با علاقه دارم میخورم ومیدونم منو میکشه بزار با لذت خوردن بمیرم!:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه منظورش این نبود

از قضا خودش صادقانه اعتراف کرده بود که هم برای تطبیق شرایط روانکاویش وهم برای خواسته های خودش انواع مواد مخدررو استفاده کرده ولی مثلا خوردن رو مثال زده بود واینکه اگر با علاقه دارم میخورم ومیدونم منو میکشه بزار با لذت خوردن بمیرم!:w58:

اینو قبول داری؟

یه بار یه مستندی میداد یه خرابه ای رو نشون میداد 3-4تا معتاد به کراک به خاطر چرک بدنشون افتاده بودن مرده بودن اینا که رفته بودن فیلم بگیرن اورژانس هم اومده بود جنازه ها رو جمع کنه یه معتاد دیگه نشسته بود بغل دسته جنازه دوستاش داشت مصرف میکرد، خبرنگاره بهش گفت جنازه دوستات رو مگه نمیبینی؟ باز داری میکشی؟ گقت میدونم میمیرم منم مثل اینا ولی الان داره حال میده، بزار بمیرم!

• Like 2
لینک به دیدگاه

شرایط در ابتدای مواجهه ما خودشو تحمیل میکنه

ولی به محض ورود ما شرایط تغییر کرده و تغییرش همین ورود ماست

حالا یکی از چیزایی که روی شرایط اثر میذاره ما هستیم هرچند خیلی اندک

حالا این ماییم که در برابر شرایط منفعلانه عمل کنیم یا فعالانه

ما حتی ممکنه تو شرایط دوام نیاریم ولی این یه واقعیته که تاثیری هرچند اندک روی اون میذاریم

بسته به طرز تفکرمونه

اگه قبول کنیم همینیه که هست و لایتغیر خوب تغییر هم نمیکنه

ولی اگه باور داشته باشیم که همیشه شزایط در حال تغییره اون وقت میشه خیلی کارا کرد

و لازمه تغییر شرایط صبره

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...