Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ برم نام کاربری بسازم فقط شهرااااااااااااااااااااااااااااااام شهرام نیازی به تقلب نداره برنده ست بابا کیفیت مهمه ، کیمت که مهم نی اسپم نکن الان شادی پرتمون میکنه بیرون غرض آپ کردن تاپیک بووود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ آهنگای مازیار فلاحی رو خیلی دوس داشتم نفرین به جنگ چاوشی و آهنگ عیدش هم قشنگ بود کارای رضا صادقی هم که همیشه زیباست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ من به رضا یزدانی رای دادم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ خب نظرسنجی تموم شده...بر اساس رای کاربرای عزیز نو اندیشان این آلبوم ها به ترتیب بهترین آلبوم های مجاز سال 90 شدن 1.قلب یخی (مازیار فلاحی) 2.مدارا (شهرام شکوهی) 3.پرچم سفید(محسن چاوشی) پرونده این تاپیک هم بسته شد :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مازیار فلاحی کیه؟ شادی نظرسنجیت ایراد داره.یزدانی رو نمیشه با اینا مقایسه کنی چون سبکش فرق میکنه.فکر کنم بقیشون همه رپ میخونن.درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مازیار فلاحی کیه؟ شادی نظرسنجیت ایراد داره.یزدانی رو نمیشه با اینا مقایسه کنی چون سبکش فرق میکنه.فکر کنم بقیشون همه رپ میخونن.درسته؟ شهرام شکوهی رپ بخونه چی میشه ه ه ه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ شهرام شکوهی رپ بخونه چی میشه ه ه ه:icon_pf (34): منظورم پاپ بود. فک کنم دیگه واقعا پیر شدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ منظورم پاپ بود. فک کنم دیگه واقعا پیر شدم پاشو بیا اون دنیا منتظر ات ام 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ پاشو بیا اون دنیا منتظر ات ام مگه چند تا دنیا داریم؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مگه چند تا دنیا داریم؟ نیدونم اما میدونم هر کس بمیره روحش میاد پیش من اسپم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ مازیار فلاحی کیه؟ شادی نظرسنجیت ایراد داره.یزدانی رو نمیشه با اینا مقایسه کنی چون سبکش فرق میکنه.فکر کنم بقیشون همه رپ میخونن.درسته؟ هیچ کدوم رپ نمیخونن خب براساس سبک نظرسنجی نذاشته بودم که هر کی باتوجه به سلیقه ی خودش رای میداد ، شهرام شکوهی هم سبکش پاپ نبود ولی تو نظرسنجی دوم شد 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هیچ کدوم رپ نمیخونن خب براساس سبک نظرسنجی نذاشته بودم که هر کی باتوجه به سلیقه ی خودش رای میداد ، شهرام شکوهی هم سبکش پاپ نبود ولی تو نظرسنجی دوم شد شهرام شکوهی سبکش چیه پس؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ شهرام شکوهی سبکش چیه پس؟ شهرام شکوهی سبکس سنتی تلفیق شده با اسپنیش هستش سبک خوانندگی شهرام شکوهی با صدای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. وی که معتقد است به اندازهٔ کافی این صداها شنیده شده، بنابراین سعی کرد نوع استفاده از آن را تغییر داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با موسیقی بر پایهٔ گیتار اسپانیش تلفیق کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزی که باعث شد وی چنین ایده بگیرد نکتهای بود که حاتم عسکری، استاد وی، به او گفت. به اعتقاد عسکری غیر از موسیقی ایرانی تنها موسیقیای در دنیا که حالتی از تحریر دارد موسیقی اسپنیش است که آنها با لالا تحریر ایجاد میکنند؛ و از آنجا که شهرام شکوهی به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علاقه داشت سعی کرد تلفیقی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایجاد کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده