alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ درود بر مهندس بزرگوارپس این وسط دو نفر مقصر هستن یکی مهندس ورپشتی که گفته طرح یکی من که فکر می کردم شما و مهندس ورپشتی خیلی با هم هماهنگ هستین و حرف ایشون حرف شماست.. اون پولکی ها مرامی نیستشا فکر می کردم رو جا گذاشته بودم سالاری علی جانوالا من شاگرد مهندس ورپشتی هستم مهندس ورپشتی به حکم دوستی 6 ساله همیشه به من لطف داشته و دارند و من خیلی چیزها از ایشون یاد گرفتم ایشون وقتی تاپیک من رو رویت کردند گفتند بهتره که این رو هم به چشم یه طرح جامع نگاه کنیم و روش بحث کنیم شاید نتیجه بخش باشه وگرنه از اول اول طرح نبود در آخر به شکل طرح در اومد چی گفتم؟ چاکریم مهندس البته شاید طرح های منم سرانجام نگیره 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ منو بیخود وارد این بحث صمیمانه نکنید ...:vahidrk: من تکذیب میکنم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ منو بیخود وارد این بحث صمیمانه نکنید ...:vahidrk: من تکذیب میکنم :icon_razz: یک مهندس هرگز زیر حرفش نمیزنه 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ طرح دوم: ادغام زیر تالار کتاب ها و مقالات مهندسی مکانیک با زیر تالارهای دیگه(سیالات و ساخت و تولید و..) چرا که هر کدوم از زیر تالار های سیالات و ساخت و تولید و.. خودشون یک بخش جدا با عنوان کتاب ها و مقالات دارن. 2 لینک به دیدگاه
shid001 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ درود به همه منم يه نظر دارم البته اين نظر منه چرا بحثهاي تخصصي نداشته باشيم چرا صفحه هاي نباشند كه اعضاي طرح هاي جديد خودشونو تو اونجا مطرح كنند وديگر اعضا روي اون بحث كنند و مشكلاتشونو بگيرند ، به نظر من اين كار به بالا رفتن سطح دانش اعضا كمك ميكنه بازم ميگم اين نظر منه ولي در كل هنوزم انجمن مكانيك خيلي سطح بالايي داره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ درود به همه منم يه نظر دارم البته اين نظر منه چرا بحثهاي تخصصي نداشته باشيم چرا صفحه هاي نباشند كه اعضاي طرح هاي جديد خودشونو تو اونجا مطرح كنند وديگر اعضا روي اون بحث كنند و مشكلاتشونو بگيرند ، به نظر من اين كار به بالا رفتن سطح دانش اعضا كمك ميكنه بازم ميگم اين نظر منه ولي در كل هنوزم انجمن مكانيك خيلي سطح بالايي داره خیلی خوش اومدی دوست عزیز بسیار نظر خوبیه. فقط اگه ممکنه پیشنهادتون رو بصورت جزتر مطرح کنید. مرسی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ طرح دوم:ادغام زیر تالار کتاب ها و مقالات مهندسی مکانیک با زیر تالارهای دیگه(سیالات و ساخت و تولید و..) چرا که هر کدوم از زیر تالار های سیالات و ساخت و تولید و.. خودشون یک بخش جدا با عنوان کتاب ها و مقالات دارن. من با این طرح مخالف هستم. چراکه هر کسی دنبال هر کتابی که باشه باید به بخش مورد نظر رجوع کنه. اگه کل کتابخانه ها با هم ادغام بشن بی نظمی بوجود میاد و باعث سردرگمی کاربر میشه. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من با این طرح مخالف هستم.چراکه هر کسی دنبال هر کتابی که باشه باید به بخش مورد نظر رجوع کنه. اگه کل کتابخانه ها با هم ادغام بشن بی نظمی بوجود میاد و باعث سردرگمی کاربر میشه. من فک می کردم این تاپیک رو مصلحتا حذف کردین نگو که انتقالش داده بودین.. خب متوجه طرح من نشدین.. کاربر وارد سایت میشه هدفش: یافتن چند تا کتاب سیالات پیشرفته هست با کمی جستجو می فهمه دو مکان برای یافتن این کتاب ها وجود داره یکی همون ص اصلی تالار مکانیک بخش کتاب ها و مقالات دومی زیر تالار سیالات-بخش کتاب من می گم چرا کاربر باید تو هر دو مکان بگرده تا کتاب های سیالات پیشرفته اش رو پیدا کنه همون دومی(بعدا ادغام) کافیه دیگه شاید در نگاه اول برای کاربر جالب باشه اینکه ص اصلی تالار چقد شلوغه.. ولی نظم و کیفیت تالار مهمتره البته الان شد دو تا وگرنه قبلا چند تا بود با مرتب سازی من شد دو تا(زیر تالار سیالات خیلی نامرتب بود) 2 لینک به دیدگاه
shid001 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ خیلی خوش اومدی دوست عزیزبسیار نظر خوبیه. فقط اگه ممکنه پیشنهادتون رو بصورت جزتر مطرح کنید. مرسی سلام اول که تشکر میکنم به خاطر اینکه به نظر من توجه کردید در کل اگه به خواهم جزئی تر بگم اینه که مثلا تاپیک هایی تخصصی باشه برای گرفتن مشاوره داشه باشیم مثلا تاپیکی برای طراحی قالب وجود داشه باشه که اعضا بتونن پروژه های خودشونو قبل از اینکه برای ساخت بفرستند توی این تاپیک بزارند و دیگر اعضا مشلا احتمالی پروژه را بگیرند یا اینکه نظر های احتمالی بهتر خودشونو بزارند. در کل تاپیکهای کاربردی با محیط باز داشته باشیم تا در پروژه های عملی فرهنگ همکاری و مشاوره بین اعضا بوجود بیاد لازم به ذکر هستش که به نظر من تو تالار مکانیک سطح آموزش تئوری خیلی بالاتر از آموزش عملی هستش. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلاماول که تشکر میکنم به خاطر اینکه به نظر من توجه کردید در کل اگه به خواهم جزئی تر بگم اینه که مثلا تاپیک هایی تخصصی باشه برای گرفتن مشاوره داشه باشیم مثلا تاپیکی برای طراحی قالب وجود داشه باشه که اعضا بتونن پروژه های خودشونو قبل از اینکه برای ساخت بفرستند توی این تاپیک بزارند و دیگر اعضا مشلا احتمالی پروژه را بگیرند یا اینکه نظر های احتمالی بهتر خودشونو بزارند. در کل تاپیکهای کاربردی با محیط باز داشته باشیم تا در پروژه های عملی فرهنگ همکاری و مشاوره بین اعضا بوجود بیاد لازم به ذکر هستش که به نظر من تو تالار مکانیک سطح آموزش تئوری خیلی بالاتر از آموزش عملی هستش. سلام خواهش میکنم. خوب در بعضی تالارها و زیربخش ها همچین تاپیک هایی هست ولی عمومیت نداره. اگه شما خودتون یک تاپیک مثلا با همون موضوع (درصورتی که وجود نداشته باشه الان) ایجاد کنید و بحث رو شروع کنید. اینطوری فکر کنم نتیجه بهتری میگیریم. در کل با نظر شما کاملا موافقم. بحث کردن در مورد هر موضوعی که به مهندسی مکانیک مربوط بشه خیلی خیلی بهتر از دانلود و ... این چیزاست. چون بحث در ذهن نقش میبنده و به یادگیری کمک میکنه ولی من قول میدهم که 10% دانلودهایی که کاربران میکنند قابل استفاده نیست و به یادگیریشون کمکی نمیکنه. منتظر تاپیکهای مفید شما هستم مهندس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده