رفتن به مطلب

آبشار «شِوی»؛ یکی از زیستگاههای سمندر امپراطور

ارسال های توصیه شده

آبشار «شِوی»؛ یکی از زیستگاههای سمندر امپراطور

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[h=5]آبشار شوی یکی از چند زیستگاه سمندر امپراطور در شمال خوزستان است که قرار است با ایجاد پاسگاه محیطبانی، در آینده نزدیک، تحت حفاظت محیط زیست دزفول قرار گیرد. . [/h]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

منم بهشون میگم مارمولک:ws3:.یکی از دوستان من بچه ی خان ببینه.شهری که آبشارهای شیرآباد اونجا قرار داره و یه نوع سمندر غارزی داره که نمونش تو دنیا نیست.منم همش دوستمو اذیت میکننم و میگم حال مارمولک هاتون چطوره؟! اونم که یه محیط زیستی متعصب به سمندرهاشون...حالا تصور کنید قیافش چطوری میشه وقتی میگم مارمولک...:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هنوز خیلی ها این نوع سمندر لرستانی رو که یه گونه به شدت در معرض انقراض هست با مارمولک اشتباه میگیرن

درسته

متاسفانه خیلیها به این قضیه آشنایی چندانی ندارن:icon_gol:

منم بهشون میگم مارمولک:ws3:.یکی از دوستان من بچه ی خان ببینه.شهری که آبشارهای شیرآباد اونجا قرار داره و یه نوع سمندر غارزی داره که نمونش تو دنیا نیست.منم همش دوستمو اذیت میکننم و میگم حال مارمولک هاتون چطوره؟! اونم که یه محیط زیستی متعصب به سمندرهاشون...حالا تصور کنید قیافش چطوری میشه وقتی میگم مارمولک...:ws28:

از دست تو دختر:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

فکر میکنم منظورتون سمندر گرگانی یا ایرانی هست که فقط تو شمال کشور وجود داره

• Like 2
لینک به دیدگاه

عزیزم اسمش سمندر غارزی شیرآباده.شیرآباد نزدیک گرگانه اما اسم این سمندر همونی که گفتمه.میگم همکلاسیم بیادا:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...