sookut 13735 ارسال شده در 12 تیر، 2012 آبشار «شِوی»؛ یکی از زیستگاههای سمندر امپراطور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=5]آبشار شوی یکی از چند زیستگاه سمندر امپراطور در شمال خوزستان است که قرار است با ایجاد پاسگاه محیطبانی، در آینده نزدیک، تحت حفاظت محیط زیست دزفول قرار گیرد. . [/h] 9
eli khanoom 98 ارسال شده در 3 آذر، 2012 هنوز خیلی ها این نوع سمندر لرستانی رو که یه گونه به شدت در معرض انقراض هست با مارمولک اشتباه میگیرن 2
An@hita 8666 ارسال شده در 4 آذر، 2012 منم بهشون میگم مارمولک.یکی از دوستان من بچه ی خان ببینه.شهری که آبشارهای شیرآباد اونجا قرار داره و یه نوع سمندر غارزی داره که نمونش تو دنیا نیست.منم همش دوستمو اذیت میکننم و میگم حال مارمولک هاتون چطوره؟! اونم که یه محیط زیستی متعصب به سمندرهاشون...حالا تصور کنید قیافش چطوری میشه وقتی میگم مارمولک... 1
sookut 13735 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2012 هنوز خیلی ها این نوع سمندر لرستانی رو که یه گونه به شدت در معرض انقراض هست با مارمولک اشتباه میگیرن درسته متاسفانه خیلیها به این قضیه آشنایی چندانی ندارن منم بهشون میگم مارمولک.یکی از دوستان من بچه ی خان ببینه.شهری که آبشارهای شیرآباد اونجا قرار داره و یه نوع سمندر غارزی داره که نمونش تو دنیا نیست.منم همش دوستمو اذیت میکننم و میگم حال مارمولک هاتون چطوره؟! اونم که یه محیط زیستی متعصب به سمندرهاشون...حالا تصور کنید قیافش چطوری میشه وقتی میگم مارمولک... از دست تو دختر 1
eli khanoom 98 ارسال شده در 4 آذر، 2012 منم بهشون میگم مارمولک.یکی از دوستان من بچه ی خان ببینه.شهری که آبشارهای شیرآباد اونجا قرار داره و یه نوع سمندر غارزی داره که نمونش تو دنیا نیست.منم همش دوستمو اذیت میکننم و میگم حال مارمولک هاتون چطوره؟! اونم که یه محیط زیستی متعصب به سمندرهاشون...حالا تصور کنید قیافش چطوری میشه وقتی میگم مارمولک... فکر میکنم منظورتون سمندر گرگانی یا ایرانی هست که فقط تو شمال کشور وجود داره 2
An@hita 8666 ارسال شده در 5 آذر، 2012 عزیزم اسمش سمندر غارزی شیرآباده.شیرآباد نزدیک گرگانه اما اسم این سمندر همونی که گفتمه.میگم همکلاسیم بیادا 1
eli khanoom 98 ارسال شده در 5 آذر، 2012 این یه مستند از طبیعت شیر اباد هست پیشنهاد میکنم ببینیدش.خیلی جالبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده