رفتن به مطلب
  • 0

فقط 16 ساعت وقت دارم

mohandese shahrsaz

سوال

سلام من فقط16 ساعت وقت دارم که مبانی نطری در مورد خط اسمان بنویسم

موضوعم اینه:نقش خط اسمان در ارامش و تشویش در ذهن بیننده.

مهم نیست چفدر میشه حتی 3 صفحه هم خوبه فقط لطفا کمک کنین

منابع هم لازم دارم

لطفا کمکم کنین

• Like 6
لینک به دیدگاه

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0

مهندس فک نکنم بتونی منبعی پیدا کنی که دقیق به موضوع تو ربط داشته باشه.

به نظر من شما میتونی برای ارائه تحقیقت اول بیای خط اسمان تعریف کنی از روی کتاب مبانی نظری دکتر پاکزاد (فک کنم صفحات آخرش باشه)بعد بر اساس شکل خطوطی که یک خط آسمان میتونه داشته باشه از روی کتاب زیباشناسی در معماری دکتر پاکزاد و خیلی کتابای دیگه تاثیرات شکل خطوط رو روی ذهن مردم بررسی کنی.اشکال مختلفی که خط آسمان به خودش میگیره روی ذهن مردم تاثیر میذاره.موفق باشی:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام من فقط16 ساعت وقت دارم که مبانی نطری در مورد خط اسمان بنویسم

موضوعم اینه:نقش خط اسمان در ارامش و تشویش در ذهن بیننده.

مهم نیست چفدر میشه حتی 3 صفحه هم خوبه فقط لطفا کمک کنین

منابع هم لازم دارم

لطفا کمکم کنین

سلام. کلیف ماتین در کتاب طراحی شهری؛ آرایه ها و تزئینات و یازوسکی در کتاب طراحی شهری و پاکزاد در کتاب مبانی نظری طراحی شهری و توسلی در کتاب قواعد و معیارها در طراحی شهری به این موضوع پرداختن، امید وکیلی در این مورد کار کرده و فک کنم خوب کار کرده باشه. ازش بگیر.موفق باشی:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام. کلیف ماتین در کتاب طراحی شهری؛ آرایه ها و تزئینات و یازوسکی در کتاب طراحی شهری و پاکزاد در کتاب مبانی نظری طراحی شهری و توسلی در کتاب قواعد و معیارها در طراحی شهری به این موضوع پرداختن، امید وکیلی در این مورد کار کرده و فک کنم خوب کار کرده باشه. ازش بگیر.موفق باشی:a030:
مرسی خیلی کمکم کردی:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

من از منابعی که دادین تقریبا یه چیزایی اماده کردم ببینین خوبه؟هر تغییری که لازمه بگین تا انجام بدم مرسی

فایل word چه طوری اپلود کنم؟هرکار میکنم نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
من از منابعی که دادین تقریبا یه چیزایی اماده کردم ببینین خوبه؟هر تغییری که لازمه بگین تا انجام بدم مرسی

فایل word چه طوری اپلود کنم؟هرکار میکنم نمیشه

4shard

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...