mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 11 تیر، 2012 سلام من فقط16 ساعت وقت دارم که مبانی نطری در مورد خط اسمان بنویسم موضوعم اینه:نقش خط اسمان در ارامش و تشویش در ذهن بیننده. مهم نیست چفدر میشه حتی 3 صفحه هم خوبه فقط لطفا کمک کنین منابع هم لازم دارم لطفا کمکم کنین 6
0 hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 11 تیر، 2012 والا اطلاعاتی در این زمینه ندارم متاسفانه.باز میگردم اگه چیزی بود حتما میزارم برات 2
0 mohandese shahrsaz 947 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 2012 والا اطلاعاتی در این زمینه ندارم متاسفانه.باز میگردم اگه چیزی بود حتما میزارم برات مرسی یه دنیا ممنون 2
0 گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 12 تیر، 2012 منم متاسفانه اطلاعاتی ندارم. عزیزم خب یه کم زودتر بیا!!! بچه های اینجا که همیشه کمک میکنن....شمام برا درخواست کمک زودتر اقدام کنی بهتره 2
0 mohandese shahrsaz 947 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2012 حوشبختانه استادم موافقت کرد که هفته دیگه ارایه بدم 1 هفته وقت دارم 2
0 nasim184 12259 ارسال شده در 12 تیر، 2012 مهندس فک نکنم بتونی منبعی پیدا کنی که دقیق به موضوع تو ربط داشته باشه. به نظر من شما میتونی برای ارائه تحقیقت اول بیای خط اسمان تعریف کنی از روی کتاب مبانی نظری دکتر پاکزاد (فک کنم صفحات آخرش باشه)بعد بر اساس شکل خطوطی که یک خط آسمان میتونه داشته باشه از روی کتاب زیباشناسی در معماری دکتر پاکزاد و خیلی کتابای دیگه تاثیرات شکل خطوط رو روی ذهن مردم بررسی کنی.اشکال مختلفی که خط آسمان به خودش میگیره روی ذهن مردم تاثیر میذاره.موفق باشی 5
0 سالار یارمهدوی 343 ارسال شده در 13 تیر، 2012 سلام من فقط16 ساعت وقت دارم که مبانی نطری در مورد خط اسمان بنویسم موضوعم اینه:نقش خط اسمان در ارامش و تشویش در ذهن بیننده. مهم نیست چفدر میشه حتی 3 صفحه هم خوبه فقط لطفا کمک کنین منابع هم لازم دارم لطفا کمکم کنین سلام. کلیف ماتین در کتاب طراحی شهری؛ آرایه ها و تزئینات و یازوسکی در کتاب طراحی شهری و پاکزاد در کتاب مبانی نظری طراحی شهری و توسلی در کتاب قواعد و معیارها در طراحی شهری به این موضوع پرداختن، امید وکیلی در این مورد کار کرده و فک کنم خوب کار کرده باشه. ازش بگیر.موفق باشی 5
0 mohandese shahrsaz 947 سازنده ارسال شده در 14 تیر، 2012 سلام. کلیف ماتین در کتاب طراحی شهری؛ آرایه ها و تزئینات و یازوسکی در کتاب طراحی شهری و پاکزاد در کتاب مبانی نظری طراحی شهری و توسلی در کتاب قواعد و معیارها در طراحی شهری به این موضوع پرداختن، امید وکیلی در این مورد کار کرده و فک کنم خوب کار کرده باشه. ازش بگیر.موفق باشی مرسی خیلی کمکم کردی: 1
0 mohandese shahrsaz 947 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 2012 من از منابعی که دادین تقریبا یه چیزایی اماده کردم ببینین خوبه؟هر تغییری که لازمه بگین تا انجام بدم مرسی فایل word چه طوری اپلود کنم؟هرکار میکنم نمیشه 2
0 lady architect 5360 ارسال شده در 16 تیر، 2012 من از منابعی که دادین تقریبا یه چیزایی اماده کردم ببینین خوبه؟هر تغییری که لازمه بگین تا انجام بدم مرسیفایل word چه طوری اپلود کنم؟هرکار میکنم نمیشه 4shard 3
سوال
mohandese shahrsaz 947
سلام من فقط16 ساعت وقت دارم که مبانی نطری در مورد خط اسمان بنویسم
موضوعم اینه:نقش خط اسمان در ارامش و تشویش در ذهن بیننده.
مهم نیست چفدر میشه حتی 3 صفحه هم خوبه فقط لطفا کمک کنین
منابع هم لازم دارم
لطفا کمکم کنین
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده