A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من گند زدم داداش خوب ببخشید نه آقا محمد با شما نبودم..ببخشيد.. چرا جدی نگیریم؟ من دوست دارم کاملا جدی بگیرم. بيخيالش داش ابوالفضل.. 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ نه آقا محمد با شما نبودم..ببخشيد.. بيخيالش داش ابوالفضل.. بگو ناراحت نمی شم اگه ناراحتی تا خودم اصلاح کنم به هر حال ما هم استانی میباشیم 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بله..... نکنه خودت داوطلبی؟!!! بسیار سخت است 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ میشه این تاپیک رو اپ نگه دارید ساعت 12 شب به اون ور بشه منم بیام الان خانواده رد میشن 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بسیار سخت است ولی ممکن است..... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ آخرین نیوز: بهدلیل این که بسیاری از معترضان به فیلم خصوصی به گفته خودشان تاکنون موفق به تماشای این فیلم نشدهاند، خبرگزاری سینمای ایران فیلم جنجالیترین سکانس این فیلم را منتشر میکند.داخلی- شب - خانه پریساابراهیم (فرهاد اصلانی) روبروی پریسا (هانیه توسلی) پشت میز اوپن آشپزخانه نشسته است. و پریسا درون آشپزخانه با او حرف می زند.پریسا: من شنیدم شما حزب الهی ها میگید هرجا یه زن و مرد نامحرم تنها باشن احتمال گناه زیادهابراهیم: بله درستهپریسا: خب؟ابراهیم: اما دین ما برای این هم راه حل دارهپریسا: راه حلش چیه اونوقت؟ابراهیم: اسلام در این مواقع صیغه رو پیشنهاد می کنهپریسا چهره در هم می کشد و خود را ناراحت نشان می دهدابراهیم: ناراحت شدی؟ منظوری نداشتم اگر قبول نمی کنی اصراری نیستپریسا: اونوقت اگر قبول کنم این وقت شب کدوم محضری بازه؟ابراهیم: احتیاج به محضر نیست...کاتروز - داخلی - خانه پریساابراهیم از خواب بیدار می شود و می بیند پریسا در آشپزخانه در حال آماده کردن صبحانه است...یعنی اون شب چی گذشته کسی می دونه اگه اتفاق مهمی افتاده بود که کات نمی شد.. 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :ws28: به چی می خندی:hapydancsmil: زهرا تو میدونی اون شب چی شده 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ولی ممکن است..... :hapydancsmil: چه چیزی ممکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ افرین همین طور تاپیک رو اپ نگه دارید 12 شب که شد من میام فیلم اون شب رو بهتون میدم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ به چی می خندی:hapydancsmil: زهرا تو میدونی اون شب چی شده همون نماز شبی که اسی میگفت برگزار شده.....مطمئن باش.. 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: چه چیزی ممکنه هدایت تو به راه راست...... 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هدایت تو به راه راست...... مگه من چکار کردم اخهههههه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ مگه من چکار کردم اخهههههه هیچی فقط یکم از راه به در شدی........... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ببین چه جوری چش و گوش جوونارو باز می کنن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ولی ممکن است..... ممکن بودنَش به سختی اش میارزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ این سکانسش که چیزی نبود بابا از این بدترم داشت :biggrin: این فیلمو با چنتا از بچه های انجمن تو عید رفتیم دیدیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ این سکانسش که چیزی نبود بابا از این بدترم داشت :biggrin: این فیلمو با چنتا از بچه های انجمن تو عید رفتیم دیدیم صحنه هم داشت 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ صحنه هم داشت اووووووفففففف چه صحنه هایی! البته صحنه هاشو نشون نمیدادن !!! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ متاسفم که همچین تاپیک کودکانه ای رو باز کردم و متاسف ترم که نمیتونم از دادن پست خودداری کنم... فکر نمیکنید وقتشه از اینهمه سطحی نگری و ابتذال در پس زمینه ذهنیمون، بکشیم بیرون؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده