A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 11 تیر، 2012 من گند زدم داداش خوب ببخشید نه آقا محمد با شما نبودم..ببخشيد.. چرا جدی نگیریم؟ من دوست دارم کاملا جدی بگیرم. بيخيالش داش ابوالفضل.. 3
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 2012 نه آقا محمد با شما نبودم..ببخشيد.. بيخيالش داش ابوالفضل.. بگو ناراحت نمی شم اگه ناراحتی تا خودم اصلاح کنم به هر حال ما هم استانی میباشیم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 11 تیر، 2012 میشه این تاپیک رو اپ نگه دارید ساعت 12 شب به اون ور بشه منم بیام الان خانواده رد میشن 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 11 تیر، 2012 آخرین نیوز: بهدلیل این که بسیاری از معترضان به فیلم خصوصی به گفته خودشان تاکنون موفق به تماشای این فیلم نشدهاند، خبرگزاری سینمای ایران فیلم جنجالیترین سکانس این فیلم را منتشر میکند.داخلی- شب - خانه پریساابراهیم (فرهاد اصلانی) روبروی پریسا (هانیه توسلی) پشت میز اوپن آشپزخانه نشسته است. و پریسا درون آشپزخانه با او حرف می زند.پریسا: من شنیدم شما حزب الهی ها میگید هرجا یه زن و مرد نامحرم تنها باشن احتمال گناه زیادهابراهیم: بله درستهپریسا: خب؟ابراهیم: اما دین ما برای این هم راه حل دارهپریسا: راه حلش چیه اونوقت؟ابراهیم: اسلام در این مواقع صیغه رو پیشنهاد می کنهپریسا چهره در هم می کشد و خود را ناراحت نشان می دهدابراهیم: ناراحت شدی؟ منظوری نداشتم اگر قبول نمی کنی اصراری نیستپریسا: اونوقت اگر قبول کنم این وقت شب کدوم محضری بازه؟ابراهیم: احتیاج به محضر نیست...کاتروز - داخلی - خانه پریساابراهیم از خواب بیدار می شود و می بیند پریسا در آشپزخانه در حال آماده کردن صبحانه است...یعنی اون شب چی گذشته کسی می دونه اگه اتفاق مهمی افتاده بود که کات نمی شد.. 2
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 2012 :ws28: به چی می خندی:hapydancsmil: زهرا تو میدونی اون شب چی شده 1
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 2012 ولی ممکن است..... :hapydancsmil: چه چیزی ممکنه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 11 تیر، 2012 افرین همین طور تاپیک رو اپ نگه دارید 12 شب که شد من میام فیلم اون شب رو بهتون میدم 1
zahra22 19502 ارسال شده در 11 تیر، 2012 به چی می خندی:hapydancsmil: زهرا تو میدونی اون شب چی شده همون نماز شبی که اسی میگفت برگزار شده.....مطمئن باش.. 1
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 2012 هدایت تو به راه راست...... مگه من چکار کردم اخهههههه 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 تیر، 2012 مگه من چکار کردم اخهههههه هیچی فقط یکم از راه به در شدی...........
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 تیر، 2012 این سکانسش که چیزی نبود بابا از این بدترم داشت :biggrin: این فیلمو با چنتا از بچه های انجمن تو عید رفتیم دیدیم 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 11 تیر، 2012 این سکانسش که چیزی نبود بابا از این بدترم داشت :biggrin: این فیلمو با چنتا از بچه های انجمن تو عید رفتیم دیدیم صحنه هم داشت 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 11 تیر، 2012 صحنه هم داشت اووووووفففففف چه صحنه هایی! البته صحنه هاشو نشون نمیدادن !!! 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 11 تیر، 2012 متاسفم که همچین تاپیک کودکانه ای رو باز کردم و متاسف ترم که نمیتونم از دادن پست خودداری کنم... فکر نمیکنید وقتشه از اینهمه سطحی نگری و ابتذال در پس زمینه ذهنیمون، بکشیم بیرون؟ 2
ارسالهای توصیه شده