رفتن به مطلب

با کلاس به کی میگید؟

viviyan

ارسال های توصیه شده

درود دوستان. به نظر شما آدم با کلاس به کی میگین؟ بیشتر از رو حرفای یه نفر بهش میگید با کلاس یا از رو تیپ و قیافه؟ به نظر من شیک پوشی که اصلا آدمو با کلاس نمیکنه.

راحت پوشا و کلا آدمای راحت رو با کلاس میدونم. کسی معنی لغوی کلاس رو میدونه؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

تیپ و لباس شاید طرف رو با کلاس و با شخصیت نشون بده ولی اینا همش ظاهر قضیس

یارو تیپ میزنه خفن کروات و اینا همه میگن چه ادم با شخصیت و با کلاسیه ها ولی اگه ماشین جلوییش یه ترمز نابجا کنه این طرف برمیگرده انواع و اقسام فحش های کش دار!! و بار ماشین جلویی میکنه:w58:

باکلاسی و باشخصیتی فقط و فقط به رفتار و کرداره :w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

من به کسی میگم با کلاس که بتونه درست صحبت کنه و از همه مهم تر طرز برخوردش با دیگران درست باشه

به نظر من نوع پوشش نمیتونه دلیل بر با کلاس بودن اون شخص باشه ولی هر چی شیک پوش تر باشی میتونه شخصیتتو کاملتر کنه و با کلاس تر نشون بده.این حرف من دلیل بر این نیست که آدمایی که شیک پوش نیستن با کلاس نیستنا!

اگه بخوام کلی بگم باید بگم که یه آدم با کلاس باید اول از همه رفتار درست و مناسبی داشته باشه و بعد اگه پوشش مناسبی داشته باشه شخصیتش کامل تر میشه..

• Like 10
لینک به دیدگاه

با کلاس به فردی میگن که طبقه اجتماعی اش بالاتره از فرهنگ معین بود.

با این حساب جای خوب شهر سکونت داره. پس مایه داره.پس:

ادکلن گرون میزنه

روغن مار میزنه

خاویار میخوره

لباسای شیک و با کیفیت میپوشه

هر روز لباس هاشو عوض می کنه

در مهمانی ها دست دراز نمیشه و نصف غذا رو باقی میذاره

و...

• Like 7
لینک به دیدگاه

من کلا از ادمایی که کلاس میذارن متنفرم و در کل خومم بی کلاسم

و ابزاری پوشیدنی کلاس هم کلا مشکل دارم مخصوصا عینک دودی:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من کلا از ادمایی که کلاس میذارن متنفرم و در کل خومم بی کلاسم

و ابزاری پوشیدنی کلاس هم کلا مشکل دارم مخصوصا عینک دودی:ws3:

:w58:

یعنی تو همیشه فحش میدی؟ بوی گند میدی؟ اداب معاشرت بلد نیستی؟ طرز صحبتت چاله میدونیه؟ :banel_smiley_4:

پس چرا من هنوز اینا رو ندیدم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w58:

یعنی تو همیشه فحش میدی؟ بوی گند میدی؟ اداب معاشرت بلد نیستی؟ طرز صحبتت چاله میدونیه؟ :banel_smiley_4:

پس چرا من هنوز اینا رو ندیدم:ws3:

اینایی که تو گفتی که ماله سر چاله میدون هست من یه ادم معمولی هستم نه سر چاله میدونی نه باکلاس :ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصولا آدم باکلاس به کسی میگن که طرز رفتارش مناسب باشه و در کل آدم متشخصی باشه!:w16:

والا شیک پوشی و ... همیشه دلیل بر باکلاس بودن نیست.:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

از نظر من با کلاس یعنی کسی که مؤدبه به همه حتی پایین دستاشم احترام میزاره به خودش اجازه نمیده پشت سر کسی حرف بزنه و یا حتی به کسی بدبین باشه:a030:

ظاهرشم مثل بقیه آدمهاست ساده پوش و شیک پوشه:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

معمولا به کسی می گم باکلاس که سطح و دره اش ( در موارد زیر ) ازخودم بالاتر باشه.

البته استثنا هم داره ؛ چون بعضی ها ظاهرسازی می کنن تا باکلاس باشن ولی معمولا بعد ازیه مدت لو می رن:icon_gol:

کسی با کلاسه که نوع پوشش ، گفتار، رفتارو از همه مهمترشخصیت کاریزماتیک و تاثیرگذاری داشته باشه

کسی معنی لغوی کلاس رو میدونه؟

همون class است به معنی :

گروه ،کلاس ، دسته ، طبقه ، زمره ، جور ، نوع ، طبقه بندی کردن ، رده ، هماموزگان ،رسته،رده :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...