partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ آموزش جابجا کردن سر و صورت در فتوشاپ در این فیلم آموزشی ، با نحوه جابجا کردن سر و صورت افراد مختلف آشنا میشید ... قابل توجه پسرا که علاقه ی زیادی به این کار دارن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 دقیقه 11MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ReplacePhotoshop tutorial.flv 2 دقیقه 3.5MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 دقیقه 13MB سه تا فیلم آموزشی هست ... اگر مایل بودید هر سه رو دانلود کنید ... و از نکته های هر آموزش استفاده کنید ... 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ میسی زهرایی. من اینقد سرعتم کمه که پی دی اف رو به زور دانلود میکنه 3 لینک به دیدگاه
armirardalan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ damet jiiiiiz koli donbale ina bodam 1 لینک به دیدگاه
fatemeh fallah 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام واسه من دانلودنشد میشه لطفا برام بفرستید لینک به دیدگاه
fatemeh fallah 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ میشه ویدیوهای جابجایی سروبدن وبرام بفرستید لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام واسه من دانلودنشد میشه لطفا برام بفرستید میشه ویدیوهای جابجایی سروبدن وبرام بفرستید سلام. ویدیوها اینجا هستن، لینک ها رو امتحان کردم، کار میکنن ... دوباره امتحان کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Photoshop-Head%20Change-Tutorial.mp4.flv/download?8319 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Photoshop-Tutorial-Face-Swap.flv/download?8319 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Face%20ReplacePhotoshop%20tutorial.flv/download?8319 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده