partow 25305 ارسال شده در 11 تیر، 2012 آموزش جابجا کردن سر و صورت در فتوشاپ در این فیلم آموزشی ، با نحوه جابجا کردن سر و صورت افراد مختلف آشنا میشید ... قابل توجه پسرا که علاقه ی زیادی به این کار دارن ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 دقیقه 11MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ReplacePhotoshop tutorial.flv 2 دقیقه 3.5MB برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 دقیقه 13MB سه تا فیلم آموزشی هست ... اگر مایل بودید هر سه رو دانلود کنید ... و از نکته های هر آموزش استفاده کنید ... 9
دختر باران 18625 ارسال شده در 13 تیر، 2012 میسی زهرایی. من اینقد سرعتم کمه که پی دی اف رو به زور دانلود میکنه 3
p-01 40 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام واسه من دانلودنشد میشه لطفا برام بفرستید میشه ویدیوهای جابجایی سروبدن وبرام بفرستید سلام. ویدیوها اینجا هستن، لینک ها رو امتحان کردم، کار میکنن ... دوباره امتحان کنید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Photoshop-Head%20Change-Tutorial.mp4.flv/download?8319 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Photoshop-Tutorial-Face-Swap.flv/download?8319 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Face%20ReplacePhotoshop%20tutorial.flv/download?8319 1
ارسال های توصیه شده